Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Köszönöm, inkább elfogadó és nem akadékoskodó, turániakat nem Galaxis uralomra író játékossal.

Hozzászólás ideje:
Ilyenkor valahogy szerencsésnek érzem magam, hogy nem kell ennyit egyeztetnem a többi íróval. :P

Pedig ez még nem is annyira nehéz, régebben féltucatnyian is leegyeztettünk ezt-azt, aztán ment a vita és egyezkedés két napon át :P

Skaccok, nyugi, a héten visszaolvasok mindent ;)

Orkinak jó Mecsekezést, aztán épen gyere haza nagyjából :P

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Húgi, akárhol is járod a hegyeket-völgyeket.....remélem a sztori így megfelel. :lol: Mire hazajössz, majd elkészítek egy hozzávetőleges "sablont" a tanácskozásról. Addig visszatérek a többi karaktereimhez. Csak tudnám, hol áll a fejem, már megint annyi van belőlük. :lol:

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Jó lett! Pihenek, aztán írok egy szösszenet erről a nehéz hétről.

Átküldjem akkor amivel félig kész vagyok? :(

Beszámolót meg várom :)

Hozzászólás ideje:

Hogyne! Izelitőnek annyit, hogy sikerült a túrista út mellé kis dolgoznom, mikor jött egy csapat turista, mocsárba estem, elütöttem egy biciklist stb

Hozzászólás ideje:

Megpróbálok ráhangolódni Sobor világfa mászására az ősökhöz, nem nagyon megy. Még utána nézek egy-két dolognak, hallgatom ezt: Ha sz... izé rossz kedved van Báty, vagy ideges vagy hallgasd meg, nagyon nyugis kis zene. Más dimenzióba viszi az embert.

The moon and the nigthspirit, Regő rejtem

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Kedvelem az ilyen kelta féle dallamokat, bár igaz öt perc múlva olyan egykaptafa érzésem támad. De ha ideges vagyok akkor marha ritka esetben jut fejembe a zenehallgatás :D

Húgi, hogy hívják Belénd hajóját amúgy? Már kérdezni akartam. Ugye Rekkonak ott volt a Turáni Veszedelem, Cserfes Némber, Dühös Minras...Asszem ezek közül valamelyik elpusztult ugye a Fwell-i csatában. Belénd hajójának neve emlékeim szerint nem volt említve. :P

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Amúgy ha kész vagyunk ezzel az expedicíó elindítása dologgal, némiképp rátérhetnénk a Hapan eseményekre. :D

Mindig attól tartok, hogy egyszercsak "hátrahagyok" egy eseményszálat, mert van jónéhány nemdebár :P

Hozzászólás ideje:

Azt hiszem, hogy Flagellum Dei nek hívják, talán egyszer került említésre. Ja igen ott vannak a Hapanok is. Felüdülés illetve kihívás lesz ismét Vaderről írni.

Hozzászólás ideje:

Pötyögtem egy oldalt, de nem szól másról, mint ülnek a konyhában és esznek, meg vitáznak, illetve Sobor és Öregharcos.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Pötyögtem egy oldalt, de nem szól másról, mint ülnek a konyhában és esznek, meg vitáznak, illetve Sobor és Öregharcos.

Ez még kevés húgi. :D Pötyögtessél még :lol:

Hozzászólás ideje:

Pötyögtetek, csak hozzá olvasok is nem akarok nagy marhaságokat írni. Diószegi Sámánok nyomábanját olvasom. ;)

Mondd csak bátyó olvastál már Konfuciusztól?

Hozzászólás ideje:

Kár, ajánlom. ;)

Lemaradsz olyan bölcseségekről, mint amilyen a vezető, olyan a nép, tévedéseket támadni ártalmas, akiben nincsen szeretet azon a jó modor mit sem segít etc. ;)

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Odie meggyüttem! Nekiállok írni. Apropó ne dőlj be a tv2 naplójának. :)

Szerkesztve: - orki

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Odie meggyüttem! Nekiállok írni. Apropó ne dőlj be a tv2 naplójának. :)

Szia húgi! :D

Dől a fene. Ép írtam az Egyéb fontosba, hogy remélem jól vagy, nem esett bajotok a bodzaszedőktől.

Szerk. Előbb a közelmúlt legszebb pillanatait élhettem át a reggeli Napkeltét látva. Emesén majd mesélek, mert ez a téma nem idevaló. Piszkosul feldobódtam, asszem én is nekiállok írni. :P

Hozzászólás ideje:

Én ma elkartam küldeni, de adatozok és statisztikázok mellesleg még írtam hozzá. Szerintem az egyik legjobb a két évvel ezelötti Vaderes óta. :clap:

Olyan révüléses, nem hiába jó volt sámánokkal vagyis táltosokkal szótváltani és dobolgatni. A tegnapi beszélgetésünk ihletett adott vagy ez csak a fokozódó elmebajom, amit kihoz a monoton pötyögés. Ha elolvastad, majd moderáld ki, kérlek.

Szerk: Kitöröltem és a szívemből szóltál :P ( Oldie)

Hozzászólás ideje:

Oh, kaptam egy szelet rigó jancsit! :P

ELEGEM VAN!!!!! Más nem fogja megcsinálni helyettem, így folytatni kell. :clap::)

Hozzászólás ideje:

Báyt! Tessók emilt nézni, olvasni, véleményezni..................gyorsan.

Még folytatom, csak azért kerüljön be már valami a topicba.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

:):):):P

Kifejező vagyok, húgi? :P

Remek lett. Szerintem ez mehet is be a sztoriba, viszont olvasd át amit írtál mert van egy mondat amit mintha félbehagytál volna Ennednél. :)

Nem akarok nagyképűnek mutatkozni húgi, de szerintem sok EU-s SW író elbújhat mögöttünk :) Nagyon jól megoldottad a saját mondataidnak a beillesztését a gyűlésbe. :)

De nem foglak agyon ajnározni, ....Így tovább! :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.