Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Igen, tudom hogy ott kellene lennie, mert Phobinál ott van, de nekem az első a születésnapos mező Írd meg priviben vagy itt mit szeretnél, és beírom neked. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Tud. Akkor átírnád az enyémet mkarrde kukac gmail pont comra? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Akkor átírnád az enyémet mkarrde kukac gmail pont comra? Megtörtént. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Köszi szépen Szívesen. Az a régi címed már nem él? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Él, de ritkán lépek fel rá (kb. kéthetente), így ha valami sürgős van, stb. akkor inkább arra menjen, amit naponta nézek. Válasz
Mina Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Írd meg priviben vagy itt mit szeretnél, és beírom neked. kötekedő kislány Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. kötekedő kislány Oks, asszem ezt lefordítom Ody. Kotnyeles házisárkány. Válasz
Mina Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Hm... Oldie, ne húzd ki a gyufát, mert hozom a nagy mágnest és hozzátapasztalak. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Ez asszem brutálisabb mint az, hogy "leteszlek Mátészalka közepére" Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. kötekedő kislány Megtörtént. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. köszi Illik az avatarodhoz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Június 25. Megvan a 300 -ik regisztrált tagunk is, Darkneo személyében. Szép kerek szám ez is. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 25. Hozzászólás ideje: 2009. Június 25. Mivel az 1000 főre nem sok esély van a közeljövőben, így egy kerek százas szám tényleg nagyon szép Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 25. Hozzászólás ideje: 2009. Június 25. 300 spártait már kiteszünk Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Június 25. Hozzászólás ideje: 2009. Június 25. Én úgy emlékszem, hogy tavaly nyár vége környékén volt kb. 200 fő a tagság (ez valahogy megmaradt a fejemben), így a 100 fős bővüléshez nem kellett 1 év sem. Ez valószínűleg nagy mértékben köszönhető a TCW sorozatnak is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Június 25. Én úgy emlékszem, hogy tavaly nyár vége környékén volt kb. 200 fő a tagság (ez valahogy megmaradt a fejemben), így a 100 fős bővüléshez nem kellett 1 év sem. Ez valószínűleg nagy mértékben köszönhető a TCW sorozatnak is. Szerintem is főleg annak, meg a több helyen való megjelenésünknek. De az tény, hogy a TCW új fejezetet nyitott a fórum életében. Belegondolni is kellemes, hogy mi lesz majd akkor, ha az élőszereplős sorozat is beindul. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 26. Hozzászólás ideje: 2009. Június 26. Az oké, hogy ilyen szép számmal regisztrálnak, node a lakatot levehetnék a szájukról végre Bizonyítható tény, hogy nem fáj ha véleményt nyilvánítanak a fórumtémákban Eddig legalábbis senki se panaszkodott közülünk. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 26. Hozzászólás ideje: 2009. Június 26. Nem mindenki akar odaragadni a billentyűzethez Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Június 26. Nem mindenki akar odaragadni a billentyűzethez Igen. Egy olyan fórum sincs amin az összes regelt tag aktív lenne. Itt meg főleg, hisz csak akkor lehet letölteni, ha regisztráltál. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Június 26. Jól megfeledkeztünk a fórum szülinapjáról is. 2005. június 18. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 26. Hozzászólás ideje: 2009. Június 26. Már négy éve rontjuk itt a levegőt? Hogy szalad az idő. Jövőre már öt évesek leszünk. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 26. Hozzászólás ideje: 2009. Június 26. Mehetünk nagycsoportba Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 26. Hozzászólás ideje: 2009. Június 26. (szerkesztve) Jól megfeledkeztünk a fórum szülinapjáról is. 2005. június 18. Valóban, de mentségemre szóljon, hogy eléggé munkaorientált vagyok hetek óta Már és még csak négy évesek vagyunk, mintha ma lett volna, de azóta mennyi minden történt Szerkesztve: 2009. Június 26. - MissKarrde Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Június 26. Már négy éve rontjuk itt a levegőt? Hogy szalad az idő. Jövőre már öt évesek leszünk. Azt meg kell ünnepelni. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Június 26. Hozzászólás ideje: 2009. Június 26. Az oké, hogy ilyen szép számmal regisztrálnak, node a lakatot levehetnék a szájukról végre Bizonyítható tény, hogy nem fáj ha véleményt nyilvánítanak a fórumtémákban Eddig legalábbis senki se panaszkodott közülünk. Nem tudom, kik azok, akik nem a letöltések miatt regisztráltak, hanem a tartalmas eszmecserék miatt, csak nem mernek megszólalni. Bár az olvasáshoz nem kell regisztrálni, így ez nem jöhet szóba. Saját tapasztalatból mondom, hogy a fórumozás életforma. Gondolom ezzel nem sok újat mondtam Nektek, de nekem ez új volt. Az nem úgy van, hogy néha-néha beírsz valamit, aztán eltűnsz hetekre. Így pl. nem sok értelme van nekikezdeni, vagy ha ilyen szándékkal kezdi is az ember, akkor hamar válaszút elé kerül: követni akarja a témákat és érdemben hozzájuk szólni, vagy nem. Jól megfeledkeztünk a fórum szülinapjáról is. 2005. június 18. Tavaly eszembe jutott, idén nem, de a lényeg, hogy éljen még sokáig az ünnepelt! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Június 26. Így is elég sok aktív tag van aminek örülök. Sokszor más értelemben is jó szolgálatot tesz a fórum. Kiránt a hétköznapok valóságából és gondjaiból. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Június 26. Hozzászólás ideje: 2009. Június 26. Igen, ez is fontos szempont. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Június 26. Hozzászólás ideje: 2009. Június 26. Szerintem is főleg annak, meg a több helyen való megjelenésünknek. De az tény, hogy a TCW új fejezetet nyitott a fórum életében. Belegondolni is kellemes, hogy mi lesz majd akkor, ha az élőszereplős sorozat is beindul. Vagy lehet itt van az ország első számú Avatar hájp fóruma, azt beregisztráltak páran már :) Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.