Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Akkor még ma este berakom. És ne légy szomorú Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Húgi, majd küld el nekem légyszíves a Dervex-Palpatine részt. De csak azt. Eltünt nálam a nagy kavarodásban :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Húgi, majd küld el nekem légyszíves a Dervex-Palpatine részt. De csak azt. Eltünt nálam a nagy kavarodásban :S Gáz van ! Én sem találom! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Gáz van ! Én sem találom! Szellőztess ki! ..és keress tovább! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Komolyan nem találom! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Figy, nálam az van meg ahol a macskával foglalatoskodik. Ha gondolod akkor marad abból a kiindulási alap. Átírom kézelfoghatóvá, ha nem gond Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Az lenne a legjobb, bocsi nem tudom hová tüntettem el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Húgi, ment mail. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 20. Folytatom az Aurra Singes szállal, hogy meglegyen az összeköttetés Fjedorral Azért remélem elfogadható lett a tegnapi írás, nem írtál semmi választ, bár látom beraktad sztoriba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 22. (szerkesztve) Mi a nemlétező "t.köm", mindenki a turáni kincsekre ácsingózik? Javítottam. Ötös, leülhet! Jó lett! Szerkesztve: 2009. Június 23. - orki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. (szerkesztve) Leányom, ezt úgy kell mondani és írni, hogy a nemlétező t*köm Szerkesztve: 2009. Június 23. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 24. Iszonyú gyenge lett az utóbbi írás, tudom, de most ennél jobb nem telik ki tőlem :S Sorry. Majd talán később még itt-ott foltozgatok rajta. Piszok álmosító idő van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 25. (szerkesztve) Szerintem semmi baj vele. Szegény turániakat mindenki csürhézi. Egyébként a Coruscanti csata megitélése nagyjából olyan, mint Attila Catalaunumi csatája Aetius-szal. Az egyik forrás szerint a hunok nyertek, a másik szerint a lómaiak. Én a hunokkal vagyok. Szerintem a turániak nem vesztettek csatát Coruscantnál, amiért mentek, azt megszerezték, igaz áldozatok árán. Szerkesztve: 2009. Június 25. - orki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 25. Pontosan, de nem biztos, hogy a sztori szerint a karakterek ezt így is gondolják. Nemsokára berakok pár, korábban elkészült sztoriszálat is. Átnézem még őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 25. Igaz, hogy hogyan ítélődik meg az esemény az a jövő titka. Ha sikerül megszerezni a kincseket a csempészek és a Birodalom elől, akkor valszeg pozitív lesz a megitélése. A szereplőm inagy része gyerekkorátol kezdve harcosnak készült, valszeg ez csak egy csata a sokból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 25. A dolog erkölcsi megítélése ugye kétirányú. Egyrészről a turániak a jövőjük biztosítása miatt kutatják fel a kincseket, míg másrészről a Vad Űr népei számára ez egy újabb rettegéshullámot generálhat feléjük. Az anyabolygójuk elvesztése után ugye a turáni nép, hódító, leigázó életmódhoz folyamodott. Nos, ez, mint tudjuk nem túlzottan egészséges dolog az ártatlan népek felé. Az meg, hogy a turániak mennyire fogják megváltoztatni az élemódjukat a kincsek megtalálása után és azzal együtt egy új világ benépesítése után, nem tudhatjuk...vagyis mi igen, de a történet mellékszereplői nem Nem csoda ha nincs egységes megítélése a turániaknak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. (szerkesztve) Ismét rászántam magam, hogy írjak... Egy történet nem fogja önmagát megírni. Hány évvel is járunk az EPIII. után? Szerkesztve: 2009. Június 28. - KisKósa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. Kb hat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. Nah, írtam belőle egy kisebb hozzászólásnyit. Ezt is elküldtem a címedre. Szokás szerint a véleményedre várok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. Jó lett, betehedet a sztorit nyugodtan De vigyázz ezekkel az ugrásokkal az időben, főleg amikor más író karakterét hozod fel, mint itt majd Vadert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. Kb hat. Mi a fene? Nem 3 volt eddig? A turáni események kb mennyi időt ölelnek át eddig, szerinted? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. Mi a fene? Nem 3 volt eddig? A turáni események kb mennyi időt ölelnek át eddig, szerinted? Nem sokat, max egy-két évet. Olvasd el az összefoglalót a topic elején Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. Jó lett, betehedet a sztorit nyugodtan De vigyázz ezekkel az ugrásokkal az időben, főleg amikor más író karakterét hozod fel, mint itt majd Vadert. Tudom, vigyázok is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. Tudom, vigyázok is. Majd kérdezd meg orkit Vader ügyben, hogy neked a történetvezetés szempontjából mikor van rá szükséged, mert ugye Vader fronton van Amúgy jó újra látni az írásod, remélem Donát is kedvet kap hamarosan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 29. (szerkesztve) Majd kérdezd meg orkit Vader ügyben, hogy neked a történetvezetés szempontjából mikor van rá szükséged, mert ugye Vader fronton van Mi, Vader már három évvel ezelőtt is a fronton volt? Ti mondtátok, hogy a jelenben nem tudom használni őket, mert el vannak foglalva, ezért folyamodtam ahhoz a megoldáshoz, hogy valamikor a múltban használom őket, amikor "ráérnek". Ezért írtam át a történetnek majdnem a negyedét flashback formájába, hogy itt ne legyen belőle probléma. Igazság szerint nekem Vaderre csak 3-4 napnyi esemény erejéig van szükségem, meg persze Palpatine-ra, de belőle csak körülbelül fél órányit, amíg a Coruscant-i trónján csücsül. Három évvel ezelőtt biztos jutott neki fél óra, amíg a palotájában üldögélhet a kényelmes trónján, nem? Mert ha nem, akkor az rá nézve egy kicsit gáz, szerintem. Amúgy jó újra látni az írásod, remélem Donát is kedvet kap hamarosan. Hát, igen... Ez az én amolyan "nagy visszatérésem". Őőő... Kinagyítanád nekem a képet, amit feltallóztam a sztoriszálas topikban? Az Imageshack-el valahogy nem igazán boldogultam, mikor próbálkoztam vele a múltkor... Szerkesztve: 2009. Június 29. - KisKósa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 29. Oks, három évvel ezelőtt még biztos volt pár órája, csak teszem azt, ha valami sorsdöntő eseményekben vett részt, akkor kicsit furcsa, hogy mióta írunk vele, erre utalás nem történt. Remélem érted, hogy mire célzok. Szóval a legjobb ha úgy intézed ( ha tényleg valami rendkívüliben vett részt) hogy annak ne legyenek következményei a jelenre, mert akkor felbomlik a következetesség. Képet nagyítani sajna nem tudok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 29. (szerkesztve) Oks, három évvel ezelőtt még biztos volt pár órája, csak teszem azt, ha valami sorsdöntő eseményekben vett részt, akkor kicsit furcsa, hogy mióta írunk vele, erre utalás nem történt. Remélem érted, hogy mire célzok. Szóval a legjobb ha úgy intézed ( ha tényleg valami rendkívüliben vett részt) hogy annak ne legyenek következményei a jelenre, mert akkor felbomlik a következetesség. Képet nagyítani sajna nem tudok. Értem, hogy mire célzol... Egyáltalán nem olyan grandiózus, sorsdöntő az az esemény, amiben részt vesznek. Legalábbis Palpatine szemszögéből biztos nem, mert csak egy egyszerű beszélgetésről van szó. Vader szemszögéből meg végképp nem sorsdöntő. Nekik nem az, de az általam kreált szereplőknek igen. Ugyanazon az elven akarom szerepeltetni őket, ahogy az élőszereplős tévésorozattól elvárom. Hogy eleinte legyen némi kapcsolat a filmekkel, de aztán el is távolodok a filmektől, hogy a történet megálljon a saját lábán. Meg ha jobban belegondolsz, akkor Ahsoka sem került szóba az EPIII.-ban, és utána sem. Szerkesztve: 2009. Június 29. - KisKósa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 29. Oké, rendben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 30. Nah, egészen belejöttem az írásba. Olyannyira, hogy ma megpróbálom folytatni. Tévés közben írok egy vázlatot, mielőtt még megírnám a véglegeset, amit megkapsz, Oldie. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 30. Hajrá, hajrá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.