Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2011. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 27. Battlefield Play4Free kulcs valakinek? Asszem most van egy extra béta kódom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 27. Tiszta szégyen! Itt van a gépemen a Dead Space 2 és éjfélig nem tudok vele játszani :cry: Honnan szedted? Még csak crackmentes változat van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 27. Honnan szedted? Még csak crackmentes változat van. EAstore. Az SFportal megkapta tesztelésre az EA-tól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Messze van az a szeptember. Azért remélem magyarul is meg fog jelenni, mert elégé szövegbarát lesz. http://www.youtube.com/watch?v=ZyLUsZ_7puE&feature Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Büntet ez a Dead Space 2. Jobb, mint az első, pedig én már azt is imádtam. Minden, ami az elsőben gyengeség volt, itt kiküszöbölték. Az irányítás teljesen jó (azért ha leültem a Dead Space elé, ott elsőre mindig fura volt, de itt semmi visszás érzés). A mentési rendszer maradt, de az animációk gyorsabbak, a töltés is, a mentés is, minden. A pályák pedig piszok változatosak. Míg az Ishimurán olykor többször is végig kellett járni ugyanazt a szakaszt, itt nem fordulunk meg kétszer ugyanott (legalábbis a 8. fejezetig még nem fordultam meg ismert helyszínen). Ráadásul vannak minijátékok is (nagy nem nagy cuccok, de azért jópofán veszik igénybe Isaac szerelői mivoltát). A szörnyek cefetül változatosak, az előzőekből minden monsta visszatér, de némelyik kapott turbózott öcsi, illetve van egy halom új (szó szerint, mert van, ami halomba jön). A sztori pedig eddig nagyon baba. Remekül vitték tovább az első részt, ráadásul ezúttal nincs "mi történt a hajón?", "miért nem vár ránk senki?", nem. Isaac sem gondolkodhat és hát neki nem is kell (azaz kellene, csak más miatt), egyből meg a futás, meg a sikoltozás (és a trancsírozás). Na, mivel úgyis kell róla majd cikket írnom, a többit később. Ja, és aki nem játszotta végig az elsőt, az is elkezdheti, mert van benne egy hangulatos összefoglaló. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Messze van az a szeptember. Azért remélem magyarul is meg fog jelenni, mert elégé szövegbarát lesz. Szeptemberben megjelenik? Na az jó.. Az ID 2004 óta nem adott ki játékot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. itt nem fordulunk meg kétszer ugyanott (legalábbis a 8. fejezetig még nem fordultam meg ismert helyszínen). Erre a 10. fejezetben hol barangolunk? Naná, hogy az első rész fő színhelyéül szolgáló USG Ishimurán, és azon belül is a három legtöbbet látogatott helyszínen: híd, hangár, orvosi részleg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 29. Dead Space 2 kivégezve. Hosszabb, brutálisabb, jobb, mint a Dead Space Ha ezt a tendenciát folytatják, kiváló lesz a Dead Space 3. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2011. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 29. volt olyan félelmetes mint az Amnesia? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 29. Dead Space 2 kivégezve. Hosszabb, brutálisabb, jobb, mint a Dead Space Ha ezt a tendenciát folytatják, kiváló lesz a Dead Space 3. Indulhatnál valami versenyen. Baromi gyorsan játszol. Adok neki egy esélyt de ha megint egy olyan szoba lesz ami tele van a dögökkel és 50-szer kinyírnak akkor törlöm. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 29. volt olyan félelmetes mint az Amnesia? Hupi lila fingom sincs Azzal nem játszottam. Indulhatnál valami versenyen. Baromi gyorsan játszol. Adok neki egy esélyt de ha megint egy olyan szoba lesz ami tele van a dögökkel és 50-szer kinyírnak akkor törlöm. Tíz óra az egész játékidő (persze ez a csak az utolsó mentés eléréséig, nincsenek számolva az elhalálozások), szóval nem nehéz gyorsan végigjátszani. Igaz, mivel most azért nem ülhetek rajta a végtelenségig, hiszen hivatalosan én most teszteltem, így eléggé meg is hajtottam. Tegnap végül azért hagytam abba, mert kezdtem érezni a nyolc óra ücsörgést a sejhajomban és a lábamban. Csak olyan szobák vannak benne Ráadásul az első játékkal ellentétben itt nem leszel a végére John Rambo. Éppen ellenkezőleg, az utolsó fejezetben már annyi töltényem sem volt, hogy egy dögöt kinyírjak, ezek meg özönlöttek. A főszörnyhöz úgy szaladtam el, kikerülve a dögöket, és mikor oda értem, örömmel vetten észre, hogy az életem már vörösen villog, a lőszerem meg elég lehet még egy figyelmeztető lövésre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2011. