Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Én is tűkön ülve várom már a Rule of Two-t. De szerintem a következő könyv az Allegiance lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Én is tűkön ülve várom már a Rule of Two-t. De szerintem a következő könyv az Allegiance lesz. Csak nem hagynának félbe egy trilógiát, vagy igen? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 13. De szerintem a következő könyv az Allegiance lesz. Legyen is az, nagyon várós Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Csak nem hagynának félbe egy trilógiát, vagy igen? Nem, dehogy. Csak elképzelhetőnek tartom, hogy a következő Sw regény más lesz. Aztán jönne a Rule of Two, aztán megint más jönne, aztán a Dynasty of Evil. Így váltakozva, hogy minél több rajongói igényt elégítsenek ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 27. Darth Bane - A pusztítás útja Tegnap előtt kezdtem el olvasni, tegnap estére ki is olvastam úgy, hogy voltak vendégek meg más egyéb teendőim. Egyszerűen letetetetlen ez a könyv. Kicsit féltem előtte, hogy nem igazán ismerem Bane munkásságát, csak a legminimálisabban, de ez inkább pozitív, mint negatív volt. Az olvasás közben jöttem rá, hogy Bane és Anakin nagyon hasonló utakat járt be. Ott volt a sanyarú múlt mindkettőjüknél, mindkét személyre Kiválasztottként (Sith'ari Bane) tekintettek. Ezek mellett Bane a Sith-ek kiválasztottja, aki megalapította az Új Sith Rendet, és Anakin a Jedi-k kiválasztottja, aki elpusztította ezt a Rendet. Valamint mind Anakin, mind Bane csalódott az eddigi tanításokban és tönkre tette azt a rendet, amibe addig volt. Mindkettő egy-egy öléssel hullott be a Sith-ség felé vezető útba. Bane a zászlós megölésével, Anakin a taszkenek megölésével. Mindkettőjük hatalmas veszteséget kaptak egy olyan ellenféltől, kit később gyakorlással le tudtak győzni és azok könyörgését nem meghallgatva, megölte őket és így Sith-ekké váltak. (Bár ez jobban illene Windura, mint Dooku-ra Anakin szemszögéből, de hát mikor Dooku-val végzett akkor már nagyon érett a Sith-ség. De akár nézhetjük azt is, hogy Dooku és Windu együttesen felelt meg Sirak-nak. ) Végül pedig mindkettőjük szeretet egy olyan lányt, aki nem értette meg őket teljesen, egy halott eszméhez ragaszkodtak, amiről hőseink nem tudták lebeszélni őket, így a ragaszkodásuk közvetve ugyan, de a főhöstől származott. Szóval ez egy nagyon jó könyv, benne van a Top2-ben Elég sokszor fogom levenni a polcról, öröm egy ilyen jó, sok-sok háttérinfóval ellátott könyvet olvasgatni. Éppen ezért álmaim netovábbja lenne egy ilyen könyv Palpatine-ról is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 27. Darth Bane - A pusztítás útja Tegnap előtt kezdtem el olvasni, tegnap estére ki is olvastam úgy, hogy voltak vendégek meg más egyéb teendőim. Egyszerűen letetetetlen ez a könyv. Kicsit féltem előtte, hogy nem igazán ismerem Bane munkásságát, csak a legminimálisabban, de ez inkább pozitív, mint negatív volt. Az olvasás közben jöttem rá, hogy Bane és Anakin nagyon hasonló utakat járt be. Ott volt a sanyarú múlt mindkettőjüknél, mindkét személyre Kiválasztottként (Sith'ari Bane) tekintettek. Ezek mellett Bane a Sith-ek kiválasztottja, aki megalapította az Új Sith Rendet, és Anakin a Jedi-k kiválasztottja, aki elpusztította ezt a Rendet. Valamint mind Anakin, mind Bane csalódott az eddigi tanításokban és tönkre tette azt a rendet, amibe addig volt. Mindkettő egy-egy öléssel hullott be a Sith-ség felé vezető útba. Bane a zászlós megölésével, Anakin a taszkenek megölésével. Mindkettőjük hatalmas veszteséget kaptak egy olyan ellenféltől, kit később gyakorlással le tudtak győzni és azok könyörgését nem meghallgatva, megölte őket és így Sith-ekké váltak. (Bár ez jobban illene Windura, mint Dooku-ra Anakin szemszögéből, de hát mikor Dooku-val végzett akkor már nagyon érett a Sith-ség. De akár nézhetjük azt is, hogy Dooku és Windu együttesen felelt meg Sirak-nak. ) Végül pedig mindkettőjük szeretet egy olyan lányt, aki nem értette meg őket teljesen, egy halott eszméhez ragaszkodtak, amiről hőseink nem tudták lebeszélni őket, így a ragaszkodásuk közvetve ugyan, de a főhöstől származott. Szóval ez egy nagyon jó könyv, benne van a Top2-ben Elég sokszor fogom levenni a polcról, öröm egy ilyen jó, sok-sok háttérinfóval ellátott könyvet olvasgatni. Éppen ezért álmaim netovábbja lenne egy ilyen könyv Palpatine-ról is Darth Plagueisről lesz majd egy könyv, abban Palpatine elég komoly szerepet kap majd, gondolom én. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2010. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 29. Én is elolvastam A pusztítás útját. Röviden összefoglalva: remek. Bár eddig sajnos csak három SW könyvet olvastam, ezért csak azokhoz tudom mérni, de eddig ez viszi a prímet. Amíg megjelenik a következő Bane könyv (remélem minél hamarabb), beszerzek vagy kikölcsönzök pár korábbi könyvet amit elolvashatok (Thrawn-trilógia, Kirajzás, A túlélők keresése). Néhány éve olvastam A Birodalom örököseit, de a további két rész nem volt a birtokomban, így lassan elfelejtődött. De amikor megláttam, hogy megjelenik ez a könyv, visszatért az érdeklődésem a könyvek iránt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. December 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 29. Remélem jövőre a második rész mellett a harmadik is kijön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Darth Bane - A pusztítás útja Tegnap előtt kezdtem el olvasni, tegnap estére ki is olvastam úgy, hogy voltak vendégek meg más egyéb teendőim. Egyszerűen letetetetlen ez a könyv. Kicsit féltem előtte, hogy nem igazán ismerem Bane munkásságát, csak a legminimálisabban, de ez inkább pozitív, mint negatív volt. Az olvasás közben jöttem rá, hogy Bane és Anakin nagyon hasonló utakat járt be. Ott volt a sanyarú múlt mindkettőjüknél, mindkét személyre Kiválasztottként (Sith'ari Bane) tekintettek. Ezek mellett Bane a Sith-ek kiválasztottja, aki megalapította az Új Sith Rendet, és Anakin a Jedi-k kiválasztottja, aki elpusztította ezt a Rendet. Valamint mind Anakin, mind Bane csalódott az eddigi tanításokban és tönkre tette azt a rendet, amibe addig volt. Mindkettő egy-egy öléssel hullott be a Sith-ség felé vezető útba. Bane a zászlós megölésével, Anakin a taszkenek megölésével. Mindkettőjük hatalmas veszteséget kaptak egy olyan ellenféltől, kit később gyakorlással le tudtak győzni és azok könyörgését nem meghallgatva, megölte őket és így Sith-ekké váltak. (Bár ez jobban illene Windura, mint Dooku-ra Anakin szemszögéből, de hát mikor Dooku-val végzett akkor már nagyon érett a Sith-ség. De akár nézhetjük azt is, hogy Dooku és Windu együttesen felelt meg Sirak-nak. ) Végül pedig mindkettőjük szeretet egy olyan lányt, aki nem értette meg őket teljesen, egy halott eszméhez ragaszkodtak, amiről hőseink nem tudták lebeszélni őket, így a ragaszkodásuk közvetve ugyan, de a főhöstől származott. Szóval ez egy nagyon jó könyv, benne van a Top2-ben Elég sokszor fogom levenni a polcról, öröm egy ilyen jó, sok-sok háttérinfóval ellátott könyvet olvasgatni. Éppen ezért álmaim netovábbja lenne egy ilyen könyv Palpatine-ról is Jó párhuzamok és jó gondolatok. Nekem elsőre eszembe se jutottak volna. A Plaeguis könyvben lesz szó Palpiról, de az még Amerikában is csak 2012-ben jön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. (szerkesztve) Megvettem az egyik szerepjáték könyvet. Hát jah, tényleg egy kicsit egyszerűbb, mint ezek a felnőtt regények, de egyáltalán nem idegesített. Kicsit furcsa volt az E/2-es elbeszélésmód, de hát ez mégiscsak egy szerepjáték könyv. Azt hiszem 3 helyes útvonal van, és az egyiket első elolvasásra végigvittem. Viszont tele van zsákutcákkal a történet, amely halállal, vagy egyébbel zárul. Majd a második kötettel is próbát teszek. Mert hiába szól a kisebbeknek, szerintem egész szórakoztató. Bár lehet, hogy csak én vagyok ennyire dedós szinten. Szerkesztve: 2010. December 30. - KisKósa 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Engem valahogy sosem kötöttek le a szerepjátékok, a regények jobban érdekelnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Engem valahogy sosem kötöttek le a szerepjátékok, a regények jobban érdekelnek. Végülis regény, csak eldöntheted hogy folytatódjon a történet, mert te vagy a főszereplő. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Végülis regény, csak eldöntheted hogy folytatódjon a történet, mert te vagy a főszereplő. Hát, lehet. Leírják azért benne, hogy kell vele játszani? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Hát, lehet. Leírják azért benne, hogy kell vele játszani? Semmi különöset nem kell csinálni. Elkezded olvasni, és időnként lapozni kell egy másik oldalra. (Tök össze-vissza kell lapozni egyébként, hogy véletlenül se tudd, mi következik.) És időnként vannak ilyen pontok, ahol eldöntheted, hogy hová akarsz menni. Például, hogy a Kashyyyk-ra akarsz menni, vagy az Akoshissss-re. Ha eldöntötted, oda lapozol, ahová írja, és akkor folytatódik a történet tovább. Persze sok zsákutca van, aminek a vége halál. Én első olvasásra sikeresen végigvittem az egyik útvonalat. