Yoda József Hozzászólás ideje: Március 24. Hozzászólás ideje: Március 24. 2025. 03. 22. - 14:06, Yoda József írta: 1 hónap és premier jöhetne hétfőn egy nagyelőzetes Megmondtam 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Március 24. Hozzászólás ideje: Március 24. Itt van az új (és valszeg a végső) előzetes 8 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 24. Hozzászólás ideje: Március 24. Pont az előbb végeztem az utolsó résszel, erre mi fogad? Egy új előzetes a második évadhoz. Ebből már csak úgy süt a dráma, és micsoda jelenetek.... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 24. Hozzászólás ideje: Március 24. (szerkesztve) Nézzük: - Úgy tűnik a Ferrix-i menekültek a búzaföldes bolygón kezdtek új életet. Ettől még lehet a Dantooine, de lázadó bázis ott valószínűleg nem lesz. - Saw a Jedhán abban az ablakban áll, ahol eléri a végzete! Háttérben a csillagromboló már ott lebeg a város fölött! - Szenátusi jelenetek! "The monster will come for us all" - Mon Bail-lel beszélget? - Eriadu és Tarkin erődje is mintha feltűnne. A moff is benne lesz? - Dedrát valaki az Erővel fojtogatja? Szerkesztve: Március 24. - Ody Mandrell 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Március 24. Hozzászólás ideje: Március 24. (szerkesztve) Remek trailer, eddig ez a legjobb. Nagyon várós már ez a sorozat. A Szenátusban a fő pódium tetején ki állhat arany ruhában? Lehet, hogy...? 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: Ettől még lehet a Dantooine, de lázadó bázis ott valószínűleg nem lesz. Ha a Dantooine, akkor biztos van vagy lesz ott lázadó bázis, ez kőbe van vésve, akár megmutatják a sorozatban, akár nem. Ami nekem tetszene, ha pont az vezetne el a dantooine-i bázis kiürítéséhez, hogy egyre nagyobb a birodalmi aktivitás a bolygón, és így fenntarthatatlanná válik. Ez egyben megmutatná azt is, később miért lakatlan világokon rendezik be a főparancsnokságot. 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: - Eriadu és Tarkin erődje is mintha feltűnne. A moff is benne lesz? Nekem is Eriadu ugrott be, méghozzá a TBB-ben is szerepelt Revan's Peak, de utána néztem, és a trailerben lévő épület még csak nem is hasonlít a TBB-ben lévőre. Ugyanakkor lehet, hogy ez itt konkrétan Tarkin nagymoff otthona, míg a TBB-ben csak egy birodalmi bázist láttunk. Akárhogy is, komoly összeget mernék rá tenni, hogy ez tényleg Eriadu. És akkor lehet, hogy Tarkin is tiszteletét teszi valahogy. Végül is, ő Krennic főnöke, és ebben az időszakban az igazgatónak már keményen kell lobbiznia azért, hogy a Csillagpor-projektet ne fújják le. Lehet elmegy a nagy moff-hoz is kuncsorogni. Szép felvezetése lenne az RO-beli első találkozásuknak. 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: - Dedrát valaki az Erővel fojtogatja? Vagy csak átélt valamit, aminek hatására fojtogatónak érzi a nyakig begombolt birodalmi egyenruhát. Az első évad végén is nehezen vette a levegőt, amikor Karn kihozta a tömegből. Lehet olyasmit tapasztal meg, ami már neki is sok. Szerkesztve: Március 24. - Dzséjt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 24. Hozzászólás ideje: Március 24. (szerkesztve) 21 perccel korábban, Dzséjt írta: Vagy csak átélt valamit, aminek hatására folytogatónak érzi a nyakig begombolt birodalmi egyenruhát. Az első évad végén is nehezen vette a levegőt, amikor Karn kihozta a tömegből. Lehet olyasmit tapasztal meg, ami már neki is sok. Erre én is gondoltam, csak nehéz elhinni Dr. Gorst után, hogy van olyan ami ennyire megrémíti. Amúgy nem "fojt"? Szerkesztve: Március 24. - Ody Mandrell 1 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Március 24. Hozzászólás ideje: Március 24. 1 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Erre én is gondoltam, csak nehéz elhinni Dr. Grost után, hogy van olyan ami ennyire megrémíti. Szintén az első évad végéből kiindulva, ha a saját életéről van szó, az eléggé hatással tud lenni rá. Például, ha jelen lesz annál a bizonyos mészárlásnál és esetleg felé is elrepül néhány lézernyaláb, az lehet, hogy megrendítené kissé. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 24. Hozzászólás ideje: Március 24. Biztos megrendítené, de itt úgy tűnik egy folyosón van, valószínűleg egy birodalmi létesítményben. Valami nagy gebasz lesz ezzel a nővel. Már az első trailerben is voltak feszültséget sugalló jelenetei. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Március 24. Hozzászólás ideje: Március 24. Az eddig mindig kőkemény és sziklaszilárd Kleyát is szomorúan, kétségbeesetten lehet látni. Lesz itt dráma 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 24. Hozzászólás ideje: Március 24. És kissé szakadt is néhol. A Halálcsillagtól ő is beparázott. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Március 25. Hozzászólás ideje: Március 25. 10 órával ezelőtt, Yoda József írta: Az eddig mindig kőkemény és sziklaszilárd Kleyát is szomorúan, kétségbeesetten lehet látni. Lesz itt dráma Lehet már Luthent gyászolja. Brutális lesz ez. És szerintem az Palpatine a szenátusi főpódiumon, a Rebels-ben látott álcával. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Március 25. Hozzászólás ideje: Március 25. Mas Amedda? Elképzelhető. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 25. Hozzászólás ideje: Március 25. (szerkesztve) Igen, mert általában ő mutatkozik. Amikor nagyon kell csak akkor mászik elő a sith. Meglátjuk most hogy értékeli a helyzetet. Szerkesztve: Március 25. - Ody Mandrell Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Március 25. Hozzászólás ideje: Március 25. Egy Mothma-Palpatine konfrontáció feltenné az egészre a koronát. Amedda nem ellenfél, ő csak egy talpnyaló, abból sem a legélesebb fajta. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 25. Hozzászólás ideje: Március 25. Kihagyott ziccer lenne ha Palpatine nem jelenne meg, és nem próbálná az egészet a lázadókra kenni. Nagyon reménykedem benne, hogy látjuk! 1 Válasz
jedikatalina Hozzászólás ideje: Március 25. Szerző Hozzászólás ideje: Március 25. Szerintem Kleya ezért sír: Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Március 25. Hozzászólás ideje: Március 25. (szerkesztve) 25 perccel korábban, Nute Gunray írta: Egy Mothma-Palpatine konfrontáció feltenné az egészre a koronát. Amedda nem ellenfél, ő csak egy talpnyaló, abból sem a legélesebb fajta. Pedig nagyon erős szöveget lehetne írni a kétbites minyonnak, mint a filmekben. Egy ilyen jelenetben egyértelműen csak Palpatine tudná erősíteni a drámát. Egy olyan alak, akire a nagyközönség fele is jó, ha emlékszik, de talán még a rajongók közül sem tudja mindenki, ki is ő pontosan, semmit sem érne. Szerkesztve: Március 25. - Dzséjt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 25. Hozzászólás ideje: Március 25. 16 perccel korábban, jedikatalina írta: Szerintem Kleya ezért sír: Lehet én vagyok tudatlan, de ez mi? Válasz
jedikatalina Hozzászólás ideje: Március 25. Szerző Hozzászólás ideje: Március 25. 6 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Lehet én vagyok tudatlan, de ez mi? A Special look-ban volt, Kleya valószínűleg felrobbantotta valamit. 1 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.