kdani20 Hozzászólás ideje: Szombat 23:04 Hozzászólás ideje: Szombat 23:04 (szerkesztve) Március 6.-án érkezik a Seeds of Starlight hangoskönyv folytatása. A történet kapcsán újra az Eiram óceánbolygóra látogatunk, ahol a Jediknek egy víz alatti küldetést kell teljesíteniük a Csillagfény roncsánál, amivel elejét vehetik a fenyegetettségének. Tegnap leleplezték a borítót is. Szerkesztve: Szombat 23:07 - kdani20 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Vasárnap 08:23 Hozzászólás ideje: Vasárnap 08:23 Ez a harmadik fázis könyve igaz? Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Vasárnap 08:28 Hozzászólás ideje: Vasárnap 08:28 Nem tudom, de nekem nem tetszik az ötlet, hogy a drengirek visszatérnek Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Vasárnap 10:48 Hozzászólás ideje: Vasárnap 10:48 (szerkesztve) 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Ez a harmadik fázis könyve igaz? Igen. Bár ez exkluzívan hangoskönyv, ergo se ez, se a Seeds of Starlight tudtommal csak hangoskönyv formátumban elérhető - ellentétben más hangoskönyvekkel, mint a Fergeteghajtó, a Jedha ostroma vagy a decemberben megjelent Tempest Breaker, amiknél idővel megjelentek a forgatókönyvek is. 2 órával ezelőtt, Iqvi írta: Nem tudom, de nekem nem tetszik az ötlet, hogy a drengirek visszatérnek A drengirek anyját, a Great Progenitort az első fázisban elkapták és a Starlightra vitték. De mivel az lezuhant, a Progenitor újra feléledt és a galaxisban újra feltűnnek a drengirek, mégha elenyéző számban. Meg persze van egy másik ok (a blight, magyarul a métely), ami veszélyezteti őket (meg a galaxist ). Szerkesztve: Vasárnap 10:51 - Bence1997 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Vasárnap 10:54 Hozzászólás ideje: Vasárnap 10:54 A címkézés miatt kérdezem, de akkor jó lesz a könyv 3f 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.