misi920 Hozzászólás ideje: 2011. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 9. (szerkesztve) Végigvittem a Crysist és a Warhead-et Nagyon jó kis game, csak a vége sok kérdést hagy maga után. Mi lett a szigettel és a több ezer kiáramló polipszerűséggel? Próféta hogy jutott ki a szigetről? (lehet kiderülnek a 2-ből nem tudom még nem vittem végig) Miért nincsenek nanoruhások New Yorkban? Amúgy az Alienek mért lettek a 2-ben pirosak, és hova tűntek a polipszerű izék? Nem kell váltogatni. Mindig pajzson kell tartani. A többi nem sokat ér. Próbáltad már Delta fokozaton? Ott semmit sem ér a pajzs Szerkesztve: 2011. Április 9. - misi920 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 9. (szerkesztve) Végigvittem a Crysist és a Warhead-et Nagyon jó kis game, csak a vége sok kérdést hagy maga után. Mi lett a szigettel és a több ezer kiáramló polipszerűséggel? Próféta hogy jutott ki a szigetről? (lehet kiderülnek a 2-ből nem tudom még nem vittem végig) Miért nincsenek nanoruhások New Yorkban? Amúgy az Alienek mért lettek a 2-ben pirosak, és hova tűntek a polipszerű izék? Próbáltad már Delta fokozaton? Ott semmit sem ér a pajzs A másodikban kiderülnek a dolgok. Nem próbáltam mert nem vagyok mazoichsta. Játszani szeretek de hajat kitépni nem. A Shift 2-ben mentem két kört és azonnali hatállyal letöröltem. Szerkesztve: 2011. Április 9. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 9. Jaj, ez a rész szívatott engem is, de a lényeg, hogy használd az elhárító rakétákat is. Elhárító rakéták? Hol? Csak lőni lehetett a gépágyúval. Próbáltam nyomkodni más gombot is de nem csinált semiit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 9. Elhárító rakéták? Hol? Csak lőni lehetett a gépágyúval. Próbáltam nyomkodni más gombot is de nem csinált semiit. Azt hiszem, hogy a jobb egérgomb az. Mikor a képernyő közepén villogni kezd a vörös jelzőfény, akkor érdemes aktiválni őket. Azonkívül igyekezz állandóan a gépágyúval a célon maradni Ötödszörre sikerült nekem is Ami a Shiftet illeti, ne szórakozz már. Tessék rendesen beállítani a verdákat és úgy versenyezni Mondjuk eddig még én se mentem többet vele mint te, de nem fogom ilyen könnyen feladni. Az első résszel is ez volt a helyzet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Április 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 9. Mi lett a szigettel és a több ezer kiáramló polipszerűséggel? A sziget megvan, az lett a dögök hídfőállása. A több ezer lény meg szétszéledt a világban és lekezdtek építkezni (a második részből kiderül, hogy mit). Próféta hogy jutott ki a szigetről? (lehet kiderülnek a 2-ből nem tudom még nem vittem végig) Pontosan ugyan nem derül ki, de mivel Nomád, Pszichó és Rosenthal elrepült egy VTOL-lal a szigetre, feltehetően ők hozták ki. Miért nincsenek nanoruhások New Yorkban? Mert csak annyi nanoruha létezik, ahányat a játékokban láttál. Az eredeti verzióval csak a Raptor egység rendelkezett, a 2.0-ásból meg (legalábbis úgy tudni) csak Próféta kapott. Illetve volt pár a koreaiaknak is, de az nem volt olyan fejlett, mint a Raptoroké. Amúgy az Alienek mért lettek a 2-ben pirosak, és hova tűntek a polipszerű izék? Állítólag azért mások, mert az elmúlt három évben adaptálódtak a földi viszonyokhoz. De a kis robikban ugyanazok a szutykok vannak, akikkel a hajó belsejében is harcolni kellett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2011. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 11. A sziget megvan, az lett a dögök hídfőállása. A több ezer lény meg szétszéledt a világban és lekezdtek építkezni (a második részből kiderül, hogy mit). És a katonaság nem tesz semmit a gömb ellen 3 évig??!! Pontosan ugyan nem derül ki, de mivel Nomád, Pszichó és Rosenthal elrepült egy VTOL-lal a szigetre, feltehetően ők hozták ki. És hova tűnt Nomád és Pszichó és a Rosenthal? Mert csak annyi nanoruha létezik, ahányat a játékokban láttál. Az eredeti verzióval csak a Raptor egység rendelkezett, a 2.0-ásból meg (legalábbis úgy tudni) csak Próféta kapott. Illetve volt pár a koreaiaknak is, de az nem volt olyan fejlett, mint a Raptoroké. De a Warhead-ben Pszichó megy egy (nem tudom milyen nevű) 5 tagú nanoruhás egységgel, le is kell velük győzni 1 óriás dögöt. Ennyi lenne, bocs a túl sok kérdésért de sok a tisztázatlan részlet Amúgy remélem lesz olyan része amiben visszatérünk a szigetre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2011. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 11. Elolvastam a Game Informer információit a ME3-ról. Elég jó "kis" cikk volt. Remélem lassan lesz pár gameplay is. Game Informer Május - ME3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Április 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 11. És a katonaság nem tesz semmit a gömb ellen 3 évig??!! Elvben folyik a titkos háború. A második részben Próféta emlegeti a Lingshan szigetet, hogy ott is harcok folynak. Persze a nanoruha, meg mert idegenek ellen harcolnak, az egész háború titkos. És hova tűnt Nomád és Pszichó és a Rosenthal? Van egy beszélgetés a második részben, mely azt sugallja, hogy őket megölte a nanoruha. Nem jelentik ki konkrétan, de ezt érezteti a beszélgetés ("You knew the suit were symbiotic, you knew what they'd do to my men. You turned them into dead man walking!" - Próféta). De a Warhead-ben Pszichó megy egy (nem tudom milyen nevű) 5 tagú nanoruhás egységgel, le is kell velük győzni 1 óriás dögöt. Ezt rosszul vetted le, mert a Sas egységben nem voltak nanoruhások. Csak sima tengerészgyalogosok voltak. Az USA Delta kommandójából csak Nomád, Pszichó, Próféta, Aszték és Bohóc (a Raptor egység) kaptak nanoruhát. A második részben meg csak Alcatraz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Április 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 11. Elolvastam a Game Informer információit a ME3-ról. Elég jó "kis" cikk volt. Remélem lassan lesz pár gameplay is. Én is olvastam. Van néhány meglepő rész. Például, hogy a Normandy-t megint átalakítják, mert a Szövetség rátette a kezét. Lehet, hogy azok az SR-3-as képek mégsem voltak annyira rajongói alkotások? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2011. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 11. Én is olvastam. Van néhány meglepő rész. Például, hogy a Normandy-t megint átalakítják, mert a Szövetség rátette a kezét. Lehet, hogy azok az SR-3-as képek mégsem voltak annyira rajongói alkotások? Szerintem csak egy kicsit felpimpelték az SR-2t. Mármint ezt a szemléltetésből vettem. Bár kétértelműen fogalmaztak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Április 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 11. Szerintem csak egy kicsit felpimpelték az SR-2t. Mármint ezt a szemléltetésből vettem. Bár kétértelműen fogalmaztak. Hát azt írták, hogy egyik-másik helyiséget átalakították (szvsz a labor, meg a kilátó fedélzetek eshettek áldozatul... laborra nem valószínű, hogy ezúttal szükség lesz, kilátó fedélzetre, mi több, bárra, meg nem lesz szükség). Mondjuk remélem, hogy immár a hangárba is le lehet majd menni, mert marha nagy idiótaság volt az ME2-ben, hogy az utolsó szint megnézhetetlen volt (kivéve az öngyilkos küldetés alatt). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 11. És a katonaság nem tesz semmit a gömb ellen 3 évig??!! Annyival egészíteném ki Dzséjt válaszát, hogy a 2.-ból kiderül, hogy a mezei bakák semmit nem érnek az idegenek ellen csak golyófogóknak jó. A nanoruha az ami megállíthatja őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 11. Azt hiszem, hogy a jobb egérgomb az. Mikor a képernyő közepén villogni kezd a vörös jelzőfény, akkor érdemes aktiválni őket. Azonkívül igyekezz állandóan a gépágyúval a célon maradni Ötödszörre sikerült nekem is Ami a Shiftet illeti, ne szórakozz már. Tessék rendesen beállítani a verdákat és úgy versenyezni Mondjuk eddig még én se mentem többet vele mint te, de nem fogom ilyen könnyen feladni. Az első résszel is ez volt a helyzet. Köszi. Én nem állítgatok semmit. Azt nagyon utálom. Indítom, grafikát beállítom majd start. Az meg hogy fékezek majdnem állóra és így is kisodródik az autó kanyarban az nem fair. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 11. Köszi. Én nem állítgatok semmit. Azt nagyon utálom. Indítom, grafikát beállítom majd start. Az meg hogy fékezek majdnem állóra és így is kisodródik az autó kanyarban az nem fair. Akkor próbáld ki az NFS Worldöt Ott aztán minimál tunning van és jóformán a padlóba préselheted a gázpedált is Újításként amúgy van már rendőri üldözés is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 11. Akkor próbáld ki az NFS Worldöt Ott aztán minimál tunning van és jóformán a padlóba préselheted a gázpedált is Újításként amúgy van már rendőri üldözés is. Kipróbáltam. Még te ajánlottad anno. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 11. Kipróbáltam. Még te ajánlottad anno. No és hanyadik szinten tartasz? .D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 11. No és hanyadik szinten tartasz? .D Pár kör után azt is abbahagytam, jött a Hot Pursuit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2011. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 12. (szerkesztve) Ezt rosszul vetted le, mert a Sas egységben nem voltak nanoruhások. Csak sima tengerészgyalogosok voltak. Az USA Delta kommandójából csak Nomád, Pszichó, Próféta, Aszték és Bohóc (a Raptor egység) kaptak nanoruhát. A második részben meg csak Alcatraz. Bocs, de tévedsz.Itt a bizonyíték. http://kepfeltoltes.hu/view/110412/Crysis_2011-04-12_13-48-35-56_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/110412/Crysis_2011-04-12_13-48-46-08_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/110412/Crysis_2011-04-12_13-49-12-16_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/110412/Crysis_2011-04-12_13-49-20-51_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/110412/Crysis_2011-04-12_13-49-28-41_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Amúgy Prófétának már a Crysis (1) alatt is 2.0-ás volt a ruhája vagy azt azután kapta hogy visszajött? Szerkesztve: 2011. Április 12. - misi920 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Április 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 12. Bocs, de tévedsz. Itt a bizonyíték. Ja, hogy ők! Rájuk nem emlékeztem, én egy másik csapatra gondoltam (de most utánajárva kiderült, hogy azok meg a Crysisban voltak...). Tényleg ők a Sas egység. :oops Próféta csak az első és a második rész között kapta meg a 2.0-t. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 15. Áh, elindítani se érdemes.... http://www.youtube.com/watch?v=TfrrAp1blaM&feature Se a közeljövőben megjelenő 12 perces változatot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2011. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 16. (szerkesztve) Előre is bocsánatot kérek Oldie: http://www.youtube.com/watch?v=Kw9z6RWkCng Más: Állati játék a Portal 2. Glados a beszólásaival nem okozott csalódást. Szerkesztve: 2011. Április 16. - barnez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 16. Ha lehetne akkor "feleségül" venném ezt a játékot. Pont. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 21. Mass Effect 3 infók: Az új információmorzsák a következőek: * A kalandok kezdetén elmagyarázzák nekünk, hogy miért fordult ellenünk a Cerberus. * A Cerberus katonái között lesznek majd Mechák, Assault Unitok és nindzsaszerű Shock Trooperek. * A Reaperek eltérő mérettel rendelkeznek majd, az 500-600 méteres kisebb hajóktól kezdve egészen a 2 km hosszúságú Heraldig bármekkorával találkozhatunk. * Shepard új képességekkel gazdagodik, ezek: gurulás, kisebb mélyedésekbe való beugrás, valamint közelharci támadások egész sora. Ezeket összefoglaló néven "Heavy Melee" skilleknek fogják hívni. * Az Engineer kaszt új képessége lesz, hogy lövegtornyokat tud építeni, melyek automatikusan tüzelnek az ellenséges katonákra. * Testre szabható fegyverek: Puskák és irányzékok, mindegyiknél öt különféle részegységet tudunk majd megváltoztatni. * Többféle felvehető tárgy. * Űrcsaták? Elképzelhető, bár nincs megerősítve. * A helyszínek élettel teltebbek lesznek, mindenhol járkáló embereket, repülő hajókat láthatunk majd, valamint sokkal részletesebben kidolgozott épületeket. Új világítási technológiák alkalmazásával a fotorealisztikus látvány elérésére törekedtek. * Az ellenfelek mostantól dinamikusan sérülnek. Például a Cerberus Mechák gyenge pontja a fejükön lévő üvegkijelző lesz, és amennyiben sikeresen akarunk ellenük küzdeni, igyekeznünk kell lehetőleg oda célozni. A többi ellenfél esetében is lesznek gyenge pontok, ezeken felül ellőhetjük a kezüket, lábukat, fejüket, sőt, még a páncéljaik egyes darabjai is leszakadhatnak. * A harcok sokkal dinamikusabbak lesznek. A küzdelmek során rá leszünk kényszerítve, hogy sokkal gyakrabban mozogjunk, mint eddig. Ráadásul a játék sebességét is 10-15 százalékkal megnövelték. * Felfedezés: Nem lesz lehetőségünk rá, hogy járműveket vezethessünk, mint az előző részekben. A játék főszálát úgy tervezték meg, hogy ne kelljen őket használni. Ez nem jelenti azt, hogy nem lesznek benne járművek, de erről pillanatnyilag többet még nem árultak el. A bolygók felszínének átkutatására szolgáló szkennert is lecserélték, de egyelőre erről nincs pontos információ. * A játékban a következő helyszínekre látogatunk el, melyek már biztosak: Természetesen a Föld, New Yorkban és Londonban is megfordulunk majd. Ezen kívül a Marson, a Szalariánok bolygóján, valamint többek között egy Koriana nevű bolygó holdján is (Talán Krogan vagy Kvári bolygó lehet a név alapján). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2011. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 21. Na, úgy tűnik "tökös" lesz a befejező rész! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2011. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 21. Ki Portal 2-zik???? Hát én Eddigi tapasztalataim alapján 100X jobb mint az 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Április 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 21. Ki Portal 2-zik???? Én is. Egész nap azzal játszottam. Most is csak azért hagytam kicsit abba, hogy pihenjek. Marha jól sikerült! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 21. És ki Operation Flashpoint Red Riverezik? Frenkie gondolom már elfüstölt pár skulót Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 21. És ki Operation Flashpoint Red Riverezik? Frenkie gondolom már elfüstölt pár skulót Megjelent? És nem szólsz? Enyje-benyje. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 21. Megjelent? És nem szólsz? Enyje-benyje. Öregem, neked mint FPS megszállónak napra kész információidnak kéne lennie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 21. Öregem, neked mint FPS megszállónak napra kész információidnak kéne lennie Öregszem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.