Hozzászólás ideje: Szombat 16:164 napja Az első romantikus YA Star Wars könyv. A történet körülbelül 1,5 évvel a TFA előtt játszódik, egy szerelmespárról, akik a boldogságukat keresik. Új szereplők, egy titokzatos tárgy és az Első Rend.szerk.: Valamint azt mondták, hogy ez lesz az első könyv annak az új hullámnak, amely majd különböző műfajú történeteket fog elmesélni a Star Wars univerzumában. Megjelenés: 2026 nyara. Szerkesztve: Szombat 19:514 napja - Bence1997
Hozzászólás ideje: Szombat 20:594 napja Nekem mai napig az Elveszett csillagok az egyik kedvenc regényem, úgyhogy nyitottan állok a dologhoz. A Padmé trilógia első két részénél úgyse lehet rosszabb.
Hozzászólás ideje: Szombat 21:044 napja Ez olyan lesz, mint A Sors keze. Én várom, tetszik. Bár már látom, hogy fújolnak egyesek.
Hozzászólás ideje: Szombat 21:194 napja Szerző Bár nem mondanám, hogy a romantikus sztorikért rajonganék, de úgy vagyok vele, hogy ha a mozgóképes vonalon az utóbbi években nem igen voltak szerelmi vonalak (bár az Andor lehet kivétel, nem tudok nyilatkozni róla mennyire), akkor legalább az írott szekciókban kiélhetik magukat az írók.
Hozzászólás ideje: 9 órával korábban9 órája Nagy kedvencem Az elveszett csillagok, ami szintén egy szerelmi sztori, szóval jöhet. Ugyanakkor az éra is érdekes lehet, hiszen ennyi idővel az ep7 előtt már rátelepült a Galaxisra a hidegháború leple, létezett az Ellenállás, érezhető volt a háború közelsége az új Köztársaság és az Első Rend között. Úgyhogy érdekes betekintést adhat ebbe a világba két olyan új szereplő perspektívája, akik már a polgárháború után születtek, az új Köztársaság világában, és nem éltek olyan elszeparáltan, mint Rey, Finn vagy Zay Versio.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.