Jump to content

SZKipi Padawan

Tag
 • Content count

  486
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

28 Semleges

About SZKipi Padawan

 • Rank
  Hadnagy
 • Birthday 03/04/1990

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Előszállás
 • Érdeklődés:
  Minden ami érdekel!

Recent Profile Visitors

3537 profile views
 1. Azt egyébként továbbra sem értem, hogy a Disney miért nem azt a Star Wars-t folytatta, amit már több író is leírt? Ami ugye most már Legendáknak számít... Bár lehet erre is volt már itt magyarázat, amit nem olvastam el, és így ezen lustaságom miatt bocsánat!
 2. Azt hiszem előre megrendelem, nagyon kell nekem ez a könyv!
 3. Amint látom, az iskola elég sok ember életét keserítette meg. Sajnálatos, hogy az a hely, ahol elvileg azért jár/járt az ember, hogy valamilyen szinten felkészítse az életre, illetve, hogy kapcsolatokat alakítson ki, mennyire alkalmatlan az ilyen dolgokra. Számomra is, felettébb gyötrelmes volt az iskolás időszak! Főleg az általános és később a szakiskola. Nem is emlékszem olyanra, hogy bármikor is szívesen mentem volna. Vélhetően az ott szerzett tapasztaltok hatására alakult ki bennem az, hogy inkább dolgozok, mint sem, akár egy percel tovább is tanuljak! Elképesztő, hogy minden egyes osztályban rendre olyan embereket kellett elviselnem, akik csak azzal voltak elfoglalva, hogy hányszor és hogyan bunyóztak, valamint hányszor itták magukat kotta részegre... Ha valaki nem akart ebbe a brancsba tartozni, azt gyorsan idegileg tönkre b...ták. Így ment ez egészen addig, amíg el nem kezdtem érettségire járni, ahol az egyik normálisabb osztálytárs adott egy könyvet! Az volt a cime, hogy Star Wars - A túlélők keresése nem tudtam addig erről a témáról semmit. Ráadásul nem is érdekelt annyira, hiszen gyerekesenek véltem az ilyen űrharcos izékat... De magányomban, csak elkezdtem olvasni. A piszkálást, már befejezték, hiszen ekkor a már vertem a 90 kg, amivel kissé nagyobb darabnak számítottam. Persze ezután a közömbös viselkedés lett a mérvadó velem szemben. Természetesen volt pár barátom, de semmi különös. Régebben egyébként ha tehettem el menekültem a szekálás és a gyerekesnek vélt ütlegelés elől, de miután tönkre ment a térdem, és így esélyem sem volt futni, hát maradtam. És szembe néztem azokkal, akik bántani akartak. Kénytelen voltam! De egyértelműen az járt az eszemben, hogy ha nem is tudok győzni, legalább helytálljak. Ami azért sikerült is. Ennek hatására, alakult ki az, hogy később inkább közöbös lett a viselkedésük. Ekkor jelent meg az életemben az a bizonyos gyerekes űr ízés könyv... Ami aztán annyira beszippantott, hogy alig három nap alatt kiolvastam, és megvettem a maradék 2 könyvet az osztálytársamtól! Így utólag vissza gondolva, nem tudom, hogyan tudtam volna elviselni sülit, ha nincs a Star Wars? De hála az Istennek volt és mind a mai napig van, ráadásul egyre több kötet. Aztán jött ez az oldal, és itt sok nagyszerű emberre találtam! Néha ugyan eltűnök, de mindig vissza térek, mert ugye a Világos Oldalt nem lehet elhagyni...
 4. Van egy véleményem, ami után tépni fogjátok a hajatokat! Mekkora csavar lenne már, ha a 9. rész azzal végződne, hogy ezt az egészet, Anakin csak álmodta! Aminek hatására, megváltoztat mindent, Palpatin elbukik, és ennyi... Ez mind meg sem történik. Miután a befejezés hatására kirobban a Harmadik Világháború, elmondják, hogy azért így lett vége, mert ez a Kánon! És így nyer értelmet, hogy miért van Legendák és Kánon... Szerintem nagyot szólna a film!
 5. Akkor nem is fűzök hozzá többet. Inkább végig olvasom, hogy miként jártátok körbe!
 6. Sok más mellett ez is csak egy teória... De ami azt illeti, magában a könyvben a klón Luke-ot szerintem jól irták meg, nyilván filmen ez másként kellene megoldani, de ha jól megcsinálják, akkor nem lenne azzal probléma.
 7. Pusztán a nevetésből ilyesmire lehet következtetni... Bár másra is utalhat, természetesen!
 8. Úgy térne vissza, mint ahogy Luke a Trahwn 3. - Az utolsó parancs című könyvben? Az mi turva lenne, egyre jobban várom a filmet!!!
 9. Jobbára az itteni hozzászólásokat... Csak kérdés, hogy az mi akar majd lenni? Mert teória az van, ráadásul nem is kevés.
 10. Egyenlőre csak egy bemutatót láttam, de ígyekszem bővíteni a tudásomat! Amihez itt is sokkal többet kell a témával kapcsolatban olvasgatnom. Amihez már hozzá is kezdtem! Nyilván megvan egyébként a magyarázat, hogy miért Snoke és nem Darth Snoke, vagy miért Kylo Ren és nem Darth Kylo stb. Úgyhogy mint mondottam ígyekszem megszerezni a hiányzó tudást!
 11. Lehet én vagyok maradi, de számomra hiányzik, hogy már nem beszélünk Sith-ekről, hanem Ren Rendről, nincs olyan, hogy Darth... Oké valamit újítani kell, de nekem ez akkor is egy kicsit idegen. Bár lehet ezt is megfogom majd szeretni!
 12. Rendben, holnap szabadnapos leszek, neki is esek! Remélem azt is meg fogom tudni, hogy mi a különbség a kettő közt... Tudom ez így elégge idiótan hangzik, de számomra nem világos!
 13. Számomra az a furcsa, hogy egy Sith Nagyúrnak titkolni kell, hogy valóban mit is tett a mesterével... Mert Kylo az, nem? Vagy újra nézzem meg a filmeket, és olvassam el a könyveket, mert le maradtam valamiről?
 14. Pár napja jött meg mind két rész. És amint lehet rendelem is meg a harmadikat is! Persze ezen két Thrawn könyv mellett jött még 9 darab alkotás, úgyhogy nem tudom mikor kezdek hozzá. Bár, amint végzek a Coruscanti éjszakák 4. - Az utolsó lovaggal, lehet annak állok neki. Kíváncsian várom, hogy milyen!?
 15. Obi-Wan szerintem erősebb személyiséggel rendelkezett. Ráadásul jóval előbb elkezdték tanítani mint Anakin-t... Egyébkent a Legendákban Luke az Új Jedi Rendet eleve úgy kelti életre, hogy a kötődés ellenzése ne legyen olyan hatással a Jedik-re mint a Régi Jedi Rendben. Bár a lényeg szerintem is valóban az, hogy ki miként tudja egy szerette elvesztését feldolgozni, elfogadni!
×
×
 • Create New...

Important Information