Yoda József Hozzászólás ideje: Március 24. Hozzászólás ideje: Március 24. 2025. 03. 22. - 13:06, Yoda József írta: 1 hónap és premier jöhetne hétfőn egy nagyelőzetes Teljes nézet Megmondtam 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Március 24. Hozzászólás ideje: Március 24. Itt van az új (és valszeg a végső) előzetes 8 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 24. Hozzászólás ideje: Március 24. Pont az előbb végeztem az utolsó résszel, erre mi fogad? Egy új előzetes a második évadhoz. Ebből már csak úgy süt a dráma, és micsoda jelenetek.... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 24. Hozzászólás ideje: Március 24. (szerkesztve) Nézzük: - Úgy tűnik a Ferrix-i menekültek a búzaföldes bolygón kezdtek új életet. Ettől még lehet a Dantooine, de lázadó bázis ott valószínűleg nem lesz. - Saw a Jedhán abban az ablakban áll, ahol eléri a végzete! Háttérben a csillagromboló már ott lebeg a város fölött! - Szenátusi jelenetek! "The monster will come for us all" - Mon Bail-lel beszélget? - Eriadu és Tarkin erődje is mintha feltűnne. A moff is benne lesz? - Dedrát valaki az Erővel fojtogatja? Szerkesztve: Március 24. - Ody Mandrell 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Március 24. Hozzászólás ideje: Március 24. (szerkesztve) Remek trailer, eddig ez a legjobb. Nagyon várós már ez a sorozat. A Szenátusban a fő pódium tetején ki állhat arany ruhában? Lehet, hogy...? 2025. 03. 24. - 16:05, Ody Mandrell írta: Ettől még lehet a Dantooine, de lázadó bázis ott valószínűleg nem lesz. Teljes nézet Ha a Dantooine, akkor biztos van vagy lesz ott lázadó bázis, ez kőbe van vésve, akár megmutatják a sorozatban, akár nem. Ami nekem tetszene, ha pont az vezetne el a dantooine-i bázis kiürítéséhez, hogy egyre nagyobb a birodalmi aktivitás a bolygón, és így fenntarthatatlanná válik. Ez egyben megmutatná azt is, később miért lakatlan világokon rendezik be a főparancsnokságot. 2025. 03. 24. - 16:05, Ody Mandrell írta: - Eriadu és Tarkin erődje is mintha feltűnne. A moff is benne lesz? Teljes nézet Nekem is Eriadu ugrott be, méghozzá a TBB-ben is szerepelt Revan's Peak, de utána néztem, és a trailerben lévő épület még csak nem is hasonlít a TBB-ben lévőre. Ugyanakkor lehet, hogy ez itt konkrétan Tarkin nagymoff otthona, míg a TBB-ben csak egy birodalmi bázist láttunk. Akárhogy is, komoly összeget mernék rá tenni, hogy ez tényleg Eriadu. És akkor lehet, hogy Tarkin is tiszteletét teszi valahogy. Végül is, ő Krennic főnöke, és ebben az időszakban az igazgatónak már keményen kell lobbiznia azért, hogy a Csillagpor-projektet ne fújják le. Lehet elmegy a nagy moff-hoz is kuncsorogni. Szép felvezetése lenne az RO-beli első találkozásuknak. 2025. 03. 24. - 16:05, Ody Mandrell írta: - Dedrát valaki az Erővel fojtogatja? Teljes nézet Vagy csak átélt valamit, aminek hatására fojtogatónak érzi a nyakig begombolt birodalmi egyenruhát. Az első évad végén is nehezen vette a levegőt, amikor Karn kihozta a tömegből. Lehet olyasmit tapasztal meg, ami már neki is sok. Szerkesztve: Március 24. - Dzséjt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 24. Hozzászólás ideje: Március 24. (szerkesztve) 2025. 03. 24. - 17:11, Dzséjt írta: Vagy csak átélt valamit, aminek hatására folytogatónak érzi a nyakig begombolt birodalmi egyenruhát. Az első évad végén is nehezen vette a levegőt, amikor Karn kihozta a tömegből. Lehet olyasmit tapasztal meg, ami már neki is sok. Teljes nézet Erre én is gondoltam, csak nehéz elhinni Dr. Gorst után, hogy van olyan ami ennyire megrémíti. Amúgy nem "fojt"? Szerkesztve: Március 24. - Ody Mandrell 1 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Március 24. Hozzászólás ideje: Március 24. 