Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Star Wars Celebration - Los Angeles 2027

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Én titkon reménykedtem egy keleti parton történő Celebrationnek (mondjuk újra Orlando), de igazából ez se rossz. Amúgy megnéztem és ezek szerint ez a Celebration nem húsvétkor lesz, hanem 1 héttel utána. :D

Szerkesztve: - Bence1997

• 11 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Mennék, ha tudnék, de én szerintem max akkor leszek életemben először SW Celebrationön, amikor Londonban lesz megtartva a következő

Egyébként maga a poszter nagyon tetszik, amit a New Hope 50-ik évfordulójára csináltak. Hihetetlen, hogy már 50 éves a messzi-messzi galaxis

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Én is úgy vagyok, hogy ha majd újra jönnek Európába, akkor már én is szeretnék menni. Azért kíváncsi vagyok az árakra, most utánanéztem, a legutóbbi Celebrationön Amerikában (Anaheim) 75 dolláros napi jegyek voltak, szerintem Los Angeles ennél drágább lehet.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

És megjöttek a jegyárak:

Jedi Mester VIP: $1210.99 (kb. 360.000 Ft)

4 napos felnőtt jegy: $260.99 (78.000 Ft)

Felnőtt jegy csütörtökre: $76 (23.000 Ft)

Felnőtt jegy péntek-szombat-vasárnap: $91 (27.000 Ft)

4 napos gyerek jegy: $105.99 (32.000 Ft)

Gyerek jegy csütörtökre: $36 (11.000 Ft)

Gyerek jegy péntek-szombat-vasárnap: $46 (14.000 Ft)

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

50 év az 50 év. D

Szerintem jövőre olyan sztárparádé lesz Amerikában, ami utoljára 2017-ben volt. Sőt, még nagyobbat érzek.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Elkezdődtek a jegyeladások, a Jedi Mester VIP és a 4 napos jegyek már el is fogytak 1 óra alatt. D

További információ, hogy az első napon semmilyen panel nem lesz. (Akkor ezért olcsóbbak a csütörtöki jegyek D)

image.png

Hozzászólás ideje:

Én tervezek menni, igen. Két 4 napos jegyet sikerült vennem tegnap, 25 perc után engedett be a rendszer a jegyfoglalásba. Mások nem jártak ilyen szerencsésen, a csoportokban láttam, valaki 3 órát várt, és már csak egy szombati napijegyet tudott venni. Van, aki 5 órát, és semmilyen jegyet nem tudott venni. Jedi Mastert nekem se dobta fel, 10 perc alatt elfogyott, és ugye minden jegytípusból egy vásárlással 20 db vehető, tehát gondolom sok volt a hiéna is, aki aztán el akarja adni horroráron. Mások terveznek menni? Rixon?

Már a 40. évfordulónál eldöntöttem, hogy az 50-esen ott akarok lenni. Sikerült külön-külön már látnom Lucast, Fordot, John Williams-t, Mark Hamillt az évek során, autogramokat is tudtam szerezni már néhányuktól (Ford, Hamill, Lucassal pedig egy kicsit esetlen közös kép), így nem dőlnék a kardomba, ha nem jutnék be a 50th panelra (eleve szerintem Williams már nem lesz ott, max integetni, de vezényelni úgy, mint 2017-ben, 2022-ben tette, tutira nem fog már), de persze jó lenne azért látni őket még egyszer, együtt is. Nagyon szeretnék egy közös képet Hamill-lel a Luke Jedi visszatéres jelmezemben. 2016-ban sorban álltam hozzá (ma már nevetségesen olcsó, 135 font volt a közös fotó - ma ennyi egy átlagos Celebrationön levő színész), amikor lezárták előttem a sort. Azóta alig jár conokra. Érdekes lenne az is, ha Ford aláíró guest lenne ez egyszer, de azért azt csak mérsékelten tudom elképzelni, bár talán most minden korábbinál jobban. Lucas is aktívabb lett mostanság a múzeuma miatt, szerintem ő is garantált, hogy ott lesz a panelon.

Billy Dee Williams-et is egyre óvatosabban tudom csak elképzelni, hogy ott lesz, nagyon megöregedett, 90 lesz jövőre.

Akiket biztosra veszek, hgy bejelentik a már bejelentetteken túl: Hamill, Warwick Davis, Ewan McGregor, Rosario Dawson, Ashley Eckstein, Sam Witwer. Diego Lunát is el tudom képzelni az Andor nagy népszerűsége miatt. John Boyega is egyre gyakrabban jár con-okra, így ő se légbőlkapott. Oscar Isaac-ot lemondták Japánban, talán most pótolják.

El tudom képzelni, hogy most az egyszer sikerül egy olyan signing guest-et leigazolniuk, aki máskülönben nem ír alá, mint a már fent említett Ford, illetve Liam Neeson, Samuel L. Jackson, Daisy Ridley vagy Natalie Portman. A héten jelentették be, hogy az Official Pix-nél (ami szervezi az autogramokat) aláír Jake Lloyd, még akár őt is el tudom képzelni, amennyiben persze egészségi állapota engedi. Nagyot szólna, ha Frank Oz

most először el tudna jönni legalább a 50th panelra - ő már konzekvensen nem ír alá semmit évek óta, de sosem volt con-on sem.

Panelon szerintem lesz Ryan Gosling, és az egész Starfighter fontos szerepet kap majd. A Jedi játéksorozat 3. része is talán felülreprezentált lesz.

Abban is biztos vagyok, hogy mindegyik éra egy-egy emblematikus alakját elhozzák majd. Csak példaképp, 2017-ben a 40-esen volt az első alkalom, hogy Hayden Christensen aláírt (aztán az rendszeressé vált), illetve ott volt Felicity Jones és Forest Whitaker is, és ezidáig az volt a legutolsó Celebration-je Mark Hamill-nek is.

Egy biztos, hogy egyszer van 50. évforduló, és a 60. évfordulón már sajnos jó eséllyel még kevesebben lesznek ott a régiek közül, de természetesen kívánom, hogy ne így legyen. Akkor már Ford és Lucas is 90 felett lenne. Nyilván ahogy telik az idő és születnek az újabb SW-kontentek, az újabb Celebration-ökön egyre kisebb hangsúlyt fognak tudni kapni a régebbi filmek, régebbi színészek, és úgy általában az a Star Wars, amit gyerekkorom óta szeretek - persze az új tartalmakat is szeretem, de olyan rajongással sosem fogok Diego Lunára vagy Pedro Pascalra nézni, mint Harrison Fordra, Mark Hamillre, George Lucasra vagy Ewan McGregorra.

Szuper, hogy csütörtökön nem lesz panel. Aznap akkor rendesen meg lehet érkezni a rendezvényre, szét lehet nézni, be lehet jutni a még nem lerabolt shopba, vagy ha már aznap aláír Hamill, akkor a hozzá való sorbanállást meg lehet oldani. Japánban minden sokkal-sokkal szervezettebb volt, mint 23-ban Londonban. A rendezvényhelyszín is lehetővé tette, hogy ne minden egy helyre legyen ömlesztve, voltak tágas terek, távolságok. A panel lottery is jobban volt megoldva, mint korábban: egyrészt a standby queue-n is be lehetett jutni, másrészt nem lottery volt, hanem jegyfoglalás, így nyilván ez eleve megszűrte azt a rengeteg embert, akik lehet, hogy nem a panelok miatt mennek a Celebration-re. Mindegyik nagy panelra be tudtam így jutni gond nélkül, míg Londonban hiába lottery-ztem (csak a Villains-panelre jutottam be, de aztán a legnagyobb élmény a 40th RotJ és a Animation Gamenight panel volt) és aztán hiába álltam az első 10 ember között sorban hajnalban, se a Lucasfilm Showcase-re, se az Ahsoka panelra nem jutottam be 6 óra sorbanállás után sem.

A tervem az, hogy a Celebration-ön kívül egy napot Galaxy's Edge-ben, egy napot pedig a Lucas Museumban töltök. A szállásom már lefoglaltam a Celebration napjaira, 45 perc sétára a rendezvényhelyszíntől (ami azért fontos, mert brutál dugók tudnak kialakulni LA-ben, és nagyon nagy város).

Ezután viszont jó ideig nem fogok szerintem Celebration-re menni, max akkor csábulnék el, ha újra kontinentális Európában rendeznék.

Szerkesztve: - IndianaAndrisSolo

Hozzászólás ideje:

Köszi!!! Igyekszem majd egyszer beszámolni minden SWC élményemről, meg másról is, Lucas 24-es, Ford 23-as Cannes-i arany pálmájáról is, illetve a két bécsi John Williams-koncertről is, amiken mind jelen voltam. Tudni kell, hogy úgy hangzik, mintha ezekre nagyon drágán befizettem volna, holott valójában nagyon nagyon sok kutatómunkát tettem bele, hogy ezekre az eseményekre el tudjak jutni, ott pedig hogy meg tudjam közelíteni őket. A Cannes-i Lucas panelre 20 barátomat mozgósítottam, hogy a panelfoglalásnál üljenek a gép előtt, a Cannes-i akkreditáció pedig valójában 25 euró. Az egyik Williams-koncerten ha jól emlékszem, 8 eurós állójegyem volt. Fordhoz egyik nap 13 órát, másik nap 3 órát álltam sorban, mire sikerült a sajtótájékoztatója előtt és után egy-egy autogramot szerezni tőle.

Egyébként érdemes követni Celebration kapcsán a Star Wars Sith nevű youtuber csatornáját, illetve ajánlom nektek ezeket az oldalakat, kicsi nosztalgiából, autogram jegyárak összehasonlításából:

https://starwarsautographnews.com/star-wars-celebration-autograph-collecting-then-and-now/

Ugyanezen az oldalon a Find a signer menüpontnál meg lehet nézni, hogy mely SW-színészek vannak épp akár európai conokon. Prágában minden évben szokott lenni egy nagy név. Ezeken a con-okon sokkal megfizethetőbbek a jegyárak is, mint a Celebration-ökön és az autogramok, közös képek is.

Sajnos a Japán SWC áraival nem frissítették a fenti oldalt, hiába küldtem el nekik, hogy frissítsék, de itt van az is egy másik weboldalról:

https://www.jedinews.com/events/articles/star-wars-celebration-japan-2025-autographs-and-photo-ops-on-sale-now/

Japánban elég kevés guest volt, főként a 22-es és a 23-as Celebration-nel összevetve. Sőt, kevesebben voltak, mint a 2007-es első Japán Celebration-ön.

Egyébként szerintem is hamar lesz újra Európában Celebration, és az az érzésem, hogy most majd Párizsban, vagy esetleg Németországban, a Ruhr-vidéken vagy Berlinben lesz. Nekem már évek óta nagyon szimpi a német Power of the Force con is.

Hozzászólás ideje:
3 hours ago, IndianaAndrisSolo said:

Én tervezek menni, igen. Két 4 napos jegyet sikerült vennem tegnap, 25 perc után engedett be a rendszer a jegyfoglalásba. Mások nem jártak ilyen szerencsésen, a csoportokban láttam, valaki 3 órát várt, és már csak egy szombati napijegyet tudott venni. Van, aki 5 órát, és semmilyen jegyet nem tudott venni. Jedi Mastert nekem se dobta fel, 10 perc alatt elfogyott, és ugye minden jegytípusból egy vásárlással 20 db vehető, tehát gondolom sok volt a hiéna is, aki aztán el akarja adni horroráron. Mások terveznek menni? Rixon?

Már a 40. évfordulónál eldöntöttem, hogy az 50-esen ott akarok lenni. Sikerült külön-külön már látnom Lucast, Fordot, John Williams-t, Mark Hamillt az évek során, autogramokat is tudtam szerezni már néhányuktól (Ford, Hamill, Lucassal pedig egy kicsit esetlen közös kép), így nem dőlnék a kardomba, ha nem jutnék be a 50th panelra (eleve szerintem Williams már nem lesz ott, max integetni, de vezényelni úgy, mint 2017-ben, 2022-ben tette, tutira nem fog már), de persze jó lenne azért látni őket még egyszer, együtt is. Nagyon szeretnék egy közös képet Hamill-lel a Luke Jedi visszatéres jelmezemben. 2016-ban sorban álltam hozzá (ma már nevetségesen olcsó, 135 font volt a közös fotó - ma ennyi egy átlagos Celebrationön levő színész), amikor lezárták előttem a sort. Azóta alig jár conokra. Érdekes lenne az is, ha Ford aláíró guest lenne ez egyszer, de azért azt csak mérsékelten tudom elképzelni, bár talán most minden korábbinál jobban. Lucas is aktívabb lett mostanság a múzeuma miatt, szerintem ő is garantált, hogy ott lesz a panelon.

Billy Dee Williams-et is egyre óvatosabban tudom csak elképzelni, hogy ott lesz, nagyon megöregedett, 90 lesz jövőre.

Akiket biztosra veszek, hgy bejelentik a már bejelentetteken túl: Hamill, Warwick Davis, Ewan McGregor, Rosario Dawson, Ashley Eckstein, Sam Witwer. Diego Lunát is el tudom képzelni az Andor nagy népszerűsége miatt. John Boyega is egyre gyakrabban jár con-okra, így ő se légbőlkapott. Oscar Isaac-ot lemondták Japánban, talán most pótolják.

El tudom képzelni, hogy most az egyszer sikerül egy olyan signing guest-et leigazolniuk, aki máskülönben nem ír alá, mint a már fent említett Ford, illetve Liam Neeson, Samuel L. Jackson, Daisy Ridley vagy Natalie Portman. A héten jelentették be, hogy az Official Pix-nél (ami szervezi az autogramokat) aláír Jake Lloyd, még akár őt is el tudom képzelni, amennyiben persze egészségi állapota engedi. Nagyot szólna, ha Frank Oz

most először el tudna jönni legalább a 50th panelra - ő már konzekvensen nem ír alá semmit évek óta, de sosem volt con-on sem.

Panelon szerintem lesz Ryan Gosling, és az egész Starfighter fontos szerepet kap majd. A Jedi játéksorozat 3. része is talán felülreprezentált lesz.

Abban is biztos vagyok, hogy mindegyik éra egy-egy emblematikus alakját elhozzák majd. Csak példaképp, 2017-ben a 40-esen volt az első alkalom, hogy Hayden Christensen aláírt (aztán az rendszeressé vált), illetve ott volt Felicity Jones és Forest Whitaker is, és ezidáig az volt a legutolsó Celebration-je Mark Hamill-nek is.

Egy biztos, hogy egyszer van 50. évforduló, és a 60. évfordulón már sajnos jó eséllyel még kevesebben lesznek ott a régiek közül, de természetesen kívánom, hogy ne így legyen. Akkor már Ford és Lucas is 90 felett lenne. Nyilván ahogy telik az idő és születnek az újabb SW-kontentek, az újabb Celebration-ökön egyre kisebb hangsúlyt fognak tudni kapni a régebbi filmek, régebbi színészek, és úgy általában az a Star Wars, amit gyerekkorom óta szeretek - persze az új tartalmakat is szeretem, de olyan rajongással sosem fogok Diego Lunára vagy Pedro Pascalra nézni, mint Harrison Fordra, Mark Hamillre, George Lucasra vagy Ewan McGregorra.

Szuper, hogy csütörtökön nem lesz panel. Aznap akkor rendesen meg lehet érkezni a rendezvényre, szét lehet nézni, be lehet jutni a még nem lerabolt shopba, vagy ha már aznap aláír Hamill, akkor a hozzá való sorbanállást meg lehet oldani. Japánban minden sokkal-sokkal szervezettebb volt, mint 23-ban Londonban. A rendezvényhelyszín is lehetővé tette, hogy ne minden egy helyre legyen ömlesztve, voltak tágas terek, távolságok. A panel lottery is jobban volt megoldva, mint korábban: egyrészt a standby queue-n is be lehetett jutni, másrészt nem lottery volt, hanem jegyfoglalás, így nyilván ez eleve megszűrte azt a rengeteg embert, akik lehet, hogy nem a panelok miatt mennek a Celebration-re. Mindegyik nagy panelra be tudtam így jutni gond nélkül, míg Londonban hiába lottery-ztem (csak a Villains-panelre jutottam be, de aztán a legnagyobb élmény a 40th RotJ és a Animation Gamenight panel volt) és aztán hiába álltam az első 10 ember között sorban hajnalban, se a Lucasfilm Showcase-re, se az Ahsoka panelra nem jutottam be 6 óra sorbanállás után sem.

A tervem az, hogy a Celebration-ön kívül egy napot Galaxy's Edge-ben, egy napot pedig a Lucas Museumban töltök. A szállásom már lefoglaltam a Celebration napjaira, 45 perc sétára a rendezvényhelyszíntől (ami azért fontos, mert brutál dugók tudnak kialakulni LA-ben, és nagyon nagy város).

Ezután viszont jó ideig nem fogok szerintem Celebration-re menni, max akkor csábulnék el, ha újra kontinentális Európában rendeznék.

A 41. percben jutottam be, így éppen hogy lemaradtam a 4 napos jegyről. Helyette lett 1 napos jegy 3 napra, a csütörtököt kihagytam. Mobillal mobilnettel sikerült időben bejutni, nem tudom, az asztali számítógéppel a gyors vezetékes nettel meddig tartott volna, de kb. a harmadnál járt a sétáló emberke, mire a mobillal bent voltam. Végül is azt írták, hogy random dobnak be mindenkit a sorba... lényegében olyan volt, mint egy lottó.

Nem tudom, hogyan adják el horroráron a jegyeket, amikor le volt írva, hogy nem eladható a jegy, stb. Japánban is kérték a fényképes igazolványt az átvételkor. A max. 20 jegyes limitnek alapvetően volt értelme, mert ha egy 4 fős családnak csak napi jegyet sikerül venni, az lehet akár 4*4 jegy is. Kár, hogy nem úgy szabályozták be, hogy jegytípusonként mondjuk max. 4-et lehet venni, vagy ilyesmi.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Account

Navigation

Keresés

Keresés

Böngésző push értesítéseinek konfigurálása

Chrome (Android)
  1. Koppints a címsáv melletti lakat ikonra.
  2. Koppints az Engedélyek → Értesítések lehetőségre.
  3. Módosítsd a beállításokat.
Chrome (Desktop)
  1. Kattints a lakat ikonra a címsorban.
  2. Válaszd a Webhelybeállítások lehetőséget.
  3. Keresd meg az Értesítések elemet, és módosítsd a beállításokat.