Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Ami engem illet, már nekikezdtem, határidőre meglesz. Bár akad néhány kategória, amikkel gondban vagyok. Nem egyszerű ennyire részletekbe menően, gondolatban visszalapozni a 7 regényt. Főleg a jármű és idegen lény kategóriákra gondolok, mindkettőből akadt jócskán.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Hát nem lehetetlen, de szerintem 8000 Ft-nál kezdődne a magyar kiadása, és akkor ez még egy optimista jóslás volt.

Szerkesztve: - Darth Revan9

Hozzászólás ideje:

Érdekes, hogy egy Escape from Dagu című könyv helyett jelent meg annak idején, amit William C. Dietz írt volna.

Arról a könyvtervezetről én is olvastam, Shaak Ti lett volna a főszereplő. Az enciklopédia meg valóban 6000 felett kezdődne minimum, és szerintem nincs is rá nagyon igény. Az ára miatt én nem tudnám megvenni.

Hozzászólás ideje:

Én a 7. szám (Birodalmi űrkomp) óta felfüggesztettem a gyűjtését. Sajnos, nincs havi 6 ezrem úgy, hogy a regényeket is meg tudjam venni.

Legutóbb a Második Halálcsillagot adták ki, július 10-én az Y-szárnyú jön. Furcsa, hogy a honlapon nem írják tovább a megjelenéseket, mivel általában ilyenkor a következő három számról már tudni lehet, jelenleg viszont csak az Y-szárnyút tüntették fel. Nem csodálnám, ha bukta lenne a vége, persze nem kívánom ezt, mert a naboo-i vadász még engem is mindenképp érdekelne.

Hozzászólás ideje:

Mondom, hogy kitől kaptam olyan listát, amit fel lehet használni a jelölésekhez (akitől nem ilyet kaptam, annak írtam külön mailt):

Darth Revan9

zilllosarkany

bimi12

danityu

Darth Sky

MaraJadeEH (bár sztem ő itt nincs regisztrálva)

Aki eddig nem küldött listát, szombat estig még megteheti! :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Érdekesen alakultak a Szukits júniusi eladásai (előrendelései). A Luke Skywalker és a Mindor árnyai első helyen landolt, viszont a Yoda: Sötét találkozó kikerült a TOP5-ből. Tehát erre az Endor utáni könyvre sokkal nagyobb igény mutatkozott, mint a CW regényre. Gondolom ebből a prequel utálók azt a következtetést vonják majd le, csak Endor utáni könyvekre van szükség.

Ezek után az eladási adatok után megnövekedtek az NJO megjelenési esélyei és csökkentek a CW és egyéb korokban játszódó könyvek megjelenéseinek esélyei. Azért a TOR szerintem marad, mert annak is hasonlóan remek eladási mutatói voltak.

Hozzászólás ideje:

Én nem értem ezt a hisztériát a prequel kapcsán... egyébként messzemenő következtetést szerintem egyelőre nem lehet levonni, hogy a rajongók milyen könyveket szeretnének olvasni. Jó lenne, ha a Szukits néha számokban is megjelenítené az eladási toplistáit, bár ezt valószínűleg nem fogják megtenni. Én az NJO kiadását mindenképp támogatnám, ha épp nem a többi könyvtől venné el a helyet (2014-ig bőven lesznek újdonságok, amiért csorogni fog a nyálunk...).

Viszont így tényleg igaz, hogy az NJO mellőzésével búcsút mondhatunk az összes sorozatnak, ami utána következik. A Star Wars kronológiájában kb. 25 évről van szó, ami a legtöbb magyar rajongó számára ismeretlen. Ha egy szavazásnál az Endor utáni irányzat győzedelmeskedik, akkor a Szukits kénytelen lesz kiadni azt a három sorozatot (az NJO-val együtt). Ez azonban többéves projekt lenne, és ki tudja, lehet, hogy a rajongók addig elpártolnak az egésztől. Ezért is veszélyes ilyen hosszú sorozatot kiadni, ha nem garantált a siker. Az ember bemegy a boltba, látja SW könyv, meló vagy suli miatt nincs alkalma mindig követni azt, hogy éppen mi kerül terítékre, s amikor meglátja, hogy a sorozat 10. kötete, akkor elkedvtelenedik. Ilyen, többrészes sorozatoknál a lemorzsolódás óhatatlan.

Szerkesztve: - Nute Gunray

Hozzászólás ideje:

Érdekesen alakultak a Szukits júniusi eladásai (előrendelései). A Luke Skywalker és a Mindor árnyai első helyen landolt, viszont a Yoda: Sötét találkozó kikerült a TOP5-ből. Tehát erre az Endor utáni könyvre sokkal nagyobb igény mutatkozott, mint a CW regényre. Gondolom ebből a prequel utálók azt a következtetést vonják majd le, csak Endor utáni könyvekre van szükség.

Ezek után az eladási adatok után megnövekedtek az NJO megjelenési esélyei és csökkentek a CW és egyéb korokban játszódó könyvek megjelenéseinek esélyei. Azért a TOR szerintem marad, mert annak is hasonlóan remek eladási mutatói voltak.

Ez tényleg furcsa :o Aki már Endor utáni regényre éhezett a "sok sz@r" prequel után, az most megkapta a maga Luke regényét :P Egye gundark, azért majd én is megrendelem.

És ide írom inkább:

Eszter, akkor a Fair Trade az enyém? A leveleimhez nem tudok hozzáférni :S

Én a két omegára lennék kíváncsi. Hamarosan aktuálisak lesznek ;) A Hunting The Gorach is érdekelne, főleg hogy augusztusban elolvasom a Scourget. De jó, hogy mindkét Maul novellát elvállalták :) Ezeken kívül egy Rob Chestney és egy Bill Slavicsek is jól jönne.

Hozzászólás ideje:

Igazából van még egy Maul novella, az End Game. :)

Az miért nincs kinnt? Arra is kíváncsi volnék, mondjuk egy baneofthesith helyett. Am ha a Baneofthesith különbözik a Banetrilógiától, akk miert hivatalos?

Hozzászólás ideje:

Igazából van még egy Maul novella, az End Game. :)

Az miért nincs kinnt? Arra is kíváncsi volnék, mondjuk egy baneofthesith helyett. Am ha a Baneofthesith különbözik a Banetrilógiától, akk miert hivatalos?

Hozzászólás ideje:

Az volt előbb és Drew Karpyshyn nagyon kevés módosítással beleszőtte A Kettő Szabályába.

Hozzászólás ideje:

Valaki olvasta a Scourget? Milyen volt?

Valaki olvasta a Red Harvestet? Milyen volt?

Valaki olvasta a No Prisonerst? Milyen volt?

Ezt a három könyvet tervezem elolvasni. A Scourge iránt elég nagy az elvárásom, remélem tetszeni is fog :)

A következő pakk szerintem az Annihilation és a két CWGambit lesz :D

Ezenkívül még szeretném majd elolvasni a Scoundrelst, a Coruscant Nightst is :P Persze ezek mèg csak távlati tervek.

Hozzászólás ideje:

Most jöttem csak rá!!! A JJM Influx kimaradt, pedig az nagyon jó lenne, főleg, hogy a jedirenden még nyáron vége lesz a KEnek. Az a kis novella egy jó bevezető az egész sztorihoz.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.