Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Eszembe jutott valami az új Legacy képregény sorozatról. Annak idején olvastam egy cikket, melyben arról értekeztek, hogy az EU-t rebootolhatják. Szerintem a Dark Horse nem merne belevágni egy ilyen sorozatba a Lucasfilm/Disney engedélye nélkül. Elképzelhetőnek tartom, hogy az új Legacy illeszkedni fog az új filmekhez és akár ez lehet az első reboot is az EU-ban.

Szerintetek?

Hozzászólás ideje:

Én nem tartom kizártnak, hogy konzultáltak a filmesekkel. Elméletileg a filmről egy kezdetleges koncepció, vagy egy szereplőkkel kapcsolatos elképzelés már létezhet.. Az is lehet, hogy ők már tudják kik lesznek az új Skywalker-Solo generáció tagjai és ehhez igazodva készítik el az új Legacy-t.

Persze ez csak egy elmélet. De nem hiszem, hogy a Lucasfilm zöld utat adott volna ennek a sorozatnak, ha az EP7 amúgy is felül írná az egészet.

Minden esetre az új Legacy beharangozása egy dolgot biztos jelenthet: a SW képregények megmaradnak a Dark Horse-nál.

Hozzászólás ideje:

Újabb infókat árultak el az új Legacy sorozatról. A legutóbbi történetszál, a War eseményei után fog játszódni. A Solo lány neve Ania lesz. Han és Leia ük-ük unokája. Tehát úgy néz ki, mégsem reboot lesz az új Legacy. Érdekes, hogy nem árulták el, Ania vajon melyik Solo ágból származik? Jacen, Jaina, vagy Anakin ágából?

http://clubjade.net/?p=45222

Hozzászólás ideje:

Hát Anakin ágából szerintem nem lehet mert még fiatalkorban meghalt a yuuzhan vong háborúban. Jacennek volt gyereke? Szerintem kizárásos alapon Jaina lesz a befutó.

Hozzászólás ideje:

Hát Anakin ágából szerintem nem lehet mert még fiatalkorban meghalt a yuuzhan vong háborúban. Jacennek volt gyereke? Szerintem kizárásos alapon Jaina lesz a befutó.

Jacen-nek lánya született: Alanna. Elvileg ő lehet a befutó inkább. Bár ha férjhez ment, akkor hogyan lehet, hogy megmaradt a leszármazottainál a Solo név? :hmm: Lehet, hogy ragaszkodott hozzá, hogy a leszármazottja a Solo nevet viselje. Végül is nem kötelező, hogy az apa nevét viselje az utód.

Jaina hozzáment Jag Fel-hez, az ő leszármazottaik Roan Fel császár és Marasiah Fel hercegnő. Tehát Jaina ágában a Solo név eltűnt.

Szerkesztve: - Darth Revan9

Hozzászólás ideje:

Tényleg, Allana, róla elfeledkeztem. Egyébként biztos, hogy Solónak fogják hívni az illetőt? Nem csak azt mondták, hogy Hanék leszármazottja?

Hozzászólás ideje:

Kiváncsi vagyok, hogy a Legacy: War-hoz képest mikor fog játszódni a történet.

Hozzászólás ideje:

Interjú az új Legacy sorozat íróival.

http://www.comicbookresources.com/?page=article&id=42736

Ezek szerint sajnos még sincs semmiféle kooperáció. A készítők úgy gondolják, hogy elég messze lesznek időben az új filmektől ahhoz, hogy a történetük biztonságban legyen. Nagyon merész ilyet kijelenteni.

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
Nagyon merész ilyet kijelenteni.

Igazad van, meg kellene várni a filmeket, de legalábbis a pontos történetet. Különben dobhatják ki az egészet.

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Na, jól elmaradtam az összefoglalókkal. >.< Igen, decemberre ígértem, de tényleg sem kedvem, sem időm nem volt rá. De nem felejtettem el. Esetleg kora nyáron, vagy késő tavasszal összedobom.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.