Hozzászólás ideje: 16 órával korábban16 órája A Star Wars: Fate of the Old Republic egy történet központú, egyjátékor RPG lesz az eredeti Knights of the Old Republic és a Mass Effect trilógia alkotójától, Casey Hudsontől.Bár a trailerből nem sok derült ki, az már látszik, hogy a KotOR dizájnját átveszik, és legalább 1000 évvel játszódhat majd a sztori az ep1 előtt, vagyis még a High Republicnál is messzebb megyünk, a cím alapján a régi Köztársaság bukásáig. És most így nagy hirtelen, engem ez a Star Wars játék kezdett a legjobban izgatni.
Hozzászólás ideje: 15 órával korábban15 órája Érdekes, bár ahogy olvasom, ez se fog kijönni még kitudja hány évig. Jól értettem, hogy csak nemrég kezdték a fejlesztést (a stúdió kvázi brand-new)? Eclipse-szagot érzek... Szerkesztve: 15 órával korábban15 órája - Bence1997
Hozzászólás ideje: 14 órával korábban14 órája Ezt nem láttam jönni, de érdekesnek tűnik. Úgy látszik, a Kánonban is videojáték fogja megnyitni a korszakot. Már ha Kánon lesz egyáltalán. Szerkesztve: 9 órával korábban9 órája - kdani20
Hozzászólás ideje: 14 órával korábban14 órája Szerző 20 perccel korábban, Bence1997 írta:Érdekes, bár ahogy olvasom, ez se fog kijönni még kitudja hány évig. Jól értettem, hogy csak nemrég kezdték a fejlesztést (a stúdió kvázi brand-new)? Eclipse-szagot érzek...Maximum annyi a hasonlóság a két játék fejlesztése között, hogy itt is bejelentették már a fejlesztés elején. Ebben viszont semmi fura nincs, rengeteg játékot jelentenek be sokszor már akkor, amikor még a koncepciórajzokat pingálják. Hogy mást ne mondjak, a Cyberpunk 2077-et már 2012-ben bejelentették trailerrel, amikor még a pre-produkciós fázis elején jártak, és csaak 2020-ban lett belőle boltba küldött játék. 2023-ra pedig végre el is készült a játék. De rengeteg más cím is így működik. Másik példa a Jurassic Park: Survivor. Már rég promózzák, pedig hidd el nekem, baromira nincs a játék megjelenés közelében. Szóval nem tudom, milyen Eclipse-szagot érzel itt, mert itt csak a szokásos videójátékos piac marketing húzása van.Az meg, hogy a stúdió új, semmit sem jelent. Az idei év legnagyobb szenzációját, az Clair Obscur: Expedition 33-at is egy új fejlesztőcsapat hozta létre, a Sandfall Interactive-ot mindössze 5 éve alapították, az első és egyetlen játékuk az, amivel idén minden díjat bezsebeltek, köztük most a TGA-n is ők nyertek kábé minden kategóriában, ahol nevezve volt a program. Szóval az, hogy a csapat új, az kábé annyit jelent, hogy a csapat új. Ebből semmit sem lehet levonni. Bár az, hogy Casey Hudson áll az élén, azért számomra egy nagyon nagy pozitívum. Végül is csak a valaha volt legjobb űroperát hozta el videójátékban, a Mass Effect a videójátékok Star Warsa. Szerkesztve: 14 órával korábban14 órája - Dzséjt
Hozzászólás ideje: 11 órával korábban11 órája Nagyon jó lenne, DE... Casey Hudson a Mass Effectek óta semmit nem adott ki (az Anthemet is csak elkezdte, mások fejezték be - olyan is lett), szóval nem vagyok annyira optimista. Meg hát Lucasfilm Games esetén, akárcsak a filmeknél, hiszem, ha installálom... Amúgy mi ez az űrhajó az Alienből az elején? Szerkesztve: 11 órával korábban11 órája - Odumin
Hozzászólás ideje: 9 órával korábban9 órája 1 órával ezelőtt, Odumin írta:Nagyon jó lenne, DE... Casey Hudson a Mass Effectek óta semmit nem adott ki (az Anthemet is csak elkezdte, mások fejezték be - olyan is lett), szóval nem vagyok annyira optimista. Meg hát Lucasfilm Games esetén, akárcsak a filmeknél, hiszem, ha installálom... Amúgy mi ez az űrhajó az Alienből az elején? A Leviathan. KotOR 1-ben volt benne. Ha jól emlékszem, azzal bombázták szét Taris felsővárosát.
Hozzászólás ideje: 4 órával korábban4 órája 7 órával ezelőtt, Odumin írta:Amúgy mi ez az űrhajó az Alienből az elején? Ezek a korszak "csillagrombolói" :https://starwars.fandom.com/wiki/Interdictor-class_cruiser
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.