Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

• Ody Mandrell megváltoztatta a címet erre: 2. évad trailer 2
Hozzászólás ideje:

Nézzük:

- Úgy tűnik a Ferrix-i menekültek a búzaföldes bolygón kezdtek új életet. Ettől még lehet a Dantooine, de lázadó bázis ott valószínűleg nem lesz. 

- Saw a Jedhán abban az ablakban áll, ahol eléri a végzete! Háttérben a csillagromboló már ott lebeg a város fölött!

- Szenátusi jelenetek! :yes: "The monster will come for us all" :evil:

- Mon Bail-lel beszélget?

- Eriadu és Tarkin erődje is mintha feltűnne. A moff is benne lesz? :o 

- Dedrát valaki az Erővel fojtogatja? :o :o 

:hb:

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Remek trailer, eddig ez a legjobb. Nagyon várós már ez a sorozat.

A Szenátusban a fő pódium tetején ki állhat arany ruhában? Lehet, hogy...?

1 órával korábban, Ody Mandrell írta:

Ettől még lehet a Dantooine, de lázadó bázis ott valószínűleg nem lesz. 

Ha a Dantooine, akkor biztos van vagy lesz ott lázadó bázis, ez kőbe van vésve, akár megmutatják a sorozatban, akár nem.

Ami nekem tetszene, ha pont az vezetne el a dantooine-i bázis kiürítéséhez, hogy egyre nagyobb a birodalmi aktivitás a bolygón, és így fenntarthatatlanná válik. Ez egyben megmutatná azt is, később miért lakatlan világokon rendezik be a főparancsnokságot.

- Eriadu és Tarkin erődje is mintha feltűnne. A moff is benne lesz? :o

Nekem is Eriadu ugrott be, méghozzá a TBB-ben is szerepelt Revan's Peak, de utána néztem, és a trailerben lévő épület még csak nem is hasonlít a TBB-ben lévőre. Ugyanakkor lehet, hogy ez itt konkrétan Tarkin nagymoff otthona, míg a TBB-ben csak egy birodalmi bázist láttunk. Akárhogy is, komoly összeget mernék rá tenni, hogy ez tényleg Eriadu. És akkor lehet, hogy Tarkin is tiszteletét teszi valahogy. Végül is, ő Krennic főnöke, és ebben az időszakban az igazgatónak már keményen kell lobbiznia azért, hogy a Csillagpor-projektet ne fújják le. Lehet elmegy a nagy moff-hoz is kuncsorogni. Szép felvezetése lenne az RO-beli első találkozásuknak.

- Dedrát valaki az Erővel fojtogatja? :o :o 

Vagy csak átélt valamit, aminek hatására fojtogatónak érzi a nyakig begombolt birodalmi egyenruhát. Az első évad végén is nehezen vette a levegőt, amikor Karn kihozta a tömegből. Lehet olyasmit tapasztal meg, ami már neki is sok. :para:

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:
21 perccel korábban, Dzséjt írta:

Vagy csak átélt valamit, aminek hatására folytogatónak érzi a nyakig begombolt birodalmi egyenruhát. Az első évad végén is nehezen vette a levegőt, amikor Karn kihozta a tömegből. Lehet olyasmit tapasztal meg, ami már neki is sok. :para:

Erre én is gondoltam, csak nehéz elhinni Dr. Gorst után, hogy van olyan ami ennyire megrémíti. Amúgy nem "fojt"? :P 

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Erre én is gondoltam, csak nehéz elhinni Dr. Grost után, hogy van olyan ami ennyire megrémíti.

Szintén az első évad végéből kiindulva, ha a saját életéről van szó, az eléggé hatással tud lenni rá. Például, ha jelen lesz annál a bizonyos mészárlásnál és esetleg felé is elrepül néhány lézernyaláb, az lehet, hogy megrendítené kissé.

Hozzászólás ideje:
10 órával ezelőtt, Yoda József írta:

Az eddig mindig kőkemény és sziklaszilárd Kleyát is szomorúan, kétségbeesetten lehet látni. Lesz itt dráma

Lehet már Luthent gyászolja.

Brutális lesz ez. És szerintem az Palpatine a szenátusi főpódiumon, a Rebels-ben látott álcával.

Hozzászólás ideje:
25 perccel korábban, Nute Gunray írta:

Egy Mothma-Palpatine konfrontáció feltenné az egészre a koronát. Amedda nem ellenfél, ő csak egy talpnyaló, abból sem a legélesebb fajta.

Pedig nagyon erős szöveget lehetne írni a kétbites minyonnak, mint a filmekben. :evil:

OZsZ60V.png

Egy ilyen jelenetben egyértelműen csak Palpatine tudná erősíteni a drámát. Egy olyan alak, akire a nagyközönség fele is jó, ha emlékszik, de talán még a rajongók közül sem tudja mindenki, ki is ő pontosan, semmit sem érne.

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
6 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Lehet én vagyok tudatlan, de ez mi?

A Special look-ban volt, Kleya valószínűleg felrobbantotta valamit.

• 3 héttel később...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.