Hozzászólás ideje: 3 órával korábban3 órája Mint kiderült a számomra, az amerikaiak vasárnap kezdik a hetet, nem hétfőn. Így amikor vasárnap arról írt a fickó, hogy jövőhéten előzetes, valójában a jövőhétre célzott. A Superbowl előtt lesz előzetes. Hogy mikor lesz infó róla? Talán a hét elején.
Hozzászólás ideje: 2 órával korábban2 órája Hát ja, ha a Superbowl-on tényleg csak spot lesz, akkor vagy előtte lesz, vagy utána. Kíváncsi vagyok, hogy vajon ez-e a végső előzetes, hiszen azzal együtt általában a jegyvásárlási időszak is elkezdődik - és az már minket is érint.
Hozzászólás ideje: 2 órával korábban2 órája Szerző 2026. 01. 25. - 22:34, Yoda József írta:Mi zavaros? Az agyam volt kissé. A jegyvásárlás biztos? Korábban is így volt? Nem rémlik.
Hozzászólás ideje: 2 órával korábban2 órája Én még korainak érzem a jegyvásárlást, arra én húsvét körül számítok, ahogy a végső előzetesre is. A mostani biztos, hogy nem a végső lesz, bő három hónappal a premier előtt?
Hozzászólás ideje: 2 órával korábban2 órája 26 perccel korábban, Ody Mandrell írta:Az agyam volt kissé. A jegyvásárlás biztos? Korábban is így volt? Nem rémlik.Igen, mindig a végső előzetessel egyidőben indult a vásárlás. Megvannak még a Cinema City-s emailek például a TLJ-re október 10-én vettem jegyet, az előzetest is akkorra datálja a youtube.30 perccel korábban, Bence1997 írta:Én még korainak érzem a jegyvásárlást, arra én húsvét körül számítok, ahogy a végső előzetesre is. A mostani biztos, hogy nem a végső lesz, bő három hónappal a premier előtt?Etekintetben meg fura az időzítés, hogy pont most jön egy előzetes. Általában a végső előzetes 2 hónappal szokta a mozifilmet megelőzni, legalábbis a legutóbbi SW film előtt ez még így volt. Egy áprilisi végső előzetes nekem már túl későnek tűnik
Hozzászólás ideje: 1 órával korábban1 órája 9 perccel korábban, Yoda József írta:Etekintetben meg fura az időzítés, hogy pont most jön egy előzetes. Általában a végső előzetes 2 hónappal szokta a mozifilmet megelőzni, legalábbis a legutóbbi SW film előtt ez még így volt. Egy áprilisi végső előzetes nekem már túl későnek tűnikMás időket élünk, mint akkoriban. Én húsvét körül számítok egy végső előzetesre, amivel együtt elindul a jegyértékesítés is (+elkezdődik a Maul sorozat is ).Addig meg végülis kapunk egy új előzetest a jövőhéten, ami többet fog mutatni (remélhetőleg), mint az előző semmitmondó kedvcsináló.
Hozzászólás ideje: 1 órával korábban1 órája Szerző Eddig egy Disney SW mozi volt májusban, az pedig a Solo. Annak április 8-án jött ki az utolsó előzetese és május elején indul a jegyvásárlás, azaz csak pár héttel a premier előtt....
Hozzászólás ideje: 1 órával korábban1 órája 11 perccel korábban, Ody Mandrell írta:Eddig egy Disney SW mozi volt májusban, az pedig a Solo. Annak április 8-án jött ki az utolsó előzetese és május elején indul a jegyvásárlás, azaz csak pár héttel a premier előtt....A Solo elég kivételes volt mondjuk sok tekintetben. Remélem itt nem játszák el ugyanezt
Hozzászólás ideje: 1 órával korábban1 órája Szerző A Solo elcseszett marketinggel rendelkezett. Össze lehet hasonlítani a kettőt az idő függvényében. Eddig nincs sok különbség. Bár a Mandonak azért van gyökere, jóval előnyösebb helyzetből indul.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.