csoli1138 Hozzászólás ideje: Január 16. Hozzászólás ideje: Január 16. Én megosztottabban voksoltam, a szívemre hallgattam mindig. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Január 16. Hozzászólás ideje: Január 16. 2024. 01. 03. - 12:38, Ody Mandrell írta: Az Acolyte a nagy esélyes, gyakorlatilag ellenfél nélkül indul. Innen lesz a szép, ha valamelyik másik sorozat a surranópályán beelőzi. Persze még az is elképzelhető, hogy az Acolyte gyenge lesz. Khmmm... Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Január 16. Hozzászólás ideje: Január 16. Nem lett gyenge (sőt), de a többihez képest olyan kiemelkedő sem, hogy ne alakulhatna ki szoros versenyhelyzet. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Január 16. Hozzászólás ideje: Január 16. A kételyeim miatt idéztem be, és természetesen nem is lett gyenge. Nálam tarolt, de ez köztudott. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Január 18. Hozzászólás ideje: Január 18. A különdíjra is írjatok jelöltet. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Január 22. Hozzászólás ideje: Január 22. Aki még nem szavazott ne habozzon, fogy az idő! Ne feledjétek, Január 30.-ig lehet voksolni a topikokban! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Január 26. Hozzászólás ideje: Január 26. (szerkesztve) Egy nappal kitoltam a szavazás időpontját. Január 31 éjfélig lehet szavazni, aki még nem tette volna meg. Szerkesztve: Január 26. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Január 30. Hozzászólás ideje: Január 30. Aki még nem szavazott és szeretne, még holnap estig megteheti. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Február 1. Hozzászólás ideje: Február 1. Frissült az első poszt a 2024-es nyertesekkel. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.