Hozzászólás ideje: 14 órával korábban14 órája Szerző 38 perccel korábban, Darth Sky írta:A narratív építkezés mellett a dinamikusabb tempójú részek is jól állnak a sorozatnak.Így hat rész után bátran ki merem jelenteni, hogy eleddig ebben a sorozatban vannak a legjobb akció jelenetek az összes animációs közül. 44 perccel korábban, Darth Sky írta:kissé szürreális volt azt látni, hogy Sith múltja ellenére konkrétan védelmez egy Jedit – egy olyan személyt, akiknek a megkérdőjelezhetetlen gyűlöletére nevelték gyerekkorától fogva.Ironikus, hogy Sidious iránti csalódottsága felül tudta írni ezt a gyűlöletet. Egyébként nem gondolom, hogy jobban kedvelné a jediket, mint régen. Itt csupán a tanítványt látja Devonban, azért segít neki, hogy a végén maga mellé állítsa.
Hozzászólás ideje: 11 órával korábban11 órája 6 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:Maul fontosságát viszont növeli, ha itt Marrok Sidious-nak jelent. Egyből két lépcsőfokot is átugrik (fő inkvi, Vader), amit azt jelentené, hogy Sidious személyes ügyként kezeli a dolgot. Azok után nem lenne meglepő, hogy Mandalore-ra is maga ment.Én is ezt fejtegettem a részről írt posztomban. Szerintem Maul ügyét, mivel mégis csak egy egykori tanítványáról van szó, Sidious személyesen felügyeli, ő dönti el, mit és ki vetnek be ellene. Azt nem hiszem, hogy még egyszer személyesen beavatkozna, noha valószínűleg az lenne a legbiztosabb. De arról szerintem ő dönt, hogy elég-e néhány inkvizítor, vagy jobb, ha egy másik Sith-et küld oda az ügyet intézni. Ami amúgy magának Vadernek is elég jó próbatétel lenne, aki ekkor még azért elég zöldfülű Sith Nagyúr, és azért a statisztikái még nem a legjobbak.Amúgy szerintem a Nagyuram megnevezés a Főinkvizítort is kizárja. Legalábbis nem rémlik, hogy bármikor is ezzel a titulussal szólították volna meg őt. Ez a Sith-ekhez kötődik inkább a Sötét Oldal vonzatában.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.