Hozzászólás ideje: 2009. Június 30.16 éve Hajrá, hajrá Valamiféle ihletroham tört rám... Egész egyszerűen meg akarom írni a történetet!
Hozzászólás ideje: 2009. Július 3.16 éve Egy kérdés... Majd valamivel később tervezek egy olyan visszaemlékezést, ami egészen a Klónháborúkig visszanyúlik. Szabad?
Hozzászólás ideje: 2009. Július 3.16 éve Szerző Persze, hogy szabad. De azért túlsúlyba ne kerüljenek. A fő eseményszálak ugye a valós időben zajlanak.
Hozzászólás ideje: 2009. Július 3.16 éve Persze, hogy szabad. De azért túlsúlyba ne kerüljenek. A fő eseményszálak ugye a valós időben zajlanak. Nemsokára nyilvánvalóvá válik, hogy az egyik fogoly egy Jedi. Persze megpróbálja eltitkolni a társai elől, mert úgy gondolja, hogy ők feldobnák őt a Birodalomnak, hogy megússzák. Aztán amikor meg kiderül, akkor meg elmeséli hogy mi történt vele. A Sirpar-i csata történetét, és hogy hogyan élte meg a 66-os parancsot.
Hozzászólás ideje: 2009. Július 3.16 éve Most ill. tegnap este érkeztem vissza egy túráról. Kipihenem magam, kiszedem a tüskéket szebbik felemből, mert rózsabokorba estem, osztán én is befejezem az aktuális szálat.
Hozzászólás ideje: 2009. Július 3.16 éve Szerző Húgi, mesélj, hová is álltak azok a piszok tűskék? Én is igyekszem meneet közben folytatni a szálaimat, de ebben a fülledt időben két perc alatt elmegy a kedvem mindentől :S
Hozzászólás ideje: 2009. Július 5.16 éve A piszok tüskék majdnem mindenhová álltak. Ráadásul a bal alkaromon olyan karmolások vannak, mintha egy kardfogú tigrissel verekedtem volna. Mielött elfelejtem írtam neked emailt. Új stilust alkalmazok a három szavas egyszerű mondatot.
Hozzászólás ideje: 2009. Július 5.16 éve Szerző Jók lettek húgi, bár két-három mondatnál megint fogtam a fejem Majd szólj ha valamelyik karid emlékmorzsájával kész vagy, oszt majd integráljuk a sztoriba valahogy
Hozzászólás ideje: 2009. Július 5.16 éve Ma egész jól haladtam. Nemsokára majd megkapod a kész változatot, Oldie... Kicsit hosszúra fog nyúlni ez a visszaemlékezés, de a történet megkívánja.
Hozzászólás ideje: 2009. Július 5.16 éve Szerző Annyit írsz amennyi jól esik Én most per pillanat stagnálok. Lehetne frissebb az idő, mert tök nincs kedvem semmihez sem. :S Naponta ha pár sor megy.
Hozzászólás ideje: 2009. Július 5.16 éve Annyit írsz amennyi jól esik Én most per pillanat stagnálok. Lehetne frissebb az idő, mert tök nincs kedvem semmihez sem. :S Naponta ha pár sor megy. Még mindig jobb annál, mint amit én csináltam. Majdnem egy hónapig egy betűnyit sem foglalkoztam a történetvezetéssel...
Hozzászólás ideje: 2009. Július 5.16 éve Jók lettek húgi, bár két-három mondatnál megint fogtam a fejem Majd szólj ha valamelyik karid emlékmorzsájával kész vagy, oszt majd integráljuk a sztoriba valahogy Ezek kész történetek akarnak lenni.
Hozzászólás ideje: 2009. Július 5.16 éve Szerző Ezek kész történetek akarnak lenni. Komoly? Nekem félkésznek tűnnek. No holnap akkor írok hozzá, hogy illeszkedjen valahogy a sztoriba, de szerintem ketté veszem majd Sobor és Mattu sztoriját, ha nem gond. Ha igen, majd utánna átszerkeszted.
Hozzászólás ideje: 2009. Július 5.16 éve Igen, ha visszaemlékszek valamire akkor nem emlékszek mindenre, az idő megfakitja, bizonyos részletek élénkebbek, mások elvesznek. Kicsit eltévedtem, anno mondtad, hogy valami megbeszélés félté kéne rittyenteni Calrissian és a turániak közé vagy a turániak egymást közt beszélik meg a merre továbbot?
Hozzászólás ideje: 2009. Július 5.16 éve Szerző Aha, kéne valami összeröfenés ahol megbeszélnek ezt-azt Igyekszek valamit összedobni, de mint alább írtam, ebben a fölledt-párás időben alig van kedv bármire is Vagyis kedv van, csak kitartás nincs sok hozzá.
Hozzászólás ideje: 2009. Július 5.16 éve Együtt érzek itt van kert ahová kimehetek hűsölni legalább. Igyál forró teát, tényleg hatásos!
Hozzászólás ideje: 2009. Július 6.16 éve Én az ilyen esős időkben egészen megélénkülök. Én is! Oldie nálatok nem hült az idő?
Hozzászólás ideje: 2009. Július 7.16 éve Ment mail, húgi Ahogy az enyém is, Oldie. Várom az engedélyedet...
Hozzászólás ideje: 2009. Július 7.16 éve Szerző Ahogy az enyém is, Oldie. Várom az engedélyedet... Érdekes, érdekes. Engedély megadva!
Hozzászólás ideje: 2009. Július 8.16 éve Szerző Elkezdtem nekiülni a folytatásnak, de majd szétrobban a fejem :S
Hozzászólás ideje: 2009. Július 8.16 éve Kedves báty! Jogtalanul sürgetlek tudom, de holnap elhúzok két hétre a Mecsekbe nomádkodni és kutatni. Ha sikerült irni valamit akkor délelöttig küldd át és be teszem, ha nem, akkor meg két hét múlva leszek újra net közelben. Illetve, elméletileg a sétáló utcában wi-fi-s net de nem akarom még Bercit is cipelni a tonnányi cuccom mellé, vagy keresek egy net kv házat.
Hozzászólás ideje: 2009. Július 8.16 éve Szerző Holnapra tuti nem lesz meg, de szerintem tedd be amit tegnap elküldtem neked, ezt meg majd berakom én ha bízol bennem. Amúgy két mondaton kivűl nem változtattam a Soborról írt írásodban. Ha nem tetszik majd, később még ki lehet pótolni.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.