Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 7. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 7. (szerkesztve) Banner pályázat! Alkotó szelleműek jelentkezését várjuk az Expanded Universe topik bannerének elkészítéséhez! Átalakulóban lévő fejléceink eme darabjának megalkotásához úgy gondoltuk a Ti segítségeteket kérjük. A zsűri két személyes lesz, ami jómagamat és Simon Zolit jelenti. A beküldési határidő augusztus 31. A munkákat a metis@freemail.hu címre várjuk. Szerkesztve: 2009. Augusztus 7. - Ody Mandrell
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 7. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 7. (szerkesztve) Miért, mi a baj az eddigivel? Nekem az is tetszik. Szerkesztve: 2009. Augusztus 7. - KisKósa
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 7. Miért, mi a baj az eddigivel? Nekem az is tetszik. Hasonlítsd össze a többivel. Szerinted egy széria? Amúgy meg alább olvasható a lényeg, szóval le lesz cserélve.
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Mit szólnátok a random banner ötletéhez? Legyen több féle, ami véletlenszerűen változik.
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Megcsinálod őket? Ááá... Én nem értek annyira ehhez.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Ááá... Én nem értek annyira ehhez. Akkor ne ajánlgasd.
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Szerintem ajánlani lehet, hátha lenne az elkészítésre lelkes jelentkező, ha meg nem, akkor csak egy ötlet volt Amúgy nem rossz ötlet, ezerfélét lehetne csinálni a témában (már ha van hozzá forráskép), de valóban az elkészítés tuti nem egyszerű.
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Lehet váltogatni a pályázatra beérkező bannereket is... Szóval ez a kérdés még ráér szerintem.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 9. Azt elfelejtettem írni, hogy a nyers fájlt el tudom küldeni annak akit érdekel mert úgy lehet a legkönnyebben megcsinálni.
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 9. Ha lenne több szabadidőm, én megpróbálkoznék vele, de sajnos még egy újabb saját avatarképre sem futotta eddig.
Ajánlott hozzászólás