Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Mi a legjobb SW játék? 91 felhasználó szavazott

1. 1. Mi a legjobb SW játék?

• X-Wing és társai (Tie fighter)
      3
    • Rouge Sqadron
      2
    • Jedi Knight széria
      20
    • Galactic Battlegrounds
      1
    • Republic Commando
      12
    • Battlefront
      4
    • Battlefront II
      12
    • Episode I: Racer
      0
    • The Phantom Menace
      5
    • KOTOR 1-2
      21
    • Empire At War
      3
    • más
      7

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Tényleg, nincs véletlenül valakinek a Battlefronthoz magyar játékleírása vagy nincs vmi jó kis oldal ahol van ilyesmi?

Hozzászólás ideje:

Most fejeztem be a Call of Duty 2-öt.Kicsit várok aztán jön a Quake 4.Ha azzal végeztem akkor megnézem a BF2-öt.Amúgy milyen nézetü a BF2, FPS?

Hozzászólás ideje:
Most fejeztem be a Call of Duty 2-öt.Kicsit várok aztán jön a Quake 4.Ha azzal végeztem akkor megnézem a BF2-öt.Amúgy milyen nézetü a BF2, FPS?

Nem tudom, még az 1el nyomom. Lehet hogy az is választható...

Hozzászólás ideje:
Grafikája tényleg nagyon jó, ez nem sokkal különbözik a bf2-vel.

Pcdome oldalán van egy nem olyan hosszú ismertető.

Köszi elolvastam! És ilyen végigjátszásszerű leírás nincs hozzá?

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

ezen nincs mit végig játszani, meg kell nyerni az összes csatát.

Nincs történet. A BF2-be van, de csak rövid videókban Jango hangja elmondja mi van. Csak csatát kell nyerni. Választhatsz, kort mikor akarod végigfoglalni a galaxist.

Ennyi.

Hozzászólás ideje:

ezen nincs mit végig játszani, meg kell nyerni az összes csatát.

Nincs történet. A BF2-be van, de csak rövid videókban Jango hangja elmondja mi van. Csak csatát kell nyerni. Választhatsz, kort mikor akarod végigfoglalni a galaxist.

Ennyi.

Aha értem! Némely pálya elég nehéz pl Geonosis, ha a Köztársaság oldalán állok. Aztán rájöttem, hogy minden pályán más kis trükköt kell bevetni a nyeréshez(ügyes vagyok, mi?:))))) Van ahol jó a megyekéslövök taktika, ahol ez nem megy ott általában könnyebb ha valami járművet irányítok. De pl a Rhen War(asszem így írják) bolygón egyszerűen sehogy se tudok nyerni...

Hozzászólás ideje:

Gyerekek nekem nagy gondom van.

Már vagy egy hónapja megvan a BF2, de képtelen vagyok feltenni.

Hol azt írja ki, hogy tegyem be a CD-jét (nem, nem vagyok hülye, nincs rajta crack file :D) vagy azt, hogy a Security modul vagy mi a rák, nem stimmol.

Aztán kaptam egy másik verziót a haveromtól, ott meg valamiért megint nem megy.

A legújabb tanácsok szerint a registry fájlokat kéne átírnom, de ehhez a részhez nem értek, és már teljesen kivagyok, mert játszani akarok a game-mel. Tudtok segíteni???

Donát.

Hozzászólás ideje:

Kell hozzá SR7.Ami elrejti a virtuális meghajtókat.Nincs is hozzá crack, mert Starforce-os védelme van.Egyébként ugyan ilyen védelme van a Prince Of Persia: A Két Trón-nak is, és ott a CD/DVD meghajtókat kell kihúzni a tápból.Ha kell elküldöm mailbena progit.

Hozzászólás ideje:

Megpróbáltam elküldeni, de sajnos nem küldi el az EXE file-t.

De megtaláltam a neten is:

http://files.cdmediaworld.com/SR7.Stop v1.2.rar

Van ugye egy virtuális meghajtód(jobb esetben deamon tools 4.00-val), és betöltöd a Battlefront-ot.Megnyitod a progit, és rámész arra hogy "HIDE".Ha kiírja hogy "Hidden: .....DVD" akkor nyert ügyed van.

Hozzászólás ideje:

Igen ám, csakhogy haveromtól is kaptam egy DVD-t, írta, mountoljam be a DVD-n lévő Cd-képet a Daemontools-szal, csakhogy a gépem nem érzékelt semmilyen betallózható fájlt.

És elnézést mindenkitől, hogy itt tárgyaljuk meg, de nem tudok PM-t küldeni, ami megjegyzem eléggé idegesít :D

Donát.

Hozzászólás ideje:

Sajnos ez lesz a jövő.Egyre több játékot csak így tudnak feltörni.A crack el fog tünni.

Ha starforces akkor a legtöbbnél úgy kell, hogy be kell mountolni a daemon tools 3.47-be majd felrakni a virtualcdhide nevü progi, ezt elíndítani és beállítani, hogy minden virtuális cd-t rejtsen el.Ezután mehet a game.

Hozzászólás ideje:

A virtualcdhide nállam nem működött, csak az SR7STOP valamiért.

Milyen fájlaid vannak Donát?Mert lehet hogy az a gond hogy nincs egy bizonyos mdf fájlod.Ha kell azt is elküldöm vagy felteszem valahova.No meg kell a több gigabájtos MDF fájl is.

Hozzászólás ideje:

Holnap megnézem, és előre is köszönöm.

de mondom, nekem valamiért a registry fájlokat emlegették, hogy ott írjak át ezt meg ezt, hogy átverjem a gépet, miszerint ne blokkolja le a hakker fájlokat. Vagy vmi ilyesmi.

Donát.

Hozzászólás ideje:

Donát: Megvan oldva a problémád.Ma kirakták torrentre a Reloaded által feltört verziót.Ez crackes.

Javítom magam.Nem kell az egészet leszedni, csak a cracket.Elküldöm priviben a linkjét.

Hozzászólás ideje:
Megkaptam, köszönöm.

Most te nézd már meg, légyszi, hogy kaptál-e privátot?

Donát.

Megjött a privátod.A fórumokon azt írják, hogy ezzel a crackel megy a Clonedvd-s változat is.

Hozzászólás ideje:

Végre sikerült felraknom a BF2-t, köszönöm a segítséget.

Két kérdésem lenne: az első, hogy instant actionben a beállításokat hogy tudom elmenteni, illetve, hogy tudom beállítani, hogy a kiválasztott pályák változó sorrendben jöjjenek be.

A második: instant actionben valahogy el lehet érni, hogy a Coruscant-i űrharcot is választhassam?

Előre is köszönöm.

Donát.

Hozzászólás ideje:
A második: instant actionben valahogy el lehet érni, hogy a Coruscant-i űrharcot is választhassam?

Donát.

Az elsővel még nem próbálkoztam, de a fenti kérdésre a válaszom, sajnos nem! Próbálkoztam én is vele, meg máshol is írták, szal azt a pályát mentsd ki, aztán ha le akarod tolni töltsd vissza...:? lol (ez aztán jó válasz, mi?)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.