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 29. Próbáld ki megéri Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 29. Próbáld ki megéri Mikor és hol játszódik és mik az ellenségek? Ha szellemek vagy zombik, és valami kisvárosban játszódik, akkor kihagyom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2011. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 29. (szerkesztve) Mikor és hol játszódik és mik az ellenségek? Ha szellemek vagy zombik, és valami kisvárosban játszódik, akkor kihagyom. Nah ez egy túlélőhorror, egy régi középkori kastélyban játszódik, nincs fegyvered a szörnyek elől, csak elbújhatsz és csak egy lámpásod van nagyon para Bocs a sok szóismétlésért Szerkesztve: 2011. Január 29. - misi920 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 29. Nincs fegyver? Csak bujdokolni lehet? Passzolok. Én nem bujdokolok, harcolok, vagy meghalok... többnyire meghalok, de hál' istennek, van mentés Viccet félre téve, kihagyom. Így már hallottam róla, és bevallom, nem tetszik az ötlet. Ez nekem inkább a "leverem a monitort a helyéről, annyira idegesít" stílusú játék Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2011. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 29. pedig eza z igazi horror félsz mindenütt hogy belebotlassz valami borzadályba még most is kiráz a hideg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 29. misi920, játszottál a Condemned-del? Ha nem, nagyon ajánlom, kib*szottul odatesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2011. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 29. Nem játszottam de a horror nem a kedvencem de azért kipróbálom meg a dead space-t is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 29. misi920, játszottál a Condemned-del? Ha nem, nagyon ajánlom, kib*szottul odatesz. Ezt aláírom. Nagyon jó kis játék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2011. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 30. A M$ nagyon okos, ad egy hónap LIVE Aranyat, és karácsony után kb. egy hónappal (ezen a hétvégén) akciósan adja, 15k, helyett 12k-ért. Hááát... Nyertek. Kedves Jinx Lumos Joke! Ezzel az üzenettel igazoljuk, hogy Ön megvásárolta a következő Microsoft-termékeket: Arany – 20% engedmény – Arany – 20% engedmény Ár: 11 999,00 Ft Mennyiség: 1 Blablabla... Méghogy ez nem tudomány! Jól behúztak a csőbe. Az a ciki, hogy látom, hogy jól behúztak a csőbe, de mégis megvettem. Mert király. Mostmár csak egy 20 000 forintos WiFi vevőt kell venni hozzá, mert ezek a mocskok azt sem raktak bele. (A PS3-ban, a Wii-ben, a PSP-ben, de még a DS-ben is van! Erre ebben meg nincs.) És 20k ért árulják az eredetit, hát a jó '""'"'anyjukat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 30. (szerkesztve) Hupi lila fingom sincs Azzal nem játszottam. Tíz óra az egész játékidő (persze ez a csak az utolsó mentés eléréséig, nincsenek számolva az elhalálozások), szóval nem nehéz gyorsan végigjátszani. Igaz, mivel most azért nem ülhetek rajta a végtelenségig, hiszen hivatalosan én most teszteltem, így eléggé meg is hajtottam. Tegnap végül azért hagytam abba, mert kezdtem érezni a nyolc óra ücsörgést a sejhajomban és a lábamban. Csak olyan szobák vannak benne Ráadásul az első játékkal ellentétben itt nem leszel a végére John Rambo. Éppen ellenkezőleg, az utolsó fejezetben már annyi töltényem sem volt, hogy egy dögöt kinyírjak, ezek meg özönlöttek. A főszörnyhöz úgy szaladtam el, kikerülve a dögöket, és mikor oda értem, örömmel vetten észre, hogy az életem már vörösen villog, a lőszerem meg elég lehet még egy figyelmeztető lövésre Hogy oldottad meg? Nekem ezek a helyzetek a rémálmok. Nincs lőszer és alig van életerő ellenség viszont dögivel Ilyenkor visszatöltöm azt a mentést ahol volt még sok lőszer és baromira vigyázok rá. Elkezdtem én is ,nagyon bejön ,végre a plazma-hoz van elég lőszer. 