KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 30. Hajrá, hajrá Valamiféle ihletroham tört rám... Egész egyszerűen meg akarom írni a történetet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 3. Egy kérdés... Majd valamivel később tervezek egy olyan visszaemlékezést, ami egészen a Klónháborúkig visszanyúlik. Szabad? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 3. Persze, hogy szabad. De azért túlsúlyba ne kerüljenek. A fő eseményszálak ugye a valós időben zajlanak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 3. Persze, hogy szabad. De azért túlsúlyba ne kerüljenek. A fő eseményszálak ugye a valós időben zajlanak. Nemsokára nyilvánvalóvá válik, hogy az egyik fogoly egy Jedi. Persze megpróbálja eltitkolni a társai elől, mert úgy gondolja, hogy ők feldobnák őt a Birodalomnak, hogy megússzák. Aztán amikor meg kiderül, akkor meg elmeséli hogy mi történt vele. A Sirpar-i csata történetét, és hogy hogyan élte meg a 66-os parancsot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 3. Oké, írjad csak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 3. Most ill. tegnap este érkeztem vissza egy túráról. Kipihenem magam, kiszedem a tüskéket szebbik felemből, mert rózsabokorba estem, osztán én is befejezem az aktuális szálat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 3. Húgi, mesélj, hová is álltak azok a piszok tűskék? Én is igyekszem meneet közben folytatni a szálaimat, de ebben a fülledt időben két perc alatt elmegy a kedvem mindentől :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 5. A piszok tüskék majdnem mindenhová álltak. Ráadásul a bal alkaromon olyan karmolások vannak, mintha egy kardfogú tigrissel verekedtem volna. Mielött elfelejtem írtam neked emailt. Új stilust alkalmazok a három szavas egyszerű mondatot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 5. Jók lettek húgi, bár két-három mondatnál megint fogtam a fejem Majd szólj ha valamelyik karid emlékmorzsájával kész vagy, oszt majd integráljuk a sztoriba valahogy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 5. Ma egész jól haladtam. Nemsokára majd megkapod a kész változatot, Oldie... Kicsit hosszúra fog nyúlni ez a visszaemlékezés, de a történet megkívánja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 5. Annyit írsz amennyi jól esik Én most per pillanat stagnálok. Lehetne frissebb az idő, mert tök nincs kedvem semmihez sem. :S Naponta ha pár sor megy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 5. Annyit írsz amennyi jól esik Én most per pillanat stagnálok. Lehetne frissebb az idő, mert tök nincs kedvem semmihez sem. :S Naponta ha pár sor megy. Még mindig jobb annál, mint amit én csináltam. Majdnem egy hónapig egy betűnyit sem foglalkoztam a történetvezetéssel... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 5. Jók lettek húgi, bár két-három mondatnál megint fogtam a fejem Majd szólj ha valamelyik karid emlékmorzsájával kész vagy, oszt majd integráljuk a sztoriba valahogy Ezek kész történetek akarnak lenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 5. Ezek kész történetek akarnak lenni. Komoly? Nekem félkésznek tűnnek. No holnap akkor írok hozzá, hogy illeszkedjen valahogy a sztoriba, de szerintem ketté veszem majd Sobor és Mattu sztoriját, ha nem gond. Ha igen, majd utánna átszerkeszted. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 5. Igen, ha visszaemlékszek valamire akkor nem emlékszek mindenre, az idő megfakitja, bizonyos részletek élénkebbek, mások elvesznek. Kicsit eltévedtem, anno mondtad, hogy valami megbeszélés félté kéne rittyenteni Calrissian és a turániak közé vagy a turániak egymást közt beszélik meg a merre továbbot? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 5. Aha, kéne valami összeröfenés ahol megbeszélnek ezt-azt Igyekszek valamit összedobni, de mint alább írtam, ebben a fölledt-párás időben alig van kedv bármire is Vagyis kedv van, csak kitartás nincs sok hozzá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 5. Együtt érzek itt van kert ahová kimehetek hűsölni legalább. Igyál forró teát, tényleg hatásos! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 5. Én az ilyen esős időkben egészen megélénkülök. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 6. Én az ilyen esős időkben egészen megélénkülök. Én is! Oldie nálatok nem hült az idő? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 6. Sajna még nem érezni. A panel más tészta sajna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 7. Ment mail, húgi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 7. Ment mail, húgi Ahogy az enyém is, Oldie. Várom az engedélyedet... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 7. Ahogy az enyém is, Oldie. Várom az engedélyedet... Érdekes, érdekes. Engedély megadva! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 7. Érdekes, érdekes. Engedély megadva! Érdekes? Micsoda? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 7. Érdekes? Micsoda? Hát a sztori Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 7. Hát a sztori És még milyen lesz... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 7. Megkaptam, majd a másikkal egyetemben teszem be. J Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 8. Elkezdtem nekiülni a folytatásnak, de majd szétrobban a fejem :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Július 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 8. Kedves báty! Jogtalanul sürgetlek tudom, de holnap elhúzok két hétre a Mecsekbe nomádkodni és kutatni. Ha sikerült irni valamit akkor délelöttig küldd át és be teszem, ha nem, akkor meg két hét múlva leszek újra net közelben. Illetve, elméletileg a sétáló utcában wi-fi-s net de nem akarom még Bercit is cipelni a tonnányi cuccom mellé, vagy keresek egy net kv házat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 8. Holnapra tuti nem lesz meg, de szerintem tedd be amit tegnap elküldtem neked, ezt meg majd berakom én ha bízol bennem. Amúgy két mondaton kivűl nem változtattam a Soborról írt írásodban. Ha nem tetszik majd, később még ki lehet pótolni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.