Hozzászólás ideje: 2025. Február 7.1 éve Sigourney Weaver nagyasszony szereplésének kifejezetten örülök! Szerkesztve: 2025. Október 8.Okt. 8. - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2025. Február 10.1 éve 2025. 02. 07. - 20:10, Bence1997 írta: "Egy csodálatos karaktert játszom, aki, tudod, tekintélyes pozícióban van. És nekem kell kiküldenem Mandót egy küldetésre a Külső Peremvidékre, ahol minden rossz megtörténik." Eszembe jutott erről, hogy lehet, hogy Sigourney Weaver karaktere veszi át Greef Karga posztját Nevarro élén? Teszem azt Karga is meghal a sorozat és a film között, de utolsó intézkedésként még belépteti a bolygót a Köztársaságba, Weaver karaktere már a galaktikus kormány zászlaja alatt lehetne a bolygó magisztrátusa, egyben akár szenátora is. És egyben szépen megemlékezhetnének így Kargáról, azaz Carl Weathers-ről. Szerkesztve: 2025. Február 10.1 éve - Dzséjt
Hozzászólás ideje: 2025. Február 10.1 éve Itt az ideje, hogy saját topikot kapjon annál is inkább, mert várhatóan nagyobb szerepe lesz a filmben. 11 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Eszembe jutott erről, hogy lehet, hogy Sigourney Weaver karaktere veszi át Greef Karga posztját Nevarro élén? Teszem azt Karga is meghal a sorozat és a film között, de utolsó intézkedésként még belépteti a bolygót a Köztársaságba, Weaver karaktere már a galaktikus kormány zászlaja alatt lehetne a bolygó magisztrátusa, egyben akár szenátora is. És egyben szépen megemlékezhetnének így Kargáról, azaz Carl Weathers-ről. Bishop ezredes katona. Persze ettől még lehet magisztrátus vagy szenátor, de én másra tippelek vele kapcsolatban.
Hozzászólás ideje: 2025. Február 10.1 éve 36 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Bishop ezredes katona. Ó, ez nekem most új infó volt. Igen, így valószínűbb egy köztársasági katonai pozíció betöltése.
Hozzászólás ideje: 2025. Február 10.1 éve Lehet a hírszerzésnél, aki mondjuk a birodalmi hadurak után nyomoz.
Hozzászólás ideje: 2025. Október 8.Okt. 8. Elvileg már a Celebrationön mondta Favreau hogy Ward, de ez most nekem is új infó volt
Hozzászólás ideje: 2025. Október 8.Okt. 8. Én úgy tudom, hogy a Bishop sosem volt megerősített hír. S bár nagy alien fan vagyok, szerintem jobb, hogy egy Sigourney Weaver által játszott karaktert egy sci-fiben nem hívnak Bishopnak.
Hozzászólás ideje: 2025. Október 8.Okt. 8. 37 perccel korábban, Yoda József írta:Elvileg már a Celebrationön mondta Favreau hogy Ward, de ez most nekem is új infó volt Ez nekem is elkerülte a figyelmemet. Egyébként én is örülök, hogy nem Bishop lett.
Hozzászólás ideje: 18 órával korábban18 órája Érdekes lehet belegondolni Ward korába. Bár nem ismert, azért általában nem véletlen választják azokat a színészeket, akiket, tehát feltételezhetjük, hogy Ward és Sigourney Weaver közel egykorú. A színásznő 76 éves, vagyis ez azt jelenti, hogy Ward már az ep1 idején is a 20-as évei végén, 30-as évei elején járhatott. Vagyis ő még vígan a régi Köztársaságban nőtt fel, és már a naboo-i krízist is fiatal felnőtt fejjel élhette meg, átélhette a klón háborúkat, Palpatine hatalomra jutását, a kezdeti lázadást, a Polgárháborút. Kíváncsi lennék az előéletére.
Hozzászólás ideje: 14 órával korábban14 órája Sigourney Weaver már csak ilyen karaktereket tud játszani. Ripley is milyen jól nézett ki az Alien3-ban egy 87 éveshez képest. Jól tartja magát, na.
Hozzászólás ideje: 7 órával korábban7 órája 11 órával ezelőtt, Dzséjt írta:Érdekes lehet belegondolni Ward korába. Bár nem ismert, azért általában nem véletlen választják azokat a színészeket, akiket, tehát feltételezhetjük, hogy Ward és Sigourney Weaver közel egykorú. A színásznő 76 éves, vagyis ez azt jelenti, hogy Ward már az ep1 idején is a 20-as évei végén, 30-as évei elején járhatott. Vagyis ő még vígan a régi Köztársaságban nőtt fel, és már a naboo-i krízist is fiatal felnőtt fejjel élhette meg, átélhette a klón háborúkat, Palpatine hatalomra jutását, a kezdeti lázadást, a Polgárháborút. Kíváncsi lennék az előéletére.Ez is mutatja mennyi katonát nem ismerhetünk még, akik végig jelen voltak a Köztársaság bukásától a Birodalmon át az ÚK-ig. Eddig mindig akkor jártunk az Adelphin amikor nem volt ott. Még Nevarro ügyében is Teva ment intézkedni Coruscantra. Vagy pedig később lett ott parancsnok. Lehet választani. Vajon látjuk még viszont? A sorozatokban nehéz lenne elképzelni, hogy feltűnik.