2025. 03. 24. - 17:30, Ody Mandrell írta: Erre én is gondoltam, csak nehéz elhinni Dr. Grost után, hogy van olyan ami ennyire megrémíti. Teljes nézet Szintén az első évad végéből kiindulva, ha a saját életéről van szó, az eléggé hatással tud lenni rá. Például, ha jelen lesz annál a bizonyos mészárlásnál és esetleg felé is elrepül néhány lézernyaláb, az lehet, hogy megrendítené kissé. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 24. Hozzászólás ideje: Március 24. Biztos megrendítené, de itt úgy tűnik egy folyosón van, valószínűleg egy birodalmi létesítményben. Valami nagy gebasz lesz ezzel a nővel. Már az első trailerben is voltak feszültséget sugalló jelenetei. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Március 24. Hozzászólás ideje: Március 24. Az eddig mindig kőkemény és sziklaszilárd Kleyát is szomorúan, kétségbeesetten lehet látni. Lesz itt dráma 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 24. Hozzászólás ideje: Március 24. És kissé szakadt is néhol. A Halálcsillagtól ő is beparázott. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Március 25. Hozzászólás ideje: Március 25. 2025. 03. 24. - 21:45, Yoda József írta: Az eddig mindig kőkemény és sziklaszilárd Kleyát is szomorúan, kétségbeesetten lehet látni. Lesz itt dráma Teljes nézet Lehet már Luthent gyászolja. Brutális lesz ez. És szerintem az Palpatine a szenátusi főpódiumon, a Rebels-ben látott álcával. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Március 25. Hozzászólás ideje: Március 25. Mas Amedda? Elképzelhető. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 25. Hozzászólás ideje: Március 25. (szerkesztve) Igen, mert általában ő mutatkozik. Amikor nagyon kell csak akkor mászik elő a sith. Meglátjuk most hogy értékeli a helyzetet. Szerkesztve: Március 25. - Ody Mandrell Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Március 25. Hozzászólás ideje: Március 25. Egy Mothma-Palpatine konfrontáció feltenné az egészre a koronát. Amedda nem ellenfél, ő csak egy talpnyaló, abból sem a legélesebb fajta. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 25. Hozzászólás ideje: Március 25. Kihagyott ziccer lenne ha Palpatine nem jelenne meg, és nem próbálná az egészet a lázadókra kenni. Nagyon reménykedem benne, hogy látjuk! 1 Válasz
jedikatalina Hozzászólás ideje: Március 25. Szerző Hozzászólás ideje: Március 25. Szerintem Kleya ezért sír: Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Március 25. Hozzászólás ideje: Március 25. (szerkesztve) 2025. 03. 25. - 11:29, Nute Gunray írta: Egy Mothma-Palpatine konfrontáció feltenné az egészre a koronát. Amedda nem ellenfél, ő csak egy talpnyaló, abból sem a legélesebb fajta. Teljes nézet Pedig nagyon erős szöveget lehetne írni a kétbites minyonnak, mint a filmekben. Egy ilyen jelenetben egyértelműen csak Palpatine tudná erősíteni a drámát. Egy olyan alak, akire a nagyközönség fele is jó, ha emlékszik, de talán még a rajongók közül sem tudja mindenki, ki is ő pontosan, semmit sem érne. Szerkesztve: Március 25. - Dzséjt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 25. Hozzászólás ideje: Március 25. 2025. 03. 25. - 11:44, jedikatalina írta: Szerintem Kleya ezért sír: Teljes nézet Lehet én vagyok tudatlan, de ez mi? Válasz
jedikatalina Hozzászólás ideje: Március 25. Szerző Hozzászólás ideje: Március 25. 2025. 03. 25. - 12:01, Ody Mandrell írta: Lehet én vagyok tudatlan, de ez mi? Teljes nézet A Special look-ban volt, Kleya valószínűleg felrobbantotta valamit. 1 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.