Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Chapter 6: Night of the Hunted

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
38 perccel korábban, Darth Sky írta:

A narratív építkezés mellett a dinamikusabb tempójú részek is jól állnak a sorozatnak.

Így hat rész után bátran ki merem jelenteni, hogy eleddig ebben a sorozatban vannak a legjobb akció jelenetek az összes animációs közül.

44 perccel korábban, Darth Sky írta:

kissé szürreális volt azt látni, hogy Sith múltja ellenére konkrétan védelmez egy Jedit – egy olyan személyt, akiknek a megkérdőjelezhetetlen gyűlöletére nevelték gyerekkorától fogva.

Ironikus, hogy Sidious iránti csalódottsága felül tudta írni ezt a gyűlöletet. Egyébként nem gondolom, hogy jobban kedvelné a jediket, mint régen. Itt csupán a tanítványt látja Devonban, azért segít neki, hogy a végén maga mellé állítsa.

Hozzászólás ideje:
6 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Maul fontosságát viszont növeli, ha itt Marrok Sidious-nak jelent. Egyből két lépcsőfokot is átugrik (fő inkvi, Vader), amit azt jelentené, hogy Sidious személyes ügyként kezeli a dolgot. Azok után nem lenne meglepő, hogy Mandalore-ra is maga ment.

Én is ezt fejtegettem a részről írt posztomban. Szerintem Maul ügyét, mivel mégis csak egy egykori tanítványáról van szó, Sidious személyesen felügyeli, ő dönti el, mit és ki vetnek be ellene. Azt nem hiszem, hogy még egyszer személyesen beavatkozna, noha valószínűleg az lenne a legbiztosabb. De arról szerintem ő dönt, hogy elég-e néhány inkvizítor, vagy jobb, ha egy másik Sith-et küld oda az ügyet intézni. Ami amúgy magának Vadernek is elég jó próbatétel lenne, aki ekkor még azért elég zöldfülű Sith Nagyúr, és azért a statisztikái még nem a legjobbak.

Amúgy szerintem a Nagyuram megnevezés a Főinkvizítort is kizárja. Legalábbis nem rémlik, hogy bármikor is ezzel a titulussal szólították volna meg őt. Ez a Sith-ekhez kötődik inkább a Sötét Oldal vonzatában.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Account

Navigation

Keresés

Keresés

Böngésző push értesítéseinek konfigurálása

Chrome (Android)
  1. Koppints a címsáv melletti lakat ikonra.
  2. Koppints az Engedélyek → Értesítések lehetőségre.
  3. Módosítsd a beállításokat.
Chrome (Desktop)
  1. Kattints a lakat ikonra a címsorban.
  2. Válaszd a Webhelybeállítások lehetőséget.
  3. Keresd meg az Értesítések elemet, és módosítsd a beállításokat.