Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. December 11. Hozzászólás ideje: 2012. December 11. Eszembe jutott valami az új Legacy képregény sorozatról. Annak idején olvastam egy cikket, melyben arról értekeztek, hogy az EU-t rebootolhatják. Szerintem a Dark Horse nem merne belevágni egy ilyen sorozatba a Lucasfilm/Disney engedélye nélkül. Elképzelhetőnek tartom, hogy az új Legacy illeszkedni fog az új filmekhez és akár ez lehet az első reboot is az EU-ban. Szerintetek? Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. December 11. Hozzászólás ideje: 2012. December 11. Az új Legacy tudtommal 2013-ban indul útjára. Ekkor még nemigen tudhatnak a 7-8-9. rész cselekményéről, amihez képesek lennének igazodni. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. December 11. Hozzászólás ideje: 2012. December 11. Én nem tartom kizártnak, hogy konzultáltak a filmesekkel. Elméletileg a filmről egy kezdetleges koncepció, vagy egy szereplőkkel kapcsolatos elképzelés már létezhet.. Az is lehet, hogy ők már tudják kik lesznek az új Skywalker-Solo generáció tagjai és ehhez igazodva készítik el az új Legacy-t. Persze ez csak egy elmélet. De nem hiszem, hogy a Lucasfilm zöld utat adott volna ennek a sorozatnak, ha az EP7 amúgy is felül írná az egészet. Minden esetre az új Legacy beharangozása egy dolgot biztos jelenthet: a SW képregények megmaradnak a Dark Horse-nál. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. December 14. Hozzászólás ideje: 2012. December 14. Újabb infókat árultak el az új Legacy sorozatról. A legutóbbi történetszál, a War eseményei után fog játszódni. A Solo lány neve Ania lesz. Han és Leia ük-ük unokája. Tehát úgy néz ki, mégsem reboot lesz az új Legacy. Érdekes, hogy nem árulták el, Ania vajon melyik Solo ágból származik? Jacen, Jaina, vagy Anakin ágából? http://clubjade.net/?p=45222 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. December 14. Hozzászólás ideje: 2012. December 14. Hát Anakin ágából szerintem nem lehet mert még fiatalkorban meghalt a yuuzhan vong háborúban. Jacennek volt gyereke? Szerintem kizárásos alapon Jaina lesz a befutó. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. December 14. Hozzászólás ideje: 2012. December 14. (szerkesztve) Hát Anakin ágából szerintem nem lehet mert még fiatalkorban meghalt a yuuzhan vong háborúban. Jacennek volt gyereke? Szerintem kizárásos alapon Jaina lesz a befutó. Jacen-nek lánya született: Alanna. Elvileg ő lehet a befutó inkább. Bár ha férjhez ment, akkor hogyan lehet, hogy megmaradt a leszármazottainál a Solo név? Lehet, hogy ragaszkodott hozzá, hogy a leszármazottja a Solo nevet viselje. Végül is nem kötelező, hogy az apa nevét viselje az utód. Jaina hozzáment Jag Fel-hez, az ő leszármazottaik Roan Fel császár és Marasiah Fel hercegnő. Tehát Jaina ágában a Solo név eltűnt. Szerkesztve: 2012. December 14. - Darth Revan9 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. December 14. Hozzászólás ideje: 2012. December 14. Tényleg, Allana, róla elfeledkeztem. Egyébként biztos, hogy Solónak fogják hívni az illetőt? Nem csak azt mondták, hogy Hanék leszármazottja? Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. December 14. Hozzászólás ideje: 2012. December 14. A Wookiee alapján Allana, így Jacen leszármazottja lesz Ania Solo. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. December 14. Hozzászólás ideje: 2012. December 14. Kiváncsi vagyok, hogy a Legacy: War-hoz képest mikor fog játszódni a történet. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. December 15. Hozzászólás ideje: 2012. December 15. Szerintem nem sokkal utána. De erről nem találtam infót. Válasz
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2012. December 15. Hozzászólás ideje: 2012. December 15. Az új Legacy címe: Prisoner of the Floating World Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. December 15. Hozzászólás ideje: 2012. December 15. Kép Ania Solóról Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. December 20. Hozzászólás ideje: 2012. December 20. Interjú az új Legacy sorozat íróival. http://www.comicbookresources.com/?page=article&id=42736 Ezek szerint sajnos még sincs semmiféle kooperáció. A készítők úgy gondolják, hogy elég messze lesznek időben az új filmektől ahhoz, hogy a történetük biztonságban legyen. Nagyon merész ilyet kijelenteni. Válasz
Master Hozzászólás ideje: 2013. Január 21. Hozzászólás ideje: 2013. Január 21. Nagyon merész ilyet kijelenteni. Igazad van, meg kellene várni a filmeket, de legalábbis a pontos történetet. Különben dobhatják ki az egészet. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Március 7. Hozzászólás ideje: 2013. Március 7. (szerkesztve) Alább részleteket láthatunk az új Legacy sorozatból. http://www.comicbookresources.com/?page=preview&id=15575 Szerkesztve: 2013. Március 7. - Darth Revan9 Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Na, jól elmaradtam az összefoglalókkal. >.< Igen, decemberre ígértem, de tényleg sem kedvem, sem időm nem volt rá. De nem felejtettem el. Esetleg kora nyáron, vagy késő tavasszal összedobom. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.