Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Chapter 6: Night of the Hunted

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
6. fejezet - Night of the Hunted / A vadászat éjszakája

Írta:

Rendezte:

Helyszín:

Szereplők:

Történet

Érdekességek

Pár kitétel.

1. Amennyire az lehetséges próbálj meg az adott rész keretei között maradni.

2. A történet elemeit ne rakd spoiler gomb mögé. Itt az epizód konkrét történéseit tárgyaljuk ki.

3. Csak akkor szólj hozzá a témához, ha már láttad az aktuális részt.

4. Tartsd be a fórumszabályzatban leírtakat. 

Szerkesztve: - Ody Mandrell

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

"Jól beindult a buli mi?!"

Ez egy karf*szorongatóan izgalmas rész volt! Marrokot nem lehetett levakarni. Azt hittem Maul jött el, mikor még csak az ajtót metszetet a piros penge. Az öreg jedi miatt lehetett aggódni, nem sokat tettem volna rá, hogy túléli az epizódot. Maul továbbra is olyan akit a nagy filmekben "and"-el vagy "with"-tel írnak a poszterek re, de illik a karakteréhez ez így. Devon és Lawsonék az azonosulható perspektíva. Mikor persze megjelent Maul a tehermetrón, akkor Marrokért nem adtam volna sokat, de hát ő valamelyest biztonságban van.

Maul edzése jó volt az elején és hát a végén nyilván Vadernek jelentett Marrok, szóval gyanítom meg fogjuk tudni mi az alapja Maul véleményének Vaderről a Rebelsben.

Hozzászólás ideje:

Az epizód majdhogynem végig az akcióról szólt, de még hogy milyenről. Marrok jött, látott és akcióba lendült. Lawsonéknál történt párbaja egy jó kis bemelegítés volt (szó szerint, Lawsonék háza ezután gondolom már nem lesz otthon a számukra, különösen most, hogy Brander már szökevényként van feltüntetve). A tetőn lévő akció is hozott izgalmakat, ahogy végül elkötötték a LAATit, majd utána végigszáguldoztak a városon.

Kialakult végre a kiscsapat, legalábbis a jók oldalán. Megtudtuk Daki és Devon kettősének történetét, valamint Devon és Rylee is összebarátkozott, vicces volt, ahogy a fiú elkezdett összepakolni a szobájában.

Marrok eddig igazán veszélyes ellenfélnek tűnik, a vonaton való harc pedig előhúzta Mault a mélyből. Az előző részben még a sebeit nyaldosó zabrak most végre előjön és besegít remélni mélt tanítványának. Marrok hátrahagyását követően pedig Devon újból a zabrak társaságát élvezheti, mondjuk most ott van mellette Rylee is. Hármójuk párosa roppantul izgalmas beszélgetést fog eredményezni reményeink szerint a következő héten.

Daki és Lawson eközben jó dinamikát mutattak, a rohamosztagosok csak hullottak, mint a legyek.

A végére pedig megtörténik a jelentés. Méghozzá Vadernek. A Starwars.com azt írta, hogy eredetileg a főinkvizítornak szólt volna Marrok, de végül később másfelé mentek el. Jöhet az erősítés. D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Micsoda heist epizód volt! yes Amióta a Birodalom megérkezett, hőseink úgy zuhannak a sötét mélységbe, mintha egy fekete lyuk vonzaná őket. Lawson élete percek alatt hullott szét, olyan gyorsan, hogy szerintem még fel se fogta. Ami sajnálatosabb, hogy a fiát is magával rántotta. Innentől csak az a kérdés, hogy sikerül-e életben maradni és ezzel együtt elmenekülni a bolygóról.

A menekülés remek volt, a Birodalom hatékonyan kutatja fel és üldözi hőseinket. Alig van egy szusszanásnyi idő, máris a nyomukban vannak. Szinte megvitatni sincs idő az események láncolatát.

Maul remek érzékkel kapcsolódott be a küzdelembe, fantasztikusat alakít aminek a végén meg is lesz az eredménye. Devon egyelőre a szövetségesének számít, kíváncsi leszek ez mennyire fog átgyűrűzni Lawson-ra és Dakira. A párbaj szenzációs volt, Maul és Devon szépen összedolgoznak. Marrok állja a sarat, de szerintem szerencséje, hogy Devon levágta a szerelvényt....

Kíváncsi leszek kit tárcsázott a végén Marrok, de érzi, hogy ide ő kevés lesz. Szóval most jön még csak a java. yes

Baromi jó a történet íve és ritmusa, nagyon érdekes végig és vannak benne bőven remek jelenetek, szóval le a kalappal!

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
2 órával ezelőtt, csoli1138 írta:

Az öreg jedi miatt lehetett aggódni, nem sokat tettem volna rá, hogy túléli az epizódot.

Arra én se. Szinte vártam mikor purcan ki. D Valami magasztosabb vég lesz az övé. Olyan, amit Devont is megreccsenti.

Fentebb kihagytam szegény Rheena Sult, aki szintén nézhet új kaszinó után. Egzisztenciák dőltek romba pillanatok alatt.

Hozzászólás ideje:
3 órával ezelőtt, csoli1138 írta:

Ez egy karf*szorongatóan izgalmas rész volt!

Ide miért kaptam csillagot? Akkor írjam úgy, hogy karfa-szorongatóan? Tehát amikor annyira izgulsz, hogy kapaszkodsz a fotel karfájába. hmm

1 órával korábban, Ody Mandrell írta:

Kíváncsi leszek kit tárcsázott a végén Marrok, de érzi, hogy ide ő kevés lesz. Szóval most jön még csak a java

Én Vaderre adom a voksom. Az inkvizítor-programot Ő vezeti.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
5 perccel korábban, csoli1138 írta:

Ide miért kaptam csillagot? Akkor írjam úgy, hogy karfa-szorongatóan? Tehát amikor annyira izgulsz, hogy kapaszkodsz a fotel karfájába. hmm

A rendszer automatikusan javított szavai között van, szóval bárhogy írod csillagozni fogja. )

Hozzászólás ideje:

Ha az ötödik részben remekül folytatódott a sorozat, akkor a hatodik ugyanez, csak duplán. Egy kisebb vihar előtti csend után azonnal elkezdődik Lawsonék és a Jedik üldözése, ami nagyon akciódusra és feszültté sikerült. A vihar előtti csendre kitérve, tetszett a beszélgetés Daki és Lawson, illetve Devon és Rylee között. Ahogy az is tetszik, hogy Daki mestert nem pont ott ölték meg, ahol ezt várta volna az ember, ezáltal meghazudtolva valamilyen szinten azokat, akik szerint kiszámítható a sorozat. A menekülésnél nagyon szórakoztató volt Devon és Lawson civakodása, míg előbbi a Gunshipet vezette, illetve az is, amikor Rylee szembesül azzal, hogy a Birodalom nem az, aminek azt ő gondolta. Az is tetszik, hogy Rheena és Lawson múltjáról is picit többet megtudhattunk, és az azt követő menekülős szenkvenciák is nagyon jól műlödtek, aminek a csúcspontja egyértelműen a vonatos jelenet volt Maul, Devon és Marrok összecsapásával, amitől a Jedi Fallen Order jutott eszembe, max annyi volt a különbség, hogy Trilla-val nem a vonaton kellett harcolnunk. Maul kapcsán nagyon tetszett az epizód eleji gyakorlása, mégis azt éreztem megint, hogy háttérbe került, hiába volt pazar belépője is a vonaton. Igazából csak az beszél belőlem, hogy már nagyon szeretném látni a Sam Witwer által kidolgozott mellékszálat, ami kedvenc zabrakunk lelki világába enged betekintést, mert ugyan nagyon izgalmasak az eddig látott történetszálak és a karakterek is, szerintem akkor fognak Maul-ról majd valami tényleg újat mutatni, ha elérünk odáig. Mindenesetre nagyon jó volt ez a rész is, várom a következőt

Hozzászólás ideje:

Ui: Spybot még mindig egy hatalmas figura, a kedvenc jelenetem, mikor azt mondja Devont meglátva, hogy mosolyt kérek. Illetve annyi, hogy szerintem Lawson meg a felesége pont hogy a Birodalom miatt válhattak el. Lehet, hogy Lawson a felesége munkája miatt látott valami olyan dolgot, amit nem kellett volna, és emiatt nem szívleli a Birodalmiakat és nem látja őket szívesen a Janix-en. Two-Boots-ra szintén kíváncsi vagyok, hogy vajon majd felül emelkedik az előírásokon, vagy a sorozat végéig a közös múlt ellenére el akarja majd kapni Lawson-t

Hozzászólás ideje:
3 órával ezelőtt, Bence1997 írta:

Az epizód majdhogynem végig az akcióról szólt, de még hogy milyenről. Marrok jött, látott és akcióba lendült. Lawsonéknál történt párbaja egy jó kis bemelegítés volt (szó szerint, Lawsonék háza ezután gondolom már nem lesz otthon a számukra, különösen most, hogy Brander már szökevényként van feltüntetve). A tetőn lévő akció is hozott izgalmakat, ahogy végül elkötötték a LAATit, majd utána végigszáguldoztak a városon.

Kialakult végre a kiscsapat, legalábbis a jók oldalán. Megtudtuk Daki és Devon kettősének történetét, valamint Devon és Rylee is összebarátkozott, vicces volt, ahogy a fiú elkezdett összepakolni a szobájában.

Marrok eddig igazán veszélyes ellenfélnek tűnik, a vonaton való harc pedig előhúzta Mault a mélyből. Az előző részben még a sebeit nyaldosó zabrak most végre előjön és besegít remélni mélt tanítványának. Marrok hátrahagyását követően pedig Devon újból a zabrak társaságát élvezheti, mondjuk most ott van mellette Rylee is. Hármójuk párosa roppantul izgalmas beszélgetést fog eredményezni reményeink szerint a következő héten.

Daki és Lawson eközben jó dinamikát mutattak, a rohamosztagosok csak hullottak, mint a legyek.

A végére pedig megtörténik a jelentés. Méghozzá Vadernek. A Starwars.com azt írta, hogy eredetileg a főinkvizítornak szólt volna Marrok, de végül később másfelé mentek el. Jöhet az erősítés. D

Én egy picit gondolkodtam el azon, hogy kinek jelent Marrok, de aztán rájöttem hogy az csak Vader lehet. Már csak azért is, mert a Sith Sötét Nagyura képregényekben Palpatine Vaderre bízza az Inkvizítorok irányítását

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

A rendszer automatikusan javított szavai között van, szóval bárhogy írod csillagozni fogja. )

Így még viccesebb! azthittem az egyik mod volt túl óvatos!

Akkor dalolásszunk:

"Szombathely nagy állomás,

megy ott a f*szállítás..." Bocsi! lol

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Account

Navigation

Keresés

Keresés

Böngésző push értesítéseinek konfigurálása

Chrome (Android)
  1. Koppints a címsáv melletti lakat ikonra.
  2. Koppints az Engedélyek → Értesítések lehetőségre.
  3. Módosítsd a beállításokat.
Chrome (Desktop)
  1. Kattints a lakat ikonra a címsorban.
  2. Válaszd a Webhelybeállítások lehetőséget.
  3. Keresd meg az Értesítések elemet, és módosítsd a beállításokat.