Bence1997 Hozzászólás ideje: November 5. Hozzászólás ideje: November 5. Meglepetés, hogy jövőhét csütörtökön (november 14) egy újabb hangoskönyv jelenik meg Amerikában, a Seeds of Starlight (A Csillagfény magjai), a történet második fele pedig valamikor a jövő évben fog érkezni. Szinopszis és a hangoskönyv "borítója?": Amikor Eiram óceáni világán eltűnnek az emberek, a Jediknek csak egy Jedi-mestert és három padawant tudnak a nyomozáshoz nélkülözni. Megérkezésük után a Jedik hamar rájönnek, hogy több forog kockán, mint azt valaha is gondolták volna. Veszélyes fenyegetés bukkant fel az óceán mélyén lezuhant Csillagfény Jelzőállomásból, és senki sincs biztonságban, még a Jedik sem... A történet folytatódik - a második rész 2025-ben érkezik. 1 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: November 6. Hozzászólás ideje: November 6. Vajon ehhez is lesz szöveggkönyv változat? Válasz
kdani20 Hozzászólás ideje: November 6. Hozzászólás ideje: November 6. Egyelőre nem valószínű, de eredetileg a Del Rey sem tervezett szövegkönyv kiadást, úgyhogy ki tudja? Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: November 8. Hozzászólás ideje: November 8. Egyelőre nem igazán tudom hova tenni ezt a két részes történetet a THR fő sztorijának a szempontjából. Lehet megkapjuk az első mellékszálat. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: November 8. Szerző Hozzászólás ideje: November 8. Szerintem nem feltétlenül mellékszálként kell erre tekinteni. Én már olvastam a Temptation of the Force című regényt, ami a nyáron jelent meg. A regény elolvasása után nem meglepő, hogy mi vár a jedikre az Eiramon. Mellékszál helyett inkább azt mondanám, hogy ez a kétrészes történet is a nagy puzzle egy újabb darabkája, ugyanakkor ez a darabka akár már a kirakós része is lehet, nem kötelező tehát elolvasni. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: November 8. Hozzászólás ideje: November 8. Értem. Ha nem lesz ebből szövegkönyv verzió, akkor nem fogom meghallgatni. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.