Ugrás a kommentre

Császári Birodalom OFF-topicja

Oldfighter

Ajánlott hozzászólás

Szerintem semmi baj vele. Szegény turániakat mindenki csürhézi. :D

Egyébként a Coruscanti csata megitélése nagyjából olyan, mint Attila Catalaunumi csatája Aetius-szal. Az egyik forrás szerint a hunok nyertek, a másik szerint a lómaiak. Én a hunokkal vagyok. :)

Szerintem a turániak nem vesztettek csatát Coruscantnál, amiért mentek, azt megszerezték, igaz áldozatok árán.

Szerkesztve: - orki
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Igaz, hogy hogyan ítélődik meg az esemény az a jövő titka. Ha sikerül megszerezni a kincseket a csempészek és a Birodalom elől, akkor valszeg pozitív lesz a megitélése. A szereplőm inagy része gyerekkorátol kezdve harcosnak készült, valszeg ez csak egy csata a sokból.

A hozzászólás linkje

A dolog erkölcsi megítélése ugye kétirányú. Egyrészről a turániak a jövőjük biztosítása miatt kutatják fel a kincseket, míg másrészről a Vad Űr népei számára ez egy újabb rettegéshullámot generálhat feléjük. Az anyabolygójuk elvesztése után ugye a turáni nép, hódító, leigázó életmódhoz folyamodott. Nos, ez, mint tudjuk nem túlzottan egészséges dolog az ártatlan népek felé. Az meg, hogy a turániak mennyire fogják megváltoztatni az élemódjukat a kincsek megtalálása után és azzal együtt egy új világ benépesítése után, nem tudhatjuk...vagyis mi igen, de a történet mellékszereplői nem :) Nem csoda ha nincs egységes megítélése a turániaknak.

A hozzászólás linkje

Tudom, vigyázok is. :roll:

Majd kérdezd meg orkit Vader ügyben, hogy neked a történetvezetés szempontjából mikor van rá szükséged, mert ugye Vader fronton van :lol:

Amúgy jó újra látni az írásod, remélem Donát is kedvet kap hamarosan. :)

A hozzászólás linkje

Majd kérdezd meg orkit Vader ügyben, hogy neked a történetvezetés szempontjából mikor van rá szükséged, mert ugye Vader fronton van :roll:

Mi, Vader már három évvel ezelőtt is a fronton volt?

Ti mondtátok, hogy a jelenben nem tudom használni őket, mert el vannak foglalva, ezért folyamodtam ahhoz a megoldáshoz, hogy valamikor a múltban használom őket, amikor "ráérnek". Ezért írtam át a történetnek majdnem a negyedét flashback formájába, hogy itt ne legyen belőle probléma. Igazság szerint nekem Vaderre csak 3-4 napnyi esemény erejéig van szükségem, meg persze Palpatine-ra, de belőle csak körülbelül fél órányit, amíg a Coruscant-i trónján csücsül. Három évvel ezelőtt biztos jutott neki fél óra, amíg a palotájában üldögélhet a kényelmes trónján, nem? Mert ha nem, akkor az rá nézve egy kicsit gáz, szerintem.

Amúgy jó újra látni az írásod, remélem Donát is kedvet kap hamarosan. :lol:

Hát, igen... Ez az én amolyan "nagy visszatérésem". :)

Őőő... Kinagyítanád nekem a képet, amit feltallóztam a sztoriszálas topikban? :D Az Imageshack-el valahogy nem igazán boldogultam, mikor próbálkoztam vele a múltkor...

Szerkesztve: - KisKósa
A hozzászólás linkje

Oks, három évvel ezelőtt még biztos volt pár órája, csak teszem azt, ha valami sorsdöntő eseményekben vett részt, akkor kicsit furcsa, hogy mióta írunk vele, erre utalás nem történt. Remélem érted, hogy mire célzok. :roll: Szóval a legjobb ha úgy intézed ( ha tényleg valami rendkívüliben vett részt) hogy annak ne legyenek következményei a jelenre, mert akkor felbomlik a következetesség.

Képet nagyítani sajna nem tudok.

A hozzászólás linkje

Oks, három évvel ezelőtt még biztos volt pár órája, csak teszem azt, ha valami sorsdöntő eseményekben vett részt, akkor kicsit furcsa, hogy mióta írunk vele, erre utalás nem történt. Remélem érted, hogy mire célzok. :roll: Szóval a legjobb ha úgy intézed ( ha tényleg valami rendkívüliben vett részt) hogy annak ne legyenek következményei a jelenre, mert akkor felbomlik a következetesség.

Képet nagyítani sajna nem tudok.

Értem, hogy mire célzol...

Egyáltalán nem olyan grandiózus, sorsdöntő az az esemény, amiben részt vesznek. Legalábbis Palpatine szemszögéből biztos nem, mert csak egy egyszerű beszélgetésről van szó. Vader szemszögéből meg végképp nem sorsdöntő. Nekik nem az, de az általam kreált szereplőknek igen. Ugyanazon az elven akarom szerepeltetni őket, ahogy az élőszereplős tévésorozattól elvárom. Hogy eleinte legyen némi kapcsolat a filmekkel, de aztán el is távolodok a filmektől, hogy a történet megálljon a saját lábán.

Meg ha jobban belegondolsz, akkor Ahsoka sem került szóba az EPIII.-ban, és utána sem. :lol:

Szerkesztve: - KisKósa
A hozzászólás linkje

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.