Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Az Erő Útjai Kvíz és nyereményjáték A Csillagok Háborúja hazánk béli 30. évfordulója, a The Clone Wars közelgő második évada és Az Erő Útjai (AEÚ) fórum 4. születésnapjának alkalmából nagyszabású nyereményjáték-sorozatot indítunk el. A sorozat 3 részből fog állni, a következőképp: az első játék a kvíz lesz. A Csillagok Háborúja tiszteletére egy 77 válogatott kérdésből álló kérdőívet kapnak a játékra jelentkezők, melyet egy adott időpontban mindenkinek elküldünk, és egy adott időpontra pedig vissza kell azt küldeni, amennyire lehet jól. Ezeket az időpontokat előre meghirdetjük. Jelentkezni névvel és e-mail címmel a jatek@azeroutjai.com címen lehet. Ennek a játéknak az első helyezettje a Kozmosz kiadású (régi) Csillagok Háborúja trilógiát nyerheti meg, a második Matthew Stover A Sithek Bosszúja c. könyvét keménykötésben, a harmadik pedig ugyanezt puhakötésben. A második játék a videojáték. Kiválasztunk egy félperces-egyperces részletet a Csillagok Háborújából, melyet hang nélkül teszünk fel valahová hogy letölthessétek. Erre a játékra 2 fős csapatok jelentkezését várjuk A játék lényege, hogy minél kreatívabban "alámondásos videót" készítsetek, és tegyétek azt elérhetővé a YouTube-on. A videókat később szavazásra bocsájtjuk, és így derül ki, ki lesz a közönségnyertes. A csapat egy minőségi Star Wars-franciakártya csomagot nyer, amiben egy Light és egy Dark Side pakli található. Csak első helyezést díjazunk. A harmadik játék talán az egyik legnehezebb: kijelölünk egy független weblapot, és erről kell eljutni az AEÚ-ra a lehető legrövidebb úton. Az utat természetesen naplózni kell, és ezt fogjuk díjazni. Egyfős csapatok jelentkezését várjuk, a díj egy Galactic Heroes figura-duplapakk. Jelentkezni tehát a jatek@azeroutjai.com címen, az eredményeket pedig itt a fórumon fogjuk kihirdetni. A játékban mindenki részt vehet, aki nem az Erő Útjai moderátori körébe tartozik, tehát minden magyar SW fan, aki csak meglátja ezt a felhívást itt vagy más lapokon Jó játékot, kívánjatok nekünk sok boldog születésnapot, és az Erő legyen veletek! Az Erő Útjai
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Egész érdekes játéksorozatnak hangzik
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Phobos! Más weboldalakat ne nagyon reklámozzunk már. Az ilyenek előtt kérdezz meg engem.
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 2. Phobos! Más weboldalakat ne nagyon reklámozzunk már. Az ilyenek előtt kérdezz meg engem. Bocsi Rendben
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 2. Érdekes ez, mert Ody, pont te írtál hírt a CSH közösségi portálról ugyanitt, az is egy másik oldalt reklámozott
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 2. Phobos! Más weboldalakat ne nagyon reklámozzunk már. Az ilyenek előtt kérdezz meg engem. Engem kértek meg, hogy rakjam ki, én meg Phobosnak szóltam, mert épp nem voltál fent. Legközelebb majd neked szólok először.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 2. (szerkesztve) Érdekes ez, mert Ody, pont te írtál hírt a CSH közösségi portálról ugyanitt, az is egy másik oldalt reklámozott Kedves Karrde. Muszáj neked mindig ellenkezned? Az is erő utjai cucc volt, meg előtte is kiraktam már párat az eroutjai híreiből. Nekünk még a bannerünk sincs kirakva ott, mi meg már egy jó pár hírüket lehoztuk itt. Nem vagyunk senkinek a hirdetője. Mert egyszer-kétszer ok, de azért ebből nem kell sportot űzni. Amúgy meg ebben a témában hagy én döntsem el mit rakunk ki ide. Szerkesztve: 2009. Szeptember 2. - Ody Mandrell
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 2. Ha egyoldalú a segítségünk, akkor mindenképpen le kell építeni, egyetértek Odyval. Ha viszont majd ők is tesznek nekünk cserébe valamit, az már más tészta.
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 2. Kedves Karrde. Muszáj neked mindig ellenkezned? A smiley-ból egyértelműen kiderül, hogy elgondolkodtatott az eset, és nem ellenkeztem, érdeklődés volt részemről, mert nem volt világos a válogatási szempontod. Ha ellenkezem, más ikont rakok oda. A magyarázatod oké és érthető, csak előbb kellett volna leírnod, és akkor nem kaptál volna ilyen hsz-t
Ajánlott hozzászólás