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Semmi különöset nem kell csinálni. Elkezded olvasni, és időnként lapozni kell egy másik oldalra. (Tök össze-vissza kell lapozni egyébként, hogy véletlenül se tudd, mi következik.) És időnként vannak ilyen pontok, ahol eldöntheted, hogy hová akarsz menni. Például, hogy a Kashyyyk-ra akarsz menni, vagy az Akoshissss-re. Ha eldöntötted, oda lapozol, ahová írja, és akkor folytatódik a történet tovább. Persze sok zsákutca van, aminek a vége halál. Én első olvasásra sikeresen végigvittem az egyik útvonalat. Érdekes, semmi dobókocka, meg támadási képesség, védettségi szint. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Érdekes, semmi dobókocka, meg támadási képesség, védettségi szint. Neeem, ez nem az a bonyolult fajta. Ebből a szempontból tényleg a kisebbeknek íródott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Egész érdekes egy ilyen szerepjátékos könyv, biztos élveztem volna ifjabb koromban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Gondolom olyan lehet, mint a régi Kaland Játék Kockázat könyvek Azt mennyire szerettem régen Meg nyáron is sokat játszottam a boltban A boltról jut eszembe, a héten jöttek (használtan) Timothy Zahn könyvek (A Szukits kiadűsú Thrawn-trilógia, Kirajzás és a Túlélők Keresése). Akinek kellenek az szóljon priviben és fórumtalin viszek neki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Megjelent Amerikában a Red harvest. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. A Complete Visual Dictionary (Yoda szerepel a borítón) megjelent magyarul? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. A Complete Visual Dictionary (Yoda szerepel a borítón) megjelent magyarul? Nem. Csak a sima TCW VD jelent meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Llew Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. A Szukits Kiadó 14 könyvre kötött szerződést!!!!! Azt nem lehet tudni, hogy mi az a 14 könyv? Mert az oldalukon az előkészületnél még mindig a 2009-esek vannak fenn. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Azt nem lehet tudni, hogy mi az a 14 könyv? Mert az oldalukon az előkészületnél még mindig a 2009-esek vannak fenn. Egyelőre csak a Darth Bane trilógia az ismert, a többi 11 címről még nem tudok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 11. A Darth Bane könyv nekem is megvan. Ha sikerül a taliig kiolvasnom szívesen kölcsönadom én is. Már ketten kérték egy másik topicban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 11. Na majd osztozunk. Donát kiolvassa a végét, én az elejét, aztán elmeséljük egymásnak De lehet, hogy én addigra meg is veszem, vagy megkapom, vagy valami, vagy megy valahová Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 11. De lehet, hogy én addigra meg is veszem, vagy megkapom, vagy valami, vagy megy valahová Ok, de majd akkor szólj, hogy vigyem-e majd vagy sem. El sem tudod képzelni, milyen nehéz is a könyv, feleslegesen meg nem akarom cipelni, még sérvet kapok tőle Plusz, mint már mondtam a Thrawn trilógia, a Kirajzás és a Túlélők Keresése könyvek bent is vannak a boltba, azokat is meg tudom venni és el tudom vinni akiknek kell. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 11. Phobos, engem is érdekelne esetleg ez a Bane-es könyv. Nekem is van Bane-könyvem, szóval valaki biztosan el tudja majd vinni A többit szerintem a tali előtt majd lefixáljuk a maga helyén Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 12. Ok, de majd akkor szólj, hogy vigyem-e majd vagy sem. El sem tudod képzelni, milyen nehéz is a könyv, feleslegesen meg nem akarom cipelni, még sérvet kapok tőle Plusz, mint már mondtam a Thrawn trilógia, a Kirajzás és a Túlélők Keresése könyvek bent is vannak a boltba, azokat is meg tudom venni és el tudom vinni akiknek kell. Ha így folytatod, saját könyvesboltot nyithatsz... vagy könyvtárat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 12. Ha így folytatod, saját könyvesboltot nyithatsz... vagy könyvtárat Nem kell, amíg az öreg meg nem murdel, szinte olyan nekem az antikvárium, mintha a sajátom lenne Ma pl. már bevezetett a vezetés és a gazdasági oldal rejtelmeibe Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 12. Á, szóval már papíron is te vagy a tanítvány. Na majd eljön a nap, mikor kihívod mestered, és te leszel az új mester Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.