Ugrás a kommentre

2x05 - I Have Friends Everywhere

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
8 órával ezelőtt, Yoda József írta:

Én is azt szűrtem le, hogy Luthen küldte oda, ezért mondja azt neki Saw, "most nem Luthennel vagy". És úgy tűnt, Wilmon arra számított hogy annyi lesz csak, hogy odamegy, betanítja, majd visszamegy

Csak az a fura, hogy a coruscanti sejt egy szót se beszél róla.

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

A rész jelenete:

desy.jpg

Az előző résznél taglalt jelenet kifordított változata. Míg Cassian és Bix kettőséből sugárzott az érzelem, itt egy hasonló helyzetben inkább kínos feszengést érezni, sem mint harmonikus kapcsolatot. Ismerve a kettő előéletét talán ez nem is meglepő, mégis szép a kontraszt. A jelenet végén ahogy sötétbe borul a pár, nem is kell több utalás a jövőre nézve. :( 

+Bonus 1:

dqa.jpg

Szeretem ha utalnak az ST-re, márpedig itt roppant kellemesen kerül erre sor. Saw azt mondja soha többé nem térnek vissza ide. De nem úgy Leia, Poe és a többi későbbi hős, akiknek ez lesz az utolsó menedékük. Vajon Pluti csontváza még akkor is ott hevert?

Bonus 2:

dqb.jpg

Ez pedig a TLJ menekülő jelenetének instant utánérzése.

Hozzászólás ideje:

Valahogy nekem az jön le ebből, hogy a maguk pszichó módján, de szerették egymást. Nem úgy mint egy normális lélekkel rendelkező pár, hanem mint Joker és Harley Quinn.:)

Hozzászólás ideje:
2025. 05. 30. - 20:00, Frenkie írta:

Nem úgy mint egy normális lélekkel rendelkező pár, hanem mint Joker és Harley Quinn.:)

Szerintem eddig ez a legjobb hasonlat, ami leírja Dedra és Syril kapcsolatát. 

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.