Jump to content

Az Erő Útjai Kvíz és nyereményjáték


Darth_Phobos

Recommended Posts

Az Erő Útjai Kvíz és nyereményjáték

 

A Csillagok Háborúja hazánk béli 30. évfordulója, a The Clone Wars közelgő második évada és Az Erő Útjai (AEÚ) fórum 4. születésnapjának alkalmából nagyszabású nyereményjáték-sorozatot indítunk el.

 

A sorozat 3 részből fog állni, a következőképp:

az első játék a kvíz lesz. A Csillagok Háborúja tiszteletére egy 77 válogatott kérdésből álló kérdőívet kapnak a játékra jelentkezők, melyet egy adott időpontban mindenkinek elküldünk, és egy adott időpontra pedig vissza kell azt küldeni, amennyire lehet jól. Ezeket az időpontokat előre meghirdetjük. Jelentkezni névvel és e-mail címmel a jatek@azeroutjai.com címen lehet.

Ennek a játéknak az első helyezettje a Kozmosz kiadású (régi) Csillagok Háborúja trilógiát nyerheti meg, a második Matthew Stover A Sithek Bosszúja c. könyvét keménykötésben, a harmadik pedig ugyanezt puhakötésben.

 

A második játék a videojáték. Kiválasztunk egy félperces-egyperces részletet a Csillagok Háborújából, melyet hang nélkül teszünk fel valahová hogy letölthessétek. Erre a játékra 2 fős csapatok jelentkezését várjuk A játék lényege, hogy minél kreatívabban "alámondásos videót" készítsetek, és tegyétek azt elérhetővé a YouTube-on. A videókat később szavazásra bocsájtjuk, és így derül ki, ki lesz a közönségnyertes. A csapat egy minőségi Star Wars-franciakártya csomagot nyer, amiben egy Light és egy Dark Side pakli található. Csak első helyezést díjazunk.

 

A harmadik játék talán az egyik legnehezebb: kijelölünk egy független weblapot, és erről kell eljutni az AEÚ-ra a lehető legrövidebb úton. Az utat természetesen naplózni kell, és ezt fogjuk díjazni. Egyfős csapatok jelentkezését várjuk, a díj egy Galactic Heroes figura-duplapakk.

 

Jelentkezni tehát a jatek@azeroutjai.com címen, az eredményeket pedig itt a fórumon fogjuk kihirdetni. A játékban mindenki részt vehet, aki nem az Erő Útjai moderátori körébe tartozik, tehát minden magyar SW fan, aki csak meglátja ezt a felhívást itt vagy más lapokon :fuckoff:

Jó játékot, kívánjatok nekünk sok boldog születésnapot, és az Erő legyen veletek! :(

 

Az Erő Útjai

Link to comment
Share on other sites

Érdekes ez, mert Ody, pont te írtál hírt a CSH közösségi portálról ugyanitt, az is egy másik oldalt reklámozott :)

Kedves Karrde. Muszáj neked mindig ellenkezned? :D Az is erő utjai cucc volt, meg előtte is kiraktam már párat az eroutjai híreiből. Nekünk még a bannerünk sincs kirakva ott, mi meg már egy jó pár hírüket lehoztuk itt. Nem vagyunk senkinek a hirdetője. Mert egyszer-kétszer ok, de azért ebből nem kell sportot űzni. Amúgy meg ebben a témában hagy én döntsem el mit rakunk ki ide. :)

Edited by Ody Mandrell
Link to comment
Share on other sites

Kedves Karrde. Muszáj neked mindig ellenkezned? :)

A smiley-ból egyértelműen kiderül, hogy elgondolkodtatott az eset, és nem ellenkeztem, érdeklődés volt részemről, mert nem volt világos a válogatási szempontod. Ha ellenkezem, más ikont rakok oda. A magyarázatod oké és érthető, csak előbb kellett volna leírnod, és akkor nem kaptál volna ilyen hsz-t :)

Link to comment
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information