Ugrás a kommentre

Császári Birodalom OFF-topicja

Oldfighter

Ajánlott hozzászólás

Ilyenkor valahogy szerencsésnek érzem magam, hogy nem kell ennyit egyeztetnem a többi íróval. :P

Pedig ez még nem is annyira nehéz, régebben féltucatnyian is leegyeztettünk ezt-azt, aztán ment a vita és egyezkedés két napon át :P

Skaccok, nyugi, a héten visszaolvasok mindent ;)

Orkinak jó Mecsekezést, aztán épen gyere haza nagyjából :P

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Húgi, akárhol is járod a hegyeket-völgyeket.....remélem a sztori így megfelel. :lol: Mire hazajössz, majd elkészítek egy hozzávetőleges "sablont" a tanácskozásról. Addig visszatérek a többi karaktereimhez. Csak tudnám, hol áll a fejem, már megint annyi van belőlük. :lol:

A hozzászólás linkje

• 2 héttel később...

Megpróbálok ráhangolódni Sobor világfa mászására az ősökhöz, nem nagyon megy. Még utána nézek egy-két dolognak, hallgatom ezt: Ha sz... izé rossz kedved van Báty, vagy ideges vagy hallgasd meg, nagyon nyugis kis zene. Más dimenzióba viszi az embert.

The moon and the nigthspirit, Regő rejtem

A hozzászólás linkje

Kedvelem az ilyen kelta féle dallamokat, bár igaz öt perc múlva olyan egykaptafa érzésem támad. De ha ideges vagyok akkor marha ritka esetben jut fejembe a zenehallgatás :D

Húgi, hogy hívják Belénd hajóját amúgy? Már kérdezni akartam. Ugye Rekkonak ott volt a Turáni Veszedelem, Cserfes Némber, Dühös Minras...Asszem ezek közül valamelyik elpusztult ugye a Fwell-i csatában. Belénd hajójának neve emlékeim szerint nem volt említve. :P

A hozzászólás linkje

Amúgy ha kész vagyunk ezzel az expedicíó elindítása dologgal, némiképp rátérhetnénk a Hapan eseményekre. :D

Mindig attól tartok, hogy egyszercsak "hátrahagyok" egy eseményszálat, mert van jónéhány nemdebár :P

A hozzászólás linkje

• 2 héttel később...
Odie meggyüttem! Nekiállok írni. Apropó ne dőlj be a tv2 naplójának. :)

Szia húgi! :D

Dől a fene. Ép írtam az Egyéb fontosba, hogy remélem jól vagy, nem esett bajotok a bodzaszedőktől.

Szerk. Előbb a közelmúlt legszebb pillanatait élhettem át a reggeli Napkeltét látva. Emesén majd mesélek, mert ez a téma nem idevaló. Piszkosul feldobódtam, asszem én is nekiállok írni. :P

A hozzászólás linkje

Én ma elkartam küldeni, de adatozok és statisztikázok mellesleg még írtam hozzá. Szerintem az egyik legjobb a két évvel ezelötti Vaderes óta. :clap:

Olyan révüléses, nem hiába jó volt sámánokkal vagyis táltosokkal szótváltani és dobolgatni. A tegnapi beszélgetésünk ihletett adott vagy ez csak a fokozódó elmebajom, amit kihoz a monoton pötyögés. Ha elolvastad, majd moderáld ki, kérlek.

Szerk: Kitöröltem és a szívemből szóltál :P ( Oldie)

A hozzászólás linkje

:):):):P

Kifejező vagyok, húgi? :P

Remek lett. Szerintem ez mehet is be a sztoriba, viszont olvasd át amit írtál mert van egy mondat amit mintha félbehagytál volna Ennednél. :)

Nem akarok nagyképűnek mutatkozni húgi, de szerintem sok EU-s SW író elbújhat mögöttünk :) Nagyon jól megoldottad a saját mondataidnak a beillesztését a gyűlésbe. :)

De nem foglak agyon ajnározni, ....Így tovább! :)

A hozzászólás linkje

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.