65 van nálam most na meg azt csinálom hogy az egyik lábába belelövök összecsuklik, odarohanok és beletaposom a betonba. Így lőszert is spórolok. Kár hogy nem ezt csináltam az elsőben. Ja és rohadt gyorsan tölt újra. A hackelés is jó móka. Szerkesztve: 2011. Január 30. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 31. Az irányítása milyen? Javítottak rajta azon is? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 31. Hogy oldottad meg? Nekem ezek a helyzetek a rémálmok. Nincs lőszer és alig van életerő ellenség viszont dögivel Hát, általában úgy, hogy futottam, mint a nyúl. Ha ez nem ment, mert már annyira körbefogtak, akkor jött az ütés. Isaac papa elég nagyot oda tud sózni, így ha körbe fognak, azonnal szétrebbennek, vagyis, repülnek a pofontól. Ráadásul ott van még a sztázismodul, ami nagy segítségedre lehet a tömeges támadások alatt. Ahhoz ráadásul több töltő van, mint fegyverhez lőszer, így vígan lehet fagyasztani. És ha már nincs hová futni, nem lehet őket félreütni és annyian vannak, hogy a sztázismodul sem segít, akkor a végső megoldás: a halál. Elkezdtem én is ,nagyon bejön ,végre a plazma-hoz van elég lőszer. 65 van nálam most na meg azt csinálom hogy az egyik lábába belelövök összecsuklik, odarohanok és beletaposom a betonba. Így lőszert is spórolok. Kár hogy nem ezt csináltam az elsőben. Ja és rohadt gyorsan tölt újra. A hackelés is jó móka. Milyen fokozaton játszol? Csak azért kérdem, mert mikor én közepes fokozaton megközelítettem őket, szétkaptak, mint foxi a lábtörlőt. Pedig az első részben én is előszeretettel éltem ezzel a módszerrel, mert még a legnehezebb fokozaton is ki lehetett őket sérülés nélkül nyírni. A töltényekre vigyázz! Nekem sohasem volt ilyen sok lőszerem a plazmavágóba Az irányítása milyen? Javítottak rajta azon is? Mindent kijavítottak, ami az elsőben rossz volt. Így az irányítást is. Teljesen olyan, mint bármilyen normális tps-ben. Itt a tesztem róla: http://www.sfportal.hu/dead-space-2-%E2%80%93-jatekteszt-8209.scifi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 31. (szerkesztve) Hát, általában úgy, hogy futottam, mint a nyúl. Ha ez nem ment, mert már annyira körbefogtak, akkor jött az ütés. Isaac papa elég nagyot oda tud sózni, így ha körbe fognak, azonnal szétrebbennek, vagyis, repülnek a pofontól. Ráadásul ott van még a sztázismodul, ami nagy segítségedre lehet a tömeges támadások alatt. Ahhoz ráadásul több töltő van, mint fegyverhez lőszer, így vígan lehet fagyasztani. És ha már nincs hová futni, nem lehet őket félreütni és annyian vannak, hogy a sztázismodul sem segít, akkor a végső megoldás: a halál. Milyen fokozaton játszol? Csak azért kérdem, mert mikor én közepes fokozaton megközelítettem őket, szétkaptak, mint foxi a lábtörlőt. Pedig az első részben én is előszeretettel éltem ezzel a módszerrel, mert még a legnehezebb fokozaton is ki lehetett őket sérülés nélkül nyírni. A töltényekre vigyázz! Nekem sohasem volt ilyen sok lőszerem a plazmavágóba Mindent kijavítottak, ami az elsőben rossz volt. Így az irányítást is. Teljesen olyan, mint bármilyen normális tps-ben. Itt a tesztem róla: http://www.sfportal.hu/dead-space-2-%E2%80%93-jatekteszt-8209.scifi A fokozat felűlről a második. A lúzer után eggyel. Jött az első, láblövés, jött egy második annak is, majd odarohantam az első kezdett felállni majd taposás és a másikra is. Így sérülés nélkül megúsztam. Viszont ha taposás nélküli módszerrel próbálkozom akkor a karlelövések gyorsabbak és hatékonyabbak. Csak ugye azt mozgatja ,nehezebb eltalálni. A plazmához lőszerem talán azért van ennyi mert mindent széttapostam és egy csomó helyen adott 6 lövedéket. Az első két támadót meg ökölcsapásokkal vertem szét. Oldie: Az irányítás ok, de a sok billentyű megint van. Bár gondolom gamepaddal vinnéd. Szerkesztve: 2011. Január 31. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 31. Oldie: Az irányítás ok, de a sok billentyű megint van. Bár gondolom gamepaddal vinnéd. Valahogy nem tud felcsigázni ez a játék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 31. Valahogy nem tud felcsigázni ez a játék. Belefutottam az első szívásba. 3. fejezet liftből ki és egy csapat gyerek. Lövök mint a meszes rohanok de széjjel szednek. A lassitás csak egyre vonatkozik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 31. Belefutottam az első szívásba. 3. fejezet liftből ki és egy csapat gyerek. Lövök mint a meszes rohanok de széjjel szednek. A lassitás csak egyre vonatkozik. Aha, ott kezd el érdekessé válni a dolog. Szerintem nincs benne több billentyű használat, mint egy átlagos FPS-ben. Na jó, eggyel mégis, általában az entert és az endet nem szoktam egyidőben beopciózni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 31. Aha, ott kezd el érdekessé válni a dolog. Szerintem nincs benne több billentyű használat, mint egy átlagos FPS-ben. Na jó, eggyel mégis, általában az entert és az endet nem szoktam egyidőben beopciózni. Kell nyomni a c-t a lassításhoz amit nehéz elérni. A futáshoz meg a shift-et. Egy fps-ben alapból rohanunk ott nem kell nyomni. Egy kérdés. Jobb fegyvert csak a store-ban lehet vásárolni? Egyben már voltam csak nem volt elég a kreditem így lőszert vettem a plazmához. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 31. Kell nyomni a c-t a lassításhoz amit nehéz elérni. A futáshoz meg a shift-et. Egy fps-ben alapból rohanunk ott nem kell nyomni. Egy kérdés. Jobb fegyvert csak a store-ban lehet vásárolni? Egyben már voltam csak nem volt elég a kreditem így lőszert vettem a plazmához. De miért nem opciózod át? Én a C-t leváltottam a Page Down billentyűre, és máris könnyebb elérni. És sok játékban van külön sprintelés gomb (Call of Duty, Crysis, Far Cry), amit vagy a Shiften szoktam hagyni, vagy átteszem a ű-re (akkor általában a shiftre hasalást teszek, pl.: CoD). Mindig átopciózom a játékokat úgy, hogy kézre álljanak. Ez volt a bajom az első Dead Space-szel, ott nem lehetett átállítani az irányítást a nyilakra. Igen, új fegyvert (és páncélt) csak a boltokban lehet venni, és csak négy lehet nálad, szóval ha mindegyik fegyverférőhelyet betöltötted, addig nem vehetsz újat, amíg az egyik fegyvert el nem adod vagy át nem helyezed a raktárba (ez utóbbit javaslom, mert akkor nem kell újra megvenned, ha az új fegyver nem válik be). Fejleszteni őket meg a munkapadokon lehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 31. De miért nem opciózod át? Én a C-t leváltottam a Page Down billentyűre, és máris könnyebb elérni. És sok játékban van külön sprintelés gomb (Call of Duty, Crysis, Far Cry), amit vagy a Shiften szoktam hagyni, vagy átteszem a ű-re (akkor általában a shiftre hasalást teszek, pl.: CoD). Mindig átopciózom a játékokat úgy, hogy kézre álljanak. Ez volt a bajom az első Dead Space-szel, ott nem lehetett átállítani az irányítást a nyilakra. Igen, új fegyvert (és páncélt) csak a boltokban lehet venni, és csak négy lehet nálad, szóval ha mindegyik fegyverférőhelyet betöltötted, addig nem vehetsz újat, amíg az egyik fegyvert el nem adod vagy át nem helyezed a raktárba (ez utóbbit javaslom, mert akkor nem kell újra megvenned, ha az új fegyver nem válik be). Fejleszteni őket meg a munkapadokon lehet. Dzséjt. Hát öreg rókával beszélsz. Azért mert elárultam az eszmét. Kb egy éve már a wasd-al irányítok. A C-t így könnyebb elérni de mégis rossz. Hogy miért árultam el? Mert valamelyik játékban nem lehetett átállítani a nyilakra, és mondom az emberek 90 %-a ezekkel a billentyűkkel játszik. Először szokatlan volt ma már megszoktam.Azt meg ezeréve tudom(hisz öreg róka vagyok) hogy az fps-ekben a shift a futás. DE. És mégegyszer DE. Mindig beállítottam hogy ÁLLANDÓAN fusson a karakter. Nekem ne kelljen nyomnom semmit hogy fusson hanem legyen automata. Ez hiányzik innen. A Codban meg társaiban meg teljesen felesleges a hasalás anélkül is simán megy. Letérdel fedezék mögött és lő. Sosem használtam. A boltos megoldás jó nagy marhaság. Elvileg ha nem gyűlik össze elég mani akkor a játék végéig a plazmával is mehetek. Nem mintha nem lenne jó mert lehet vele írtani és sok a lőszer hozzá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.