orki Hozzászólás ideje: 2009. Július 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 8. Jó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Július 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 8. Ilyenkor valahogy szerencsésnek érzem magam, hogy nem kell ennyit egyeztetnem a többi íróval. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 8. Én meg azért vagyok szerencsés mert egy fenemód jó íróval tudok egyeztetni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Július 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 8. Köszönöm, inkább elfogadó és nem akadékoskodó, turániakat nem Galaxis uralomra író játékossal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 9. Ilyenkor valahogy szerencsésnek érzem magam, hogy nem kell ennyit egyeztetnem a többi íróval. Pedig ez még nem is annyira nehéz, régebben féltucatnyian is leegyeztettünk ezt-azt, aztán ment a vita és egyezkedés két napon át Skaccok, nyugi, a héten visszaolvasok mindent Orkinak jó Mecsekezést, aztán épen gyere haza nagyjából Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Húgi, akárhol is járod a hegyeket-völgyeket.....remélem a sztori így megfelel. Mire hazajössz, majd elkészítek egy hozzávetőleges "sablont" a tanácskozásról. Addig visszatérek a többi karaktereimhez. Csak tudnám, hol áll a fejem, már megint annyi van belőlük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. A "sablon" mostmár öt oldalasra duzzadt. Húgi ehhez majd minimum tíz oldalt kell hozzáírnod. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Jó lett! Pihenek, aztán írok egy szösszenet erről a nehéz hétről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Jó lett! Pihenek, aztán írok egy szösszenet erről a nehéz hétről. Átküldjem akkor amivel félig kész vagyok? Beszámolót meg várom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Hogyne! Izelitőnek annyit, hogy sikerült a túrista út mellé kis dolgoznom, mikor jött egy csapat turista, mocsárba estem, elütöttem egy biciklist stb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Ment a mail. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Megpróbálok ráhangolódni Sobor világfa mászására az ősökhöz, nem nagyon megy. Még utána nézek egy-két dolognak, hallgatom ezt: Ha sz... izé rossz kedved van Báty, vagy ideges vagy hallgasd meg, nagyon nyugis kis zene. Más dimenzióba viszi az embert. The moon and the nigthspirit, Regő rejtem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Kedvelem az ilyen kelta féle dallamokat, bár igaz öt perc múlva olyan egykaptafa érzésem támad. De ha ideges vagyok akkor marha ritka esetben jut fejembe a zenehallgatás Húgi, hogy hívják Belénd hajóját amúgy? Már kérdezni akartam. Ugye Rekkonak ott volt a Turáni Veszedelem, Cserfes Némber, Dühös Minras...Asszem ezek közül valamelyik elpusztult ugye a Fwell-i csatában. Belénd hajójának neve emlékeim szerint nem volt említve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Amúgy ha kész vagyunk ezzel az expedicíó elindítása dologgal, némiképp rátérhetnénk a Hapan eseményekre. Mindig attól tartok, hogy egyszercsak "hátrahagyok" egy eseményszálat, mert van jónéhány nemdebár Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Azt hiszem, hogy Flagellum Dei nek hívják, talán egyszer került említésre. Ja igen ott vannak a Hapanok is. Felüdülés illetve kihívás lesz ismét Vaderről írni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Hát már az én ujjaim is viszketnek egy jó kis űr- és bolygófelszíni csatáért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Pötyögtem egy oldalt, de nem szól másról, mint ülnek a konyhában és esznek, meg vitáznak, illetve Sobor és Öregharcos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Pötyögtem egy oldalt, de nem szól másról, mint ülnek a konyhában és esznek, meg vitáznak, illetve Sobor és Öregharcos. Ez még kevés húgi. Pötyögtessél még Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Pötyögtetek, csak hozzá olvasok is nem akarok nagy marhaságokat írni. Diószegi Sámánok nyomábanját olvasom. Mondd csak bátyó olvastál már Konfuciusztól? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Nem..öööö, izé, még nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Kár, ajánlom. Lemaradsz olyan bölcseségekről, mint amilyen a vezető, olyan a nép, tévedéseket támadni ártalmas, akiben nincsen szeretet azon a jó modor mit sem segít etc. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Ó, ezek már beleitták magukat a köztudatba Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Tudod, két évesnek minden vicc új Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. (szerkesztve) Odie meggyüttem! Nekiállok írni. Apropó ne dőlj be a tv2 naplójának. Szerkesztve: 2009. Augusztus 10. - orki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Odie meggyüttem! Nekiállok írni. Apropó ne dőlj be a tv2 naplójának. Szia húgi! Dől a fene. Ép írtam az Egyéb fontosba, hogy remélem jól vagy, nem esett bajotok a bodzaszedőktől. Szerk. Előbb a közelmúlt legszebb pillanatait élhettem át a reggeli Napkeltét látva. Emesén majd mesélek, mert ez a téma nem idevaló. Piszkosul feldobódtam, asszem én is nekiállok írni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 16. Én ma elkartam küldeni, de adatozok és statisztikázok mellesleg még írtam hozzá. Szerintem az egyik legjobb a két évvel ezelötti Vaderes óta. Olyan révüléses, nem hiába jó volt sámánokkal vagyis táltosokkal szótváltani és dobolgatni. A tegnapi beszélgetésünk ihletett adott vagy ez csak a fokozódó elmebajom, amit kihoz a monoton pötyögés. Ha elolvastad, majd moderáld ki, kérlek. Szerk: Kitöröltem és a szívemből szóltál ( Oldie) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 16. Oh, kaptam egy szelet rigó jancsit! ELEGEM VAN!!!!! Más nem fogja megcsinálni helyettem, így folytatni kell. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Báyt! Tessók emilt nézni, olvasni, véleményezni..................gyorsan. Még folytatom, csak azért kerüljön be már valami a topicba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Húgi drága, éppen ebédet gyártok, amint végzek elolvasom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Kifejező vagyok, húgi? Remek lett. Szerintem ez mehet is be a sztoriba, viszont olvasd át amit írtál mert van egy mondat amit mintha félbehagytál volna Ennednél. Nem akarok nagyképűnek mutatkozni húgi, de szerintem sok EU-s SW író elbújhat mögöttünk Nagyon jól megoldottad a saját mondataidnak a beillesztését a gyűlésbe. De nem foglak agyon ajnározni, ....Így tovább! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.