Hozzászólás ideje: 5 órával korábban5 órája 1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:Eddig mindig akkor jártunk az Adelphin amikor nem volt ott. Még Nevarro ügyében is Teva ment intézkedni Coruscantra. Vagy pedig később lett ott parancsnok. Lehet választani.Egyáltaláne nem lehetetlen, hogy Ward akkor is ott volt, amikor mi ott jártunk arra a két szem alkalomra, és eltöltöttünk az egész bázis töredékét kitevő kantinban talán öt percet. Az ezredes végig ott lehetett, mint bázisparancsnok, csak mivel ő egy magas rangú tiszt, nem járt el járőrözni (van az a rang, ami fölött már nem kell kulimunkát végezni), így Djarin, amíg csak egy volt a Galaxis polgárai közül, nem találkozhatott vele, csak a járőrfeladatokat is ellátó századossal. És mivel hősünk ebből kifolyólag azt sem tudta, hogy Ward létezik, ezért korábban mindig Tevához ment, az egyetlen köztársasági katonához, akivel az egész Galaxisban beszélő viszonyban volt. A bázis amúgy elég nagy, jól láthatóan vannak más épületek is, szóval szerintem nem abszúrd dolog azt feltételezni, hogy egy ezredes létezése nem korlátozódik kizárólag a kantinra, és ama két alkalommal Ward nem ott mulatta az időt, hanem mondjuk az irodájában dolgozott, két épülettel arrébb. És, amint a The Mandalorian utolsó részében a kamera elfordult Djarinról, Teváról és Groguról, a százados maga után hívta a fejvadászt, hogy bemutassa neki a bázis parancsnokát, azaz Wardot.Ilyesformán az sem lehetetlen, hogy valójában Teva sem magától ment Coruscantra, hanem miután beszélt Kargával, jelentett az ezredesének, és ő küldte el a Coruscantra intézkedni. Aminek amúgy több logikai és értelmi alapja van, mint annak, hogy egy százados csak úgy kapja az X-szárnyúját, mintha a személyi gépjárműve lenne, és becsörtet az állam katonai hadvezetés épületébe egy ezredeshez mindenféle kéréssel, de legalább mindenféle engedély és felhatalmazás nélkül. Szóval Ward jelenléte még logikusabbá is tehetik a korábban látottakat.Imigyen az sem kizárt, hogy Teva felel a bázis mindennapi operatív ügyeiért, míg Ward az adminisztratív feladatokat látja el. Emiatt került a sorozat és a film között Djarin Ward felügyelete alá, mint külsős szerződő. Bár mint írtam, lehet, hogy már a The Return záró képsorai alatt is ismerte Djarin Wardot, mert mielőtt visszatért Groguval Nevarróra, a százados bemutatta neki a nőt.De persze az sem lehetetlen, hogy Wardot valóban később helyezték oda, ahogy nőtt az adelphi-i bázis jelentőssége vagy Ward olyan feladatot kapott, ami miatt ki kellett oda települnie. Vagy Teva szimplán elvesztette korábbi parancsnoki beosztását bűntetésből, miután elugrott Herával egy csak utólag, nem épp legálisan szentesített küldetésre a Seatosra.1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:Vajon látjuk még viszont? A sorozatokban nehéz lenne elképzelni, hogy feltűnik.Ha Djarin váratlanul minden létező kapcsolatát megszakítaná az új Köztársasággal vagy áttelepülne a Perideára, akkor lenne nehéz elképzelni (de még akkor sem lehetetlen), amúgy viszont szerintem egyáltalán semmi akadálya az újboli feltűnésének. Pláne, ha Djarin továbbra is nekik dolgozik. Márpedig miért ne tenné? Kapálásból mégsem élhet meg.
Hozzászólás ideje: 5 órával korábban5 órája A színésznő miatt gondolom. Sigourney Weavert kissé nagy név ehhez, de persze nem lehetetlen. Ha lesz negyedik évad akkor bűn lenne kihagyni, mint ahogy Rottát is.
Hozzászólás ideje: 4 órával korábban4 órája Miért, Ewan McGregor. Liam Neeson, Carrie Ann Moss, Pedro Pascal, Giancarlo Esposito, Stellan Skarsgård, Forest Whitaker, Ben Mendelsohn Lars Mikkelsen, Rosario Dawson vagy Mary Elizabeth Winstead noname színészek? Szerintem a Star Wars már nagyon régen túl van azon, hogy ne dolgozhatnának nagy nevekkel akár sorozatokban is. Ráadásul még csak nem is ez lenne az első eset, hogy Weaver sorozatban játszik. Még csak nem is az első, hogy a Disney egy szériájában, hiszen a Defenders című MCU-sorozatban ő volt a főgonosz, 8-ból 6 részben benne volt. Ha a Marvel ki tudta köhögni neki a dohányt, és Weavernek sem derogált a szerep, akkor szerintem a Lucasfilmnél sem lennének ilyen akadályok.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.