Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 5. Szerző Hozzászólás ideje: Május 5. 8 órával ezelőtt, Yoda József írta: Én is azt szűrtem le, hogy Luthen küldte oda, ezért mondja azt neki Saw, "most nem Luthennel vagy". És úgy tűnt, Wilmon arra számított hogy annyi lesz csak, hogy odamegy, betanítja, majd visszamegy Csak az a fura, hogy a coruscanti sejt egy szót se beszél róla. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Május 5. Hozzászólás ideje: Május 5. Ezért is gondoltam, hogy Wilmon már korábban lecsatlakozott Andorékról, és már nem egy megbízást teljesíthetett Luthen részére egészen máshol. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 6. Szerző Hozzászólás ideje: Május 6. Itt is elkészült a teljes guide. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 6. Szerző Hozzászólás ideje: Május 6. Egy újabb ismerősre akadtam, akinek szerintem @Nute Gunray fog a legjobban örülni. 1 2 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Május 6. Hozzászólás ideje: Május 6. Hopp, egy neimoidi. Első nézéskor fel se tűnt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 7. Szerző Hozzászólás ideje: Május 7. Ezek mindenhol ott vannak. Nekem se tűnt fel elsőre, csak úgy mint a pasaanai sem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 30. Szerző Hozzászólás ideje: Május 30. A rész jelenete: Az előző résznél taglalt jelenet kifordított változata. Míg Cassian és Bix kettőséből sugárzott az érzelem, itt egy hasonló helyzetben inkább kínos feszengést érezni, sem mint harmonikus kapcsolatot. Ismerve a kettő előéletét talán ez nem is meglepő, mégis szép a kontraszt. A jelenet végén ahogy sötétbe borul a pár, nem is kell több utalás a jövőre nézve. +Bonus 1: Szeretem ha utalnak az ST-re, márpedig itt roppant kellemesen kerül erre sor. Saw azt mondja soha többé nem térnek vissza ide. De nem úgy Leia, Poe és a többi későbbi hős, akiknek ez lesz az utolsó menedékük. Vajon Pluti csontváza még akkor is ott hevert? Bonus 2: Ez pedig a TLJ menekülő jelenetének instant utánérzése. 1 1 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: Május 30. Hozzászólás ideje: Május 30. Valahogy nekem az jön le ebből, hogy a maguk pszichó módján, de szerették egymást. Nem úgy mint egy normális lélekkel rendelkező pár, hanem mint Joker és Harley Quinn. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 30. Szerző Hozzászólás ideje: Május 30. Egyértelmű! Dedrán nagyon látszik, hogy még évek után is zavarba van ha az érzelmek kimutatásáról van szó. Márpedig itt már legalább két éve együtt vannak. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Kedd 15:03 Hozzászólás ideje: Kedd 15:03 2025. 05. 30. - 20:00, Frenkie írta: Nem úgy mint egy normális lélekkel rendelkező pár, hanem mint Joker és Harley Quinn. Szerintem eddig ez a legjobb hasonlat, ami leírja Dedra és Syril kapcsolatát. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.