Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 13. Hozzászólás ideje: 2009. Április 13. Ma este 20.15-től m1-en Katari nagydíj, 250 köbcentisek versenye, ahol Talmácsi a hatodik helyről rajtolhat. NEm rossz elsőre az a tizedik hely, bár szerintem több volt benne. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 13. Hozzászólás ideje: 2009. Április 13. NEm rossz elsőre az a tizedik hely, bár szerintem több volt benne. Azt mondja kilökték, aztán egészen rossz helyre tudott csak visszajönni. Pedig versenyben, dobogós helyért folyó harcban volt. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 14. Hozzászólás ideje: 2009. Április 14. Hiába, a versenyzés az már csak ilyen, megy a lökdösődés is Legközelebb majd jobban megy (ő fog lökni ), és szép hely azért ez egy másik géposztályban Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Április 14. Hozzászólás ideje: 2009. Április 14. (szerkesztve) Chelsea 4 - 4 Liverpool... Maga a végeredmény sokat elárult, ez kellett volna a BL döntőnek legyen, sajnálom, hogy a Pool ilyen jó játékkal esett ki. Most már csak az Arsenalnak szurkolhatok tovább. Hát ilyen a foci, ezért szeretem ezt a sportot! Szerkesztve: 2009. Április 14. - barnez Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 14. Hozzászólás ideje: 2009. Április 14. Chelsea 4 - 4 Liverpool... Nem semmi meccs lehetett. Válasz
Bambu Hozzászólás ideje: 2009. Április 15. Hozzászólás ideje: 2009. Április 15. Chelsea 4 - 4 Liverpool...Maga a végeredmény sokat elárult, ez kellett volna a BL döntőnek legyen, sajnálom, hogy a Pool ilyen jó játékkal esett ki. Most már csak az Arsenalnak szurkolhatok tovább. Hát ilyen a foci, ezért szeretem ezt a sportot! Én viszont örültem ! Az angol csapatok közül a poolt és a MU-t nem szeretem már régóta. Az viszont tény hogy a pool is jól játszott és ha így játszik az első meccsen ő megy tovább. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 17. Hozzászólás ideje: 2009. Április 17. Ezen akkorát röhögtem http://sportgeza.hu/forma1/2009/04/17/bria...nek_kirohogtek/ Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 18. Hozzászólás ideje: 2009. Április 18. Időmérő Spoiler: Vettel büntetett. Remek a srác! Alfonzót meg beküldték két deci naftával. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. És aztán mindent felülírt az egész napos eső Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Nem írt túl sok mindent felül, Vettel remekelt, akárcsak Webber. Button meg nem kockáztatott, gondolkodott. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Mekkora szánalmas, -népművészeti agyagedény- ! http://sportgeza.hu/forma1/2009/04/21/bria...ertunk_kinaban/ Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. (szerkesztve) Magyar Ligaválogatott - Milan : 2 - 5 Felejthető gálameccs. Voltak szép, látványos mozdulatok, de nekem akkor sem jött be. Talán azért, mert ki nem állhatom a Milánt, vagy nem tudom, talán az RTL féle Léderer "profi" közvetítés fene tudja. Viszont a tegnapi Liverpool - Arsenal: 4 - 4! Ha már meg volt a BL -ben az év meccse, akkor meg van az angol Premier Leagueban is! Mindkét csapatot szeretem, de sokkal jobban szeretem az Arsenalt, ezért nagyon örültem, hogy Arshavin bebizonyította mindenkinek: érdemes volt megvásárolni. Ritkán látok olyat, hogy egy játékos egy maga négy gólt rúg egy ilyen szintű csapat ellen. Hamar kedvencem lesz! Most mindegyik nagy csapat bánkódhat, hogy nem mertek érte pénzt kockáztatni. A Liverpool szemszögéből tekintve, mostanában látványos, parázs meccseket hoz, sajnos a hátrányára. Ha bajnok akar lenni, akkor az MU-nak rossz szériát kéne kikapjon, amit kötve hiszek. A következő Premier League Match Day jóslataim (reményeim): - Chelsea - Everton ... Az Everton a hétvégén jó napot fogott ki az MU ellen, remélem, ma is betesz egy nagy csapatnak. - Porthsmouth - MU.... Egyértelmű mit szeretnék, hogy az MU szarva letörjön. Nem akarom, hogy megint bajnok legyen. Szerkesztve: 2009. Április 22. - barnez Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Én meg nagyon akarom, hogy bajnok legyen a MU, és erre nagy is az esély, tekintve, hogy legyűrte hazai pályán a Portsmouth 2-0-ra. Ellenben a gyengécske Chelsea csak annyit tudott elérni az Everton ellen, mint a Man U b csapata, egy laza 0-0. Így aztán 5 körrel a vége előtt 3 pont az előnye a ManU-nak a Pool és 6 a Chelsea előtt, ráadásul eggyel kevesebbet játszott. Ha a plussz egy meccsét megnyeri, akkor a Chelsea végleg kiesik a versenyfutásból, és a Pool is csak abba a ténybe kapaszkodhat, hogy lesz még egy ManU Arsenal, már pedig a Manchesternek idén köztudottan nem mennek a rangadók (1-1-3). Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. (szerkesztve) Premier League; Április 25, 26-i meccsnapok: Igaz, hogy a hétvége nagyobb rangadók nélkül fog folyni, DE nem eseménytelenül! Lássuk akkor azokat a meccseket, amiket kiszemeltem, hogy megnézzek: - Manchester United - Tottenham Hotspurs: A meccs érdekes lesz, két részről is! Az MU arra fog törekedni, hogy győzzön, és erre nagy is az esélye, mert otthon fog játszani. A 'Spurs pedig nagyon szeretne arról a kilencedik helyről elmozdulni, továbbá a legutóbbi meccsei nem annyira sikerültek. Remélem a két csapat egymásnak fog esni, és egy jó meccset láthatunk... - Arsenal - Middlesbrough: Egyértelmű, hogy az Arsenal jó formában van. Tetszetős gyönyörű játékot játszanak (nem hiába, a kedvenc angol csapatom). Nagy az esély arra, hogy győzni fog. A Middlesbrough ezt akarja majd megakadályozni, főleg, hogy jelenleg a 18. helyen tanyázik, 3 pontra lemaradva a 17 Blackburn-től. Érdekes ez az év, főleg, hogy jelenleg a Newcastle és a Middlesbrough is kieső helyen van. Remélem a szezon véghajrája szórakoztató lesz, viszont kár lenne, ha a Newcastle kiesne. Ha bejönnek az írások, akkor még írhatok a Spanyol La Ligáról is. Szerkesztve: 2009. Április 25. - barnez Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. (szerkesztve) Ha sikerül eladni a Chealsenek sevit 75 millió euróért, majd megveszitek. Éppen nézegettem ennek a topicnak az első oldalát, és figyelmes lettem egy hozzászólásra! Ody Mandrell kb. 4 évvel ezelőtt olyat írt ami tavaly valóra vált, vagyis Ronaldinho-t megvette a Milan. Hmm, ide jósok járnak fel a fórumra. Szerkesztve: 2009. Április 25. - barnez Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Na ez a topik is felnőtt korba lépett. Az előzmények itt: http://www.swsaga.hu/index.php?showtopic=83 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Jó látni a versenyt a Forma1-ben, nem mindig ugyanazok vannak az élen, így aztán holnap valószínűleg izgalmas futamra számíthatunk Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Czollner mondta az elején, hogy aki megmondja, ki nyeri az időmérőt, az előtt megemeli a kalapját (vagy valami ilyesmi). Na, hát akkor mondtam, hogy Trulli fog nyerni Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Hát Gyuszi jól beégette magát. Az időmérő közepén még tökéletesen biztos volt abban, hogy a nagy csapatok visszatértek az élmenyőzbe. Aztán persze jött a koppanás. Amúgy nagyon jó vágta volt a vége felé, igaz a Toyota nyerte az időmérőt, de én a kalapom megint Vettel előtt emelném meg. Meglátjuk holnap mennyi nafta is van azokban a piros-fehér versenyszemélygépjárművekben. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Anyám esti közleménye alapján állítólag könnyűek a Toyoták Akkor is jó őket is látni elől Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Micsoda meccset boxolt össze Balzsay! Nagy gratula neki a címvédésért. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Micsoda meccset boxolt össze Balzsay! Nagy gratula neki a címvédésért. Na mi van? A Twilek csajok közben a lábad kötött voltak? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Na mi van? A Twilek csajok közben a lábad kötött voltak? Mind a féltucat. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 26. Hozzászólás ideje: 2009. Április 26. Nagy grat Buttonnak. De nem értem én ezt a Barrichello-s dolgot. Mire számított Brawn? És persze ott van Vettel is. Remekelt megint. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 26. Hozzászólás ideje: 2009. Április 26. Engem valahogy nem dobott fel a mai futam. Azt hiszem, hiányzik, hogy nem tudok igazán kinek szurkolni. Valakinek, aki vb-esélyes. Alonso épp hogy pontszerző, bár ő tavaly is hasonlóan állt, Massa sehol, és még Kubica is csak sereghajtó. Hamiltont ugyebár nem csípem, és akik elől vannak, nem lopták be magukat a kedvenceim közé. Szerintem nem is fogják. Á.. majd csak lesz valami Ha igaz, amit mondtak, hogy Button-Vettel vb-harc lesz, akkor már inkább az angol, a német még suhanc ifjú Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 7. Hozzászólás ideje: 2009. Május 7. Ez tuti valami imitátor lesz. Fogsort így még nem lehetett látni Kimitől. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 7. Hozzászólás ideje: 2009. Május 7. Amúgy a Ferrari készül első győzelmére. Kimit is állítólag elkapta a szenvedély. No majd meglátjuk. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 8. Hozzászólás ideje: 2009. Május 8. Reméljük, egy picit feltámadnak, de legalább is pontokat szereznek. Hajrá, Massa Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 8. Hozzászólás ideje: 2009. Május 8. Ez tuti valami imitátor lesz. Fogsort így még nem lehetett látni Kimitől. Biztos be volt rúgva azért nevetett. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 8. Hozzászólás ideje: 2009. Május 8. Az első szabadedzés alapján sokra nem mentek a fejlesztésekkel a "menő" csapatok. Rosberg megint odatette magát. Azért remélem eccer ő is ott lesz a dobogón, mert amit versenyen produkálnak az édeskevés. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.