csoli1138 Hozzászólás ideje: Csütörtök 14:46 Hozzászólás ideje: Csütörtök 14:46 Én megosztottabban voksoltam, a szívemre hallgattam mindig. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Csütörtök 17:31 Hozzászólás ideje: Csütörtök 17:31 2024. 01. 03. - 12:38, Ody Mandrell írta: Az Acolyte a nagy esélyes, gyakorlatilag ellenfél nélkül indul. Innen lesz a szép, ha valamelyik másik sorozat a surranópályán beelőzi. Persze még az is elképzelhető, hogy az Acolyte gyenge lesz. Khmmm... Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Csütörtök 20:53 Hozzászólás ideje: Csütörtök 20:53 Nem lett gyenge (sőt), de a többihez képest olyan kiemelkedő sem, hogy ne alakulhatna ki szoros versenyhelyzet. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Csütörtök 20:58 Hozzászólás ideje: Csütörtök 20:58 A kételyeim miatt idéztem be, és természetesen nem is lett gyenge. Nálam tarolt, de ez köztudott. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 20 órával korábban Hozzászólás ideje: 20 órával korábban A különdíjra is írjatok jelöltet. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.