Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. Most láttam, hogy a The Last Jedi mégsem a Coruscant Nights 4. része lesz, hanem hivatalosan 1 részes, ami folytatja a Coruscant Nights-ot. Ennyi erővel nyugodtan lehetne a 4. rész is. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. A trilógia szó jobban hangzik, mint a tetralógia 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. (szerkesztve) A trilógia szó jobban hangzik, mint a tetralógia Igen, de akárhogy nézzük a The Last Jedi-hez szükség van a Jedi Twilight, a Street of Shadows és a Patterns of Force ismeretére. Szerkesztve: 2012. Július 24. - Darth Revan9 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. Akkor valószínűleg eladhatósági szempontokból csinálták így. Mindenesetre én remélem, hogy a Szukits majd szándékozik kiadni mind a 4 kötetet. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. Nem lenne rossz, de valószínűleg erről egy szavazás dönt majd. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. Nem lenne rossz, de valószínűleg erről egy szavazás dönt majd. Az nem jó hír. legutóbb a Coruscant Nights az utolsó helyen végzett, emlékeim szerint. Egyelőre nem sok elképzelésem van, mit adnának ki helyette. Én előbb olvasnám ezt a sorozatot, mint mondjuk az NJO-t. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. Az nem jó hír. legutóbb a Coruscant Nights az utolsó helyen végzett, emlékeim szerint. Egyelőre nem sok elképzelésem van, mit adnának ki helyette. Én előbb olvasnám ezt a sorozatot, mint mondjuk az NJO-t. Én is, de az előző szavazás eredményei alapján, valószínűleg az Njo be fog kerülni a TOP3-ba, talán a 2. vagy az 1. helyezett lesz. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. Én is, de az előző szavazás eredményei alapján, valószínűleg az Njo be fog kerülni a TOP3-ba, talán a 2. vagy az 1. helyezett lesz. Az szerintem attól függ, hogy milyen felhozatalban kell versenyeznie. A dobogós helyezés azonban, sajnos, tényleg borítékolható. De hát ha ez kell a népnek, akkor a Szukitsnak nincs választása. Csak nehogy kifulladjon a 8. kötet környékén. Ilyen hosszú sorozatoknál mindig nagy a lemorzsolódás. 1 Válasz
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. Sajnos én is úgy érzem, hogy az NJO egyre népszerűbb. Pedig szerintem sokkal helyesebb út a "Párkötetes Sorozatok Útja (PSÚ)". A CN az első, amit el akarok olvasni angolul. Pedig a SDCC-n úgy jelentették be, mint CN #4 1 Válasz
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. Elvileg ma megjelent az új újság... csak az a baj, hogy nem lehet kapni. Nálunk az újságosok többsége egyáltalán nem kapott belőle, a "nagyok" is csak egy-egy darabot. Remélem, ez nem a vég kezdete, csupán az exluzivitás fokozása... 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. Valószínűleg ez annak a jele, hogy extrém módon csökkentették a példányszámot. Válasz
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. Valószínűleg ez annak a jele, hogy extrém módon csökkentették a példányszámot. Tehát az exluzivitás fokozása. Így nekem jobban hangzik.. 1 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. Én meg hogy jártam. Június végén gondoltam majd megveszem a Végzetes szövetséget és az Árulást. Erre tökre kiment a fejemből most meg nincs már rá pénzem. Agyalhatok hogy oldjam meg. Válasz
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. Hivatalosan is bejelentem, hogy áttérek az ötös skálán való értékelésre 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. Én meg hogy jártam. Június végén gondoltam majd megveszem a Végzetes szövetséget és az Árulást. Erre tökre kiment a fejemből most meg nincs már rá pénzem. Agyalhatok hogy oldjam meg. Az Árulásra sajnos nekem sincs pénzem most. Ilyenkor mindig valamiről le kell mondani. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Július 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Július 25. Impieral Commando biztosan nem lesz, Karen Traviss már nem ír több Star Wars regényt. Ebben ne legyél olyan biztos. Traviss biztos nem írja meg. De tavasszal olvastam egy interjút az egyik regényszerkesztővel, és nem tagadta, hogy lesz az Imp Cpm 2. Megpróbálják a legalkalmasabb szerzőnek odaadni. És megvárják mi lesz Mandalore sorosa a TCW-ben, hogy hozzá tudják passzolni. Válasz
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2012. Július 25. Hozzászólás ideje: 2012. Július 25. Én is így gondolom. És szerintem még az is lehet, hogy Traviss írja meg. Lehet, hogy azt nyilatkozta, nem ír többet, de nagyon szerette ezt a sorozatot, jobban, mint a Legacy of the Forcet pl. Persze az a valószínűbb, hogy nem ő írja. 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Július 25. Hozzászólás ideje: 2012. Július 25. Kívánom, hogy legyen igazatok. 1 Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Július 25. Hozzászólás ideje: 2012. Július 25. Traviss semmiképpen sem tér vissza. Teljesen kiábrándult ebből az egészből, bár jogosan. Magasról sz*rik az egészre már. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Július 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Július 25. Ha X-szárnyúak 13 év szünet után folytatódhatott, és a törölt Plagueis regény 5 év után mégis megvalósult, akkor Imp. Com. 2 is jöhet. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Július 25. Hozzászólás ideje: 2012. Július 25. Ha X-szárnyúak 13 év szünet után folytatódhatott, és a törölt Plagueis regény 5 év után mégis megvalósult, akkor Imp. Com. 2 is jöhet. Lehet, de attól még Traviss nem jön vissza. Gondolom lepasszolják Christie Goldennek, vagy valakinek, aki népszerű mostanában. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Július 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Július 25. Lehet, de attól még Traviss nem jön vissza. Gondolom lepasszolják Christie Goldennek, vagy valakinek, aki népszerű mostanában. Igen, tudom, hogy valaki más fogja megírni. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Július 25. Hozzászólás ideje: 2012. Július 25. Megértem Traviss kiábrándulását, miután a TCW gyakorlatilag az egész munkásságát negligálta. 1 Válasz
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2012. Július 25. Hozzászólás ideje: 2012. Július 25. Remélem, a Mandorlat is megírja majd valaki. 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Július 25. Hozzászólás ideje: 2012. Július 25. Engem nem ütött szíven annak a regénynek a törlése, igazából azt se tudom, hogy ki az a Nomi Sunrider. 1 Válasz
bimi12 Hozzászólás ideje: 2012. Július 26. Hozzászólás ideje: 2012. Július 26. A Mandorla-t én is remélem, hogy kiadják majd az USA-ban és itthon is. Egyébként a novellafordítós verseny után, ha minden jól megy, aki kíváncsi rá az megismerheti majd Nomi Sunrider történeteit a Knight Errant után/mellett. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Július 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Július 26. Hát elég fura, hogy John Jackson Miller befejezi a képregény sorozatait. Lehet, hogy átnyergel a regényírásra? Ebben az esetben megírhatná a következő TOR-t vagy a Nomi Sunrider regényt. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Július 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Július 26. Az Allegiance után biztos, hogy a Revan jön. És ki lesz adva a mókás Darth Vader and son is. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Július 26. Hozzászólás ideje: 2012. Július 26. És ki lesz adva a mókás Darth Vader and son is. Én ezt nem értem. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Július 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Július 26. (szerkesztve) Én ezt nem értem. Valami vicces kis könyvecske lesz karácsonyra. Nem regény. Szerkesztve: 2012. Július 26. - Darth Revan9 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.