Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 5. Szerző Hozzászólás ideje: Május 5. 8 órával ezelőtt, Yoda József írta: Én is azt szűrtem le, hogy Luthen küldte oda, ezért mondja azt neki Saw, "most nem Luthennel vagy". És úgy tűnt, Wilmon arra számított hogy annyi lesz csak, hogy odamegy, betanítja, majd visszamegy Csak az a fura, hogy a coruscanti sejt egy szót se beszél róla. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Május 5. Hozzászólás ideje: Május 5. Ezért is gondoltam, hogy Wilmon már korábban lecsatlakozott Andorékról, és már nem egy megbízást teljesíthetett Luthen részére egészen máshol. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 6. Szerző Hozzászólás ideje: Május 6. Itt is elkészült a teljes guide. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Kedd 17:02 Szerző Hozzászólás ideje: Kedd 17:02 Egy újabb ismerősre akadtam, akinek szerintem @Nute Gunray fog a legjobban örülni. 1 2 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Kedd 23:20 Hozzászólás ideje: Kedd 23:20 Hopp, egy neimoidi. Első nézéskor fel se tűnt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Szerda 04:24 Szerző Hozzászólás ideje: Szerda 04:24 Ezek mindenhol ott vannak. Nekem se tűnt fel elsőre, csak úgy mint a pasaanai sem. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.