SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 30. Tényleg jó hír. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2006. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 4. Sajna nem vagyok egy angol nyelvtanár,szóval miről is van szó? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 4. Sajna nem vagyok egy angol nyelvtanár,szóval miről is van szó? A lényeg az, hogy a Lucasfilmnél is csak érdekességként kezelik a kiadást, és nem fogják felturbozni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 5. Lipi: jó az új avatarod, egy ideig ezt használtam az AbydosGate-en Tegnap az új videóm vágása során sikeresen megcsodálhattam mekkora a különbség az ep1-2-3 és az ep4-5-6 fénnykardjai között. Főleg ez a színváltás szembetűnő. Nagyon elkéne az a fénykardpenge tuning. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 5. Hm. Azért annyiban nem vagyok 100%ig oda elért a következő kiadásért (csak 99,9999999999999999999999%ban) mert ez toydariról lefordítva azt jelenti, hogy csak az Érdekesség- kiadás után adják ki a Sagát egyben... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2006. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 6. (szerkesztve) Lipi: jó az új avatarod, egy ideig ezt használtam az AbydosGate-en Tegnap az új videóm vágása során sikeresen megcsodálhattam mekkora a különbség az ep1-2-3 és az ep4-5-6 fénnykardjai között. Főleg ez a színváltás szembetűnő. Nagyon elkéne az a fénykardpenge tuning. OFF:Köszi. ON: Igen igen a fénykardszindróma.Ahogy egyre többször nézem úgy egyre kevesebb "jó" magyarázatot tudok felhozni arra,hogy miért ilyen. Szerkesztve: 2006. Június 6. - lipi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2006. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 16. Nos szóval itt az első kép a HD verziós AOTC-ból, talán már a Saga kiadásból Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2006. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 16. Itt a következő Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 16. (szerkesztve) Létezik már egy ilyen verzió, de honnan vannak ezek a képek? Szerk: sajnos a másodikat nem tudom most leszedni, mert 55 percet kell várnom az újabb letöltésre. Szerkesztve: 2006. Június 16. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 16. Nekem meg szimplául nem hagyja... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 16. Hűűűűazaanyjáááátamindenitvááááóóóóóóóóóóó Gusztustalanul gyönyörű mind a két kép. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 16. Hűűűűazaanyjáááátamindenitvááááóóóóóóóóóóó Gusztustalanul gyönyörű mind a két kép. Az elsőn sok ujdonságot nem fedezek fel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2006. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 16. Létezik már egy ilyen verzió, de honnan vannak ezek a képek? Szerk: sajnos a másodikat nem tudom most leszedni, mert 55 percet kell várnom az újabb letöltésre. Lesz még. Egyébként járok itt ott (mármint a neten) aztán mindig "rámragad" valami. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2006. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 16. Az elsőn sok ujdonságot nem fedezek fel. Mert nincs is rajta "új" dolog."Csak" a minősége Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2006. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 16. Ma ez az utolsó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 16. Lipi! Nem tudnád csak simán felrakni valahova a rapid helyett? Iszonyat!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2006. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 16. Lipi! Nem tudnád csak simán felrakni valahova a rapid helyett? Iszonyat!!!! Ha segítessz hogy hová akkor nagyon szívesen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 16. http://imageshack.us Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 16. Mert nincs is rajta "új" dolog."Csak" a minősége A minőségében sem látok nagy eltérést. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2006. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 16. http://imageshack.us Ok megpróbálom,de szerintem csak holnap. Sziasztok,jó éjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 16. Ok megpróbálom,de szerintem csak holnap.Sziasztok,jó éjt Jó éjt, bár ez így nem ér Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 16. (szerkesztve) Hogy ne bánkódj Ody, feltettem (bár le kellett tömörítenem JPG-be, a BMP túl nagy falat volt az inmage-nak): 1. kép 2. kép Szerkesztve: 2006. Június 16. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 16. Köszi Dzséjt, ezt a kettőt láttam, csak az utolsót nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 16. Hopp, az utolsót észre sem vettem... na akkor mindjárt az is felkerül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 16. 3. Kép Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 16. Köszi! Jó nagy képek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2006. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 17. Látom Dzséjt megodotta,köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2006. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 17. Yoda mester Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2006. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 17. Az az igazság,hogy sajna le kell tömöríteni a felére a képet. eredeti mérete 1280x720 és 3,5 mega,és így összetömörítve meg 800x450 és 1,4 mega.Ezért gondoltam a rapidot mert oda teljes méretében fel lehet rakni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 17. Köszi, lipi és Dzséjt. Szép képek, nagyon élesek. Szerencsére nekem simán lejött a bmp is kis idő alatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.