Donát Hozzászólás ideje: 2006. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 23. (szerkesztve) Hát igen... ráadásul én látatlanba fogok tippelni az első negyeddöntőre... tehát Lokatelli, akkor holnaptól tiéd a pálya Most látom az új szabályokat, oké! Na nézzük, leadom a tippjeimet akkor! Németország - Svédország: 2-1 Argentína - Mexikó: 2-0 Anglia - Ecuador: 1-0 Portugália - Hollandia: 1-1 (hosszabbítás, portugál továbbjutás, tizenegyesekkel: 4-2) Olaszország - Ausztrália: 2-1 Brazília - Ghána: 2-0 Svájc - Ukrajna: 3-1 Spanyolország - Franciaország: 0-0 (hosszabbításban továbbmennek a spanyolok 1-0-lal - hosszabbításban lőtt góllal) Így tehát: Két negyeddöntő (ezt lehet, hogy felül fogom bírálni, ha hazaérkezem időben aznap, ha nem, akkor vegyétek ezt a tippet, már feltéve, ha valóban ez lesz a párosítás ) Németország - Argentína: 0-1 Olaszország - Svájc: 2-0 Donát. Szerkesztve: 2006. Június 23. - Csabai Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 23. Szerintem elég ha továbbra is csak a végeredményt tippeljük meg. Bár ez csak az én véleményem... ha a többieknek tetszik ez a rendszer, akkor én is benne vagyok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 23. Persze, az élen álló ellenkezik Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Június 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 23. Akkor járjon vagy ne járjon plussz pont? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 23. Akkor járjon vagy ne járjon plussz pont? Ne legyen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Június 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 23. Ne legyen Pedig ha egy 11es rúgásra is ráhibáznál már odadnánk neked az első helyet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 23. Na, szerintem a következő legyen. Ugyanúgy, ha eltalálod a rendes játékidő végeredményét, akkor megkapod a 3 pontot. Ha ez döntetlen, akkor további tippelésre van módod. Meg kell tippelned hogy a hosszabbításban, vagy a tizenegyespárbajban lesz-e döntés Ha tehát te 1-1-re fogadsz rendes játékidőben, akkor - Egyik csapat győzelme esetén 0 pontot kapsz - Döntetlen, de más gólszám esetén (2-2, 0-0, stb) 1 pontot kapsz - 1-1 esetén 3 pontot kapsz. Ha azt tippelted, hogy hosszabbításban lesz döntés - A másik csapat hosszabbításos győzelme esetén nem jár bónuszpont - Ha a te csapatod nyer, de más gólarányban, +1 pont jár - Ha a te csapatod nyer jó gólarányban +3 pontot kapsz. Ha tizenegyes rúgásra tippelsz (pl. 4-2), akkor: - Ha nem kerül sor tizenegyes rúgásra, akkor 0 bónuszpontot kapsz - Ha sor kerül tizenegyes rúgásra, de nem a te csapatod nyer, +1 pontot kapsz - Ha sor kerül rúgásra, és a te csapatod nyer, de nem 4-2-re, 3 pontot kapsz - Ha sor kerül, a tiéd nyer, és 4-2- re 5 pontot kapsz bónuszba. Sztem így reális. Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Június 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 23. rendes játékidő Csakhogy egy kicsit Héder Barnát játszak a fociban kevésbé járatosaknak: A rendes játékidő nem azt jelenti, hogy a játékidő alatt nem rosszalkodtak, hanem 90 perc utáni állás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 23. Szerintem ez már kicsit túlzás, hogy a hosszabitásra is külön kell tippelni... akkor inkább lokatelli verziója: tehát a 11-esekre külön lehessen tippelni. Ennyire ne bonyolitsuk túl. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Június 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 23. Ennyire ne bonyolitsuk túl. Aki ebben a bonyolításban eltalál valamit az megérdemli. De Donát bonyolította, én csak 120 percre tippeltettem volna, és a 11-es végkimenetelére. De majd meglássuk tetszik ez valakinek. Elvégre csak tippelni kell, hogy számoljuk a pontokat részletkérdés. Mindezt úgy, hogy korántsem biztos, hogy lesz hosszabbítás. De mindig szokott lenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 23. De Donát bonyolította, én csak 120 percre tippeltettem volna, és a 11-es végkimenetelére. Tudom és azt támogatom is. Legyen úgy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Június 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 23. Akkor szavazásra van bocsájtva a dolog, 8-an szoktunk tippelni, többség dönt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 24. Oké, akkor 120 percre tippelünk, plussz tizenegyes. Csak ez azért furcsa, mert ha 120 percre tippelsz, akkor azt is el kell találnod, hogy 90 után döntetlen, no meg azt is, hogy 120 után mennyi az állás. Ezért kevés a plussz 1 pont szerintem... vagy mennyi járna? Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 24. De épp ezaz, hogy most arra nem kell külön tippelni. Ha mondjuk én azt mondom, hogy 1-0 lesz a végeredmény, akkor is nyerek ha 90 perc után lesz ez, vagy ha hosszabitani kell és csak akkor jön ki ez az eredmény. Akkor változik a helyzet ha valaki arra tippel, hogy a hosszabitásban se születik eredmény és a 11-esek döntenek. Ha eltalálja, hogy ki jut tovább a 11-esekkel, akkor a szokásos pontozás mellé egy bónusz pontot kap. Ha pedig a 11-es harc pontos eredményét is betudja lőni akkor 3 vagy 5 plusz pontot... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 24. Értem! Rendben van a dolog Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 24. Németország - Svédország: 1-0 Argentína - Mexikó: 2-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 24. Szerintem maradjunk Bomarr változatánál, nem kell túlbonyolítani. A többi már sok lenne. Kétnapit írok be, mert nem tudom, hogy holnap mikor tudok majd írni. Németország-Svédország:1:0 Argentína-Mexikó:2:1 Anglia-Ecuador:0:0 (11-essel Anglia:3:2) Portugália-Hollandia:2:0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 24. Csakhogy egy kicsit Héder Barnát játszak a fociban kevésbé járatosaknak: A rendes játékidő nem azt jelenti, hogy a játékidő alatt nem rosszalkodtak, hanem 90 perc utáni állás. Mindezt tudom, járatlan vagyok egy kicsit a fociban, de nem ennyire Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 24. A fenébe. Nehezen ledolgozuk a hátrányt, és így megszívni utánna.... Most már nagyon nehéz lesz behozni, mivel egyre kevesebb meccs lesz. Ez csak játék, ne vedd úgy a szívedre Vagy ennyire túlteng Benned a versenyszellem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 24. Németo. - Svédo. 2:0 Argentina - Mexikó 2:0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 24. Ez csak játék, ne vedd úgy a szívedre Vagy ennyire túlteng Benned a versenyszellem? Azért tudtam aludni.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 24. Akkor jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Június 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 24. Német-Svéd 2-1 Arg-Mex 2-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2006. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 24. Örülök,hogy a Németek mentek tovább,mert ki nem állhatom azokat a beképzelt Svédeket,viszont szeretném ha nem a bíró segítené tovább őket,hanem saját erőből jutnának el .....valahová. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Június 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 24. Bomarr folytatja a sorozatát, megint 2 ponttal elment az üldözőktől. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 24. Nagyon jól játszottak a németek! Az aregentínok meg fognak izzadni ellenük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Június 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 24. AKi szeret irogatni, és van nyomtatási lehetősége, az írja ezt a tabellát. Magamnak mindig, már szinte minden sporteseményre csinálok hasonlót, ha már így együtt tippelgetünk megosztom veletek. Itt van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 24. Ennyit Argentínáról....egy Mexikó ellen hosszabítás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 24. Argentína - Mexikó 2-1. Nagyon látható volt, hogy Mexikó teljesen elkészült az erejével, csak ezért nyerhettek az argentínok. Ráadásul egy "mákos" góllal. Hatalmas csalódás volt a játékuk. