Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 12. (szerkesztve) Véget ért az SW Saga kvízjáték! Úgy illik, hogy hírben is megemlékezzünk az első olyan játékról a fórum történetében, ami tárgynyereményért zajlott. A vállalkozó szelleműek három fordulós kvízben vehettek részt, ahol nehezebbnél-nehezebb kérdésekre kellett választ adniuk. A fordulók győztesei külön döntőben mérték össze erejüket, melynek legjobbja Dzséjt fórumtársunk lett. A hatalmas lexikális tudással (és jó internetes forrásokkal) megáldott versenyző további ismérve, hogy szinte minden Star Wars kvízt megnyer amin részt vesz. Így történt ez most is, amin a döntő másik két versenyzője ( Obi1 és Ody Mandrell ) azóta is próbálja túltenni magát. A fentebbi képen természetesen a győztest láthatjátok a nyereménnyel. A Darth Vader figura felajánlásáért és a címzetthez való gyors eljuttatásért az Order66.hu webshopnak tartozunk köszönettel. Gratulálunk Dzséjt! Szerkesztve: 2008. Augusztus 12. - Ody Mandrell
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 12. Gratulálok még egyszer Dzséjt!
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 12. Mesélhetnél erről a Vader bácsiról mit tud. Kibontottad egyáltalán?
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 12. Tamáska, oszt nem két nap alatt tönkretenni a játékot! Másrészről gratula, remélem a kövi kvízre picit mérséklik nálatok a sávszélességet.
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 12. Gratulálok még egyszer Dzséjt! Kösz még egyszer. Mesélhetnél erről a Vader bácsiról mit tud. Kibontottad egyáltalán? Van a hátulján egy pecek, amit ha lenyomok, akkor Vader koma sisakja a filmben látott módon rácuppan a fejére. Azon kívül minden tagja hajlik. Természetesen már szétkaptam, de majd újra összeillesztem, mert a búrával együtt alkotják a "teljes" meditációs kamrát, mert a kamra tetejét a búrára nyomták rá. Ha levenném, olyan lenne, mintha Vader egy széttört tojásba gubbasztana, feje fölött egy lámpával De jól néz ki, a feje hátulján még a hegek is megvannak. Tamáska, oszt nem két nap alatt tönkretenni a játékot! Másrészről gratula, remélem a kövi kvízre picit mérséklik nálatok a sávszélességet. Kösz. Nem szokásom olyan sokáig húzni. Két nap, cöcc Az utolsó sebességre menő kvíz játék óta már volt növelés is, szóval hiába reménykedsz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 12. Örülök, hogy tetszik a nyeremény.
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 12. Itt is Gratula, Dzséjt!
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Még egyszer gratula, Dzséjt Hmm... emlékeim szerintem volt már tárgynyereményes játék, amit szintén Dzséjt nyert meg, de mivel az említett nyeremények megvoltak neki, felajánlotta a következő megfejtőnek Ööö...izé, mi is volt a nyeremény? Egek, már nem emlékszem rá pontosan, de meg sem tudom nézni, mert még mindig lóg vele bizonyos valaki
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Kösz mégegyszer mindkettőtöknek. Jópofa ez a figura amúgy, jár hozzá egy harmadik kéz (abba lehet beletenni a fénykardot), emiatt a jobb kezét le lehet szedni. Szóval tuti, hogy első osztályú Star Wars figura
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Még egyszer gratula, Dzséjt Hmm... emlékeim szerintem volt már tárgynyereményes játék, amit szintén Dzséjt nyert meg, de mivel az említett nyeremények megvoltak neki, felajánlotta a következő megfejtőnek Ööö...izé, mi is volt a nyeremény? Egek, már nem emlékszem rá pontosan, de meg sem tudom nézni, mert még mindig lóg vele bizonyos valaki Ez volt az első komolyabb ilyen. Neked meg átadtam a nyereményt ami az EPI enciklopédia CD volt. Már nem emlékszel?
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Ez volt az első komolyabb ilyen. Neked meg átadtam a nyereményt ami az EPI enciklopédia CD volt. Már nem emlékszel? Figy, betöltötte a harmincat. Ez elég megrázkódtatás volt neki ahhoz, hogy feledékennyé váljon
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Figy, betöltötte a harmincat. Ez elég megrázkódtatás volt neki ahhoz, hogy feledékennyé váljon Finom és udvarias akartam lenni, ezért nem írtam le nyíltan ezt.
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Finom és udvarias akartam lenni, ezért nem írtam le nyíltan ezt. Nekem az ilyen nem megy. Nem is erőltettem soha. Az meg hogy most majd ezek után kisszívem agyon akar csapni.......... .....Túlélem, csakazért is. :)
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. (szerkesztve) Ez volt az első komolyabb ilyen. Neked meg átadtam a nyereményt ami az EPI enciklopédia CD volt. Már nem emlékszel? Igaz Egek, kérek engedélyt meghunyászkodni, tényleg odaadtad Csak akkor nem volt rá időm megnézni, és úgy elraktam, hogy el is felejtkeztem róla Ti ketten meg még kapni fogtok De nagyon Szerkesztve: 2008. Augusztus 13. - MissKarrde
Ajánlott hozzászólás