Ugrás a kommentre

2. évad trailer 2

Ajánlott hozzászólás

• Ody Mandrell megváltoztatta a címet erre: 2. évad trailer 2
Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Nézzük:

- Úgy tűnik a Ferrix-i menekültek a búzaföldes bolygón kezdtek új életet. Ettől még lehet a Dantooine, de lázadó bázis ott valószínűleg nem lesz. 

- Saw a Jedhán abban az ablakban áll, ahol eléri a végzete! Háttérben a csillagromboló már ott lebeg a város fölött!

- Szenátusi jelenetek! :yes: "The monster will come for us all" :evil:

- Mon Bail-lel beszélget?

- Eriadu és Tarkin erődje is mintha feltűnne. A moff is benne lesz? :o 

- Dedrát valaki az Erővel fojtogatja? :o :o 

:hb:

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Remek trailer, eddig ez a legjobb. Nagyon várós már ez a sorozat.

A Szenátusban a fő pódium tetején ki állhat arany ruhában? Lehet, hogy...?

1 órával korábban, Ody Mandrell írta:

Ettől még lehet a Dantooine, de lázadó bázis ott valószínűleg nem lesz. 

Ha a Dantooine, akkor biztos van vagy lesz ott lázadó bázis, ez kőbe van vésve, akár megmutatják a sorozatban, akár nem.

Ami nekem tetszene, ha pont az vezetne el a dantooine-i bázis kiürítéséhez, hogy egyre nagyobb a birodalmi aktivitás a bolygón, és így fenntarthatatlanná válik. Ez egyben megmutatná azt is, később miért lakatlan világokon rendezik be a főparancsnokságot.

- Eriadu és Tarkin erődje is mintha feltűnne. A moff is benne lesz? :o

Nekem is Eriadu ugrott be, méghozzá a TBB-ben is szerepelt Revan's Peak, de utána néztem, és a trailerben lévő épület még csak nem is hasonlít a TBB-ben lévőre. Ugyanakkor lehet, hogy ez itt konkrétan Tarkin nagymoff otthona, míg a TBB-ben csak egy birodalmi bázist láttunk. Akárhogy is, komoly összeget mernék rá tenni, hogy ez tényleg Eriadu. És akkor lehet, hogy Tarkin is tiszteletét teszi valahogy. Végül is, ő Krennic főnöke, és ebben az időszakban az igazgatónak már keményen kell lobbiznia azért, hogy a Csillagpor-projektet ne fújják le. Lehet elmegy a nagy moff-hoz is kuncsorogni. Szép felvezetése lenne az RO-beli első találkozásuknak.

- Dedrát valaki az Erővel fojtogatja? :o :o 

Vagy csak átélt valamit, aminek hatására fojtogatónak érzi a nyakig begombolt birodalmi egyenruhát. Az első évad végén is nehezen vette a levegőt, amikor Karn kihozta a tömegből. Lehet olyasmit tapasztal meg, ami már neki is sok. :para:

Szerkesztve: - Dzséjt
21 perccel korábban, Dzséjt írta:

Vagy csak átélt valamit, aminek hatására folytogatónak érzi a nyakig begombolt birodalmi egyenruhát. Az első évad végén is nehezen vette a levegőt, amikor Karn kihozta a tömegből. Lehet olyasmit tapasztal meg, ami már neki is sok. :para:

Erre én is gondoltam, csak nehéz elhinni Dr. Gorst után, hogy van olyan ami ennyire megrémíti. Amúgy nem "fojt"? :P 

Szerkesztve: - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Erre én is gondoltam, csak nehéz elhinni Dr. Grost után, hogy van olyan ami ennyire megrémíti.

Szintén az első évad végéből kiindulva, ha a saját életéről van szó, az eléggé hatással tud lenni rá. Például, ha jelen lesz annál a bizonyos mészárlásnál és esetleg felé is elrepül néhány lézernyaláb, az lehet, hogy megrendítené kissé.

Hozzászólás ideje:

Biztos megrendítené, de itt úgy tűnik egy folyosón van, valószínűleg egy birodalmi létesítményben. Valami nagy gebasz lesz ezzel a nővel. Már az első trailerben is voltak feszültséget sugalló jelenetei. 

Hozzászólás ideje:
10 órával ezelőtt, Yoda József írta:

Az eddig mindig kőkemény és sziklaszilárd Kleyát is szomorúan, kétségbeesetten lehet látni. Lesz itt dráma

Lehet már Luthent gyászolja.

Brutális lesz ez. És szerintem az Palpatine a szenátusi főpódiumon, a Rebels-ben látott álcával.

25 perccel korábban, Nute Gunray írta:

Egy Mothma-Palpatine konfrontáció feltenné az egészre a koronát. Amedda nem ellenfél, ő csak egy talpnyaló, abból sem a legélesebb fajta.

Pedig nagyon erős szöveget lehetne írni a kétbites minyonnak, mint a filmekben. :evil:

OZsZ60V.png

Egy ilyen jelenetben egyértelműen csak Palpatine tudná erősíteni a drámát. Egy olyan alak, akire a nagyközönség fele is jó, ha emlékszik, de talán még a rajongók közül sem tudja mindenki, ki is ő pontosan, semmit sem érne.

Szerkesztve: - Dzséjt

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.