Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Csak egy összevágás különböző fanfilmekből, meg videókból.

Azért Bane, nagyon durván nézett ki! Hát hiába a bányában csak kemény legények vannak! :D

Hozzászólás ideje:

Azért Bane, nagyon durván nézett ki! Hát hiába a bányában csak kemény legények vannak! :D

Hamarosan még durvábban fog kinézni.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Hamarosan még durvábban fog kinézni.

Hallottam valami élősködökről, amik az egész testét be borították. Amivel még nagyobb erőre tett szert.

Hozzászólás ideje:

Hallottam valami élősködökről, amik az egész testét be borították. Amivel még nagyobb erőre tett szert.

Most lesz róla szó a 2. részben.

Hozzászólás ideje:

Páncélt alkot a testén.

• 1 évvel később...
Hozzászólás ideje:

Egyszer Skippy felvetette, hogy ki játszhatná Darth Bane-t egy esetleges filmben.

Talán Tom Hardy megfelelő lenne. :)

• 2 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Legnagyobb megdöbbenésemre az eheti Kultikus hajók újságba bekerült Darth Bane is....

Néhány gyengébb számtól eltekintve jó kis sorozat ez... :)

j8xtkn0aqw7yoibuxadt_thumb.jpg

• 1 évvel később...
Hozzászólás ideje:

Basszus! Ezt el se hiszem!

A TCW-ben: benne lesz Darth Bane lidérce!!! Ő lesz az aki kihívja Yodát!!! Tehát akkor Mark Hamill Bane-t szinkronizálta.

Szerkesztve: - Darth Revan9

Hozzászólás ideje:

És akkor:

G-kánonná válnak a feltámadó Sith erőszellemek!!!

Pedig azt hittem, ez sosem következik be. :clap:

Hozzászólás ideje:

És akkor:

G-kánonná válnak a feltámadó Sith erőszellemek!!!

Pedig azt hittem, ez sosem következik be. :clap:

Igen,

bár Bane karaktere alapvetően G-kánon volt. És még az is rendkívüli, hogy a Bane szelleme dolog illeszkedni fog A gonosz dinasztiához, hiszen ott csak annyit láttunk, hogy Bane teste elpusztult, de a lelke megmaradt. Azt viszont nem tudjjuk, hogy mi lett a lelkével, úgy néz ki valamilyen úton-módom lidérccé alakult a továbiakat a TCW-ben láthatjuk

Szerkesztve: - Darth Revan9

Hozzászólás ideje:

Igen,

bár Bane karaktere alapvetően G-kánon volt. És még az is rendkívüli, hogy a Bane szelleme dolog illeszkedni fog A gonosz dinasztiához, hiszen ott csak annyit láttunk, hogy Bane teste elpusztult, de a lelke megmaradt. Azt viszont nem tudjjuk, hogy mi lett a lelkével, úgy néz ki valamilyen úton-módom lidérccé alakult a továbiakat a TCW-ben láthatjuk

Én úgy emlékszem,

mintha eredetileg úgy lett volna aki a lélekátvitel rítust sikertelenül hajtja végre, annak a lelke is elpusztul, nem? De lehet keverem valamivel.

Hozzászólás ideje:

Én úgy emlékszem,

mintha eredetileg úgy lett volna aki a lélekátvitel rítust sikertelenül hajtja végre, annak a lelke is elpusztul, nem? De lehet keverem valamivel.

A lélekátvitel rítust végrehajtotta valamilyen módon, de a könyv végén úgy tűnit nem sikerült. Nem tudjuk, hogy pontosan mi lett a lelkével. Bármi megtörténhetett.

Hozzászólás ideje:

A lélekátvitel rítust végrehajtotta valamilyen módon, de a könyv végén úgy tűnit nem sikerült. Nem tudjuk, hogy pontosan mi lett a lelkével. Bármi megtörténhetett.

Ennek örülök, mert akkor igen sajnáltam Bane-t. De a Sithekre amúgy is jellemző, hogy nem óhajtanak könnyen meghalni. Apropó, vajon a Sötét Nagyurak Völgyében más szellemekkel is találkozhatunk, ha nem is ilyen fontos szerepben. Már a Mortis szálhoz is elkészítették Darth Revan modelljét. De lehet túl sokat remélek. :clap2:

Hozzászólás ideje:

Ennek örülök, mert akkor igen sajnáltam Bane-t. De a Sithekre amúgy is jellemző, hogy nem óhajtanak könnyen meghalni. Apropó, vajon a Sötét Nagyurak Völgyében más szellemekkel is találkozhatunk, ha nem is ilyen fontos szerepben. Már a Mortis szálhoz is elkészítették Darth Revan modelljét. De lehet túl sokat remélek. :clap2:

Nem más már nem lesz. De Revan hivatalosan a jó oldalra állt, így Sith szellemként jobb lenne, ha nem is ábrázolnák.

Hozzászólás ideje:

Nem más már nem lesz. De Revan hivatalosan a jó oldalra állt, így Sith szellemként jobb lenne, ha nem is ábrázolnák.

Vajon a Rebelsben is lehet egy ehhez, régi korokra visszanyúló húzás?

Hozzászólás ideje:

Félig-meddig de sikerült neki. Élete vége felé ugye remegett a keze és mindig ökölbe szorította hogy elmúljon. Lélekátvitel végén úgy tűnt hogy nem sikerült neki és ezt Zannah is elmondja Cognus-nak aki azonban megfigyeli hogy Zannah pont úgy szorítgatja ökölbe a kezét mint Bane tette. Azért lenne jó egy folytatás Zannah-val így kiderülne, hogy pontosan mi történt. De szerintem Zannah halálával Bane maradék lelke is kiszabadult így lehet belőle erő-szellem. Sikertelen lélekátvitel esetén a lélek egyébként nem szűnik meg, csak egy köztes helyre kerül, szürkeségbe ahonnan nincs kiút. Körülbelül mint a gondolat-bombánál.

Hozzászólás ideje:

Igen,

No, megvan a válasz a felvetésre... nem pontosan így történt, hisz

csak egy látomás volt, egy próbatétel Yodának, de kétségkívül hatásos fellépése lett...

A legjobb azonban az, hogy mikor megkérdezte Yodát: "Tudod-e én ki vagyok?" Yoda meg mondta: "Persze hogy tudom, Darth Bane, aki megalkotta a Kettő Szabályát" Tehát a Bane trilógia hivatalosan is bekerült a TCW-be és a SW része lett...

-

Mondjuk nekem mindig is az volt. :)

Hozzászólás ideje:

Igen, utólag láttam, hogy a lidérc csak egy látomás, de legalább betették Bane-t valamilyen formában.

Arra kíváncsi leszek, hogy a TCW előáll-e azzal, hogy Yoda honnan tudott pontosan Bane-ről és A Kettő Szabályáról, holott Yoda Bane után született csak. George ezt elfelejtette megmagyarázni, amikor kitalálta, hogy Bane 1000 évvel a filmek előtt élt és akkor találta ki a Kettő Szabályát. Az EU azzal magyarázta, hogy Yavin előtt 188 körül élt egy Kibh Jeen nevű bekattant Jedi, aki rájött erre és figyelmeztette a Jediket, de a Tanács nem hitt neki, mivel őrült lett.

Hozzászólás ideje:

Igen, utólag láttam, hogy a lidérc csak egy látomás, de legalább betették Bane-t valamilyen formában.

Arra kíváncsi leszek, hogy a TCW előáll-e azzal, hogy Yoda honnan tudott pontosan Bane-ről és A Kettő Szabályáról, holott Yoda Bane után született csak. George ezt elfelejtette megmagyarázni, amikor kitalálta, hogy Bane 1000 évvel a filmek előtt élt és akkor találta ki a Kettő Szabályát. Az EU azzal magyarázta, hogy Yavin előtt 188 körül élt egy Kibh Jeen nevű bekattant Jedi, aki rájött erre és figyelmeztette a Jediket, de a Tanács nem hitt neki, mivel őrült lett.

Ez mondjuk egy elég elfogadható magyarázat. De akkor később miért nem tettek semmit. Ilyen szerencsétlenek azért mégse lehettek.

Hozzászólás ideje:

Ez mondjuk egy elég elfogadható magyarázat. De akkor később miért nem tettek semmit. Ilyen szerencsétlenek azért mégse lehettek.

Állítólag a Jedik őrültnek nézték őt és nem hittek neki. Csak az EP1 körül kezdtek rádöbbenni, hogy igaza lehetett.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.