Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 8. Mélyen elitélem azokat, akik ezt a játékot letöltik... :D Tegye fel a kezét egy kis jutalomért az, aki megveszi eredetiben rajtam kívűl. Majd, holnap feltöltöm az első online körömet, amit a beépített videóvágó programmal összeszerkesztek, aztán meg csak néztek.... LIFE SUCKS! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 8. Mélyen elitélem azokat, akik ezt a játékot letöltik... :D Mélyen elítélem azokat, akik a Call of Duty-t előbbre helyezik a listájukon a Mass Effectnél Viccet félre téve, a fene sem fog kiadni 14 ezer forintot egy olyan játékért, amit négy óra alatt kijátszok, mikor fele ennyiért vettem több olyan játékot is, amit harminc óra alatt játszottam ki és azokhoz sok-sok szép extra is járt. Majd ha ezer forintba kerül, meggondolom. Addig meg kapja be az Activision és dugja fel jó mélyre a CoD sorozatát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 8. Márpedig gátlástalanul letöltöm. Majd ha annyi játékideje lesz mint a Crysisnak akkor megfontolom de akkor sem tizenvalahány ezerért. Lezs az 2000 ft is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 8. Majd ha annyi játékideje lesz egy játéknak, mint anno volt a Baldurs Gate-nek akkor még 30 ezret is kiadok érte Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 8. Hát de nem ma-holnap, megy le az ára 2k alá... Az Activision meg nekem nyugodtan feltolhatja az egész CoD sorozatát, nem venném zokon. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 8. Hát de nem ma-holnap, megy le az ára 2k alá... Az Activision meg nekem nyugodtan feltolhatja az egész CoD sorozatát, nem venném zokon. :D :D :P Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 8. Majd ha lesz számítógépem , vagy konzolom, végre én is játszhatok az elmúlt 5 év játékaival. Addig én gátlástalanul kihagyom ezeket :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 8. Hát de nem ma-holnap, megy le az ára 2k alá... A türelem ékes erény Majd ha lesz számítógépem , vagy konzolom, végre én is játszhatok az elmúlt 5 év játékaival.Addig én gátlástalanul kihagyom ezeket :D Azt hiszem, ön nyert, kedves uram Márpedig gátlástalanul letöltöm. Majd ha annyi játékideje lesz mint a Crysisnak akkor megfontolom de akkor sem tizenvalahány ezerért. Lezs az 2000 ft is. Hehe, pár hete vettem meg a Crysist és a Warheadet 4000-ért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 8. Majd, holnap feltöltöm az első online körömet, amit a beépített videóvágó programmal összeszerkesztek, aztán meg csak néztek....Ezt már épp kérdezni akartam, hogy egy ilyen játékmenet hogy kerül youtube-ra Hogy lehet egy pályát lementeni, hogy abból egy folytonos anyag legyen? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 8. R.I.P. CoD6... Köszönöm szépen azt a sok eggyütt eltöltött kellemes órát. Remélem jó helyed lesz a Nagyon kijátszott játékok között. Kb. 400 óra multi egy év alatt... Hiányozni fogsz... :P De nem annyira... HBD CoD7! És ugyanazon éjfélkor felsír egy másik reménység: - Activision, Activision, nézze a kis gyermeket! Nézze, kisfiú! Látja? Hogy akarja hívni? - Legyen az elődjei után CallofDuty ő is, de legyen a keresztneve BlackOps. - A felesége, Treyarch asszony már jól van, ő is nagyon fog örülni a kisgyermeknek. Sokra viszi még ez a kisgyermek. Milliók fognak rajongani érte, egyszer, majd meglátja. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 8. Joke, te Xbox360on tolod ezeket a játékokat nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 8. Nem, van egy közepes PC-m, meg egy Wii-m. (Meg egy DS-em. ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 8. Hát ebbe a TFU 2-be sok kihívás nincs. Azt miondom eddig mindenkit simán kinyírtam. A léepgeteő a legjobb. Visszaküldöm neki a rakétát, a rohamosztagosok egy vicckategória, gyakorlatilag a villámmal és karddal minden kinyírható. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 8. Hát ebbe a TFU 2-be sok kihívás nincs. Azt miondom eddig mindenkit simán kinyírtam. A léepgeteő a legjobb. Visszaküldöm neki a rakétát, a rohamosztagosok egy vicckategória, gyakorlatilag a villámmal és karddal minden kinyírható. A TCW-ben az a bajod, hogy könnyű a Jediket kijátszani, a TFU-ban az, hogy senki sem kihívás neki. Mondjuk szvsz az reális, hogy egy rohamosztagos nem jelent különösebb kihívást, hacsak nem hátulról támad. Mondjuk én csak mediumon és hardon játszottam végig. Hardon azért már kihívást jelent a nagyobb tömegben támadó rohamosztag is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 8. A tcw-ben is csak azt mondtam, hogy élőlények ellen bírják(ja és már rég nem mondom, elfogadtam érveiteket) a harcot. Na de egy lépegető azért csak kihívás kellen hogy legyen főleg rakétával még egy Jedinek is. Bár a csávó fél Sith. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 8. Speciel én ezt a játékot jobban várom: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Yeeeeeeeeeeee megjelent a Call of Duty Black Ops!!!!!!!!!!!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. (szerkesztve) 2%-nál tart a telepítés! SUCK MY BALLS! 12mins, 42 secs remaining. Szerkesztve: 2010. November 9. - Jinx Lumos Joke Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Jinx, téged most szerintem egy kamionnyi szuperbombázóval se lehetne kirobbantani a géped mögül. Jól gondolom? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. (szerkesztve) Jinx, téged most szerintem egy kamionnyi szuperbombázóval se lehetne kirobbantani a géped mögül. Jól gondolom? Hát azzal nem, de a bátyjám kidob innen két óra múlva, az biztos. Az egészben az a legrosszabb, hogy beteg vagyok, nem voltam suliban, és itthon ültem egész délelőtt, azzal a tudattal, hogy már kijött a játék, de én csak délután játszhatok vele... Mit csináltam? Gameplay videókat néztem... (A youtubon fenn lévők 80%ának én voltam az első nézője. ) Singlet, vagy multit játszak előbb??? Szerkesztve: 2010. November 9. - Jinx Lumos Joke Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Steam: "Preparing to launch Call of Duty - Black Ops" :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Jinx, ha elmész a holnapi BGS-re, akkor a Black Ops vásárlásakor kapsz egy dögcédulát is, sőt egy Black Ops posztert is kap minden kilátogató Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Jinx, ha elmész a holnapi BGS-re, akkor a Black Ops vásárlásakor kapsz egy dögcédulát is, sőt egy Black Ops posztert is kap minden kilátogató Hm... én csütörtökön megyek, ha minden igaz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Hm... én csütörtökön megyek, ha minden igaz Én nyertem 2 jegyet rá, a bejárat előtt majd várlak és akkor ingyen be tudlak vinni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. A CDGalaxis-ban is adtak volna, ugyanezt a kettőt. Hol lesz ez a BGS? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Hol lesz ez a BGS?A Jövő Házában, a Millenárison Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. A Jövő Házában, a MillenárisonAkkor még azt meg se építették? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. (szerkesztve) Akkor még azt meg se építették? Hm... látom megint sokat ittál Oldie. Másképpen fogalmazva, a Millenáris B csarnokában lesz megrendezve Szerkesztve: 2010. November 9. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Oldie sikerült e már végigjátszanod a COD Black Opsot? Diszkontból gondolom már kikölcsönözted Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Áh, nem jött még normális szállítmány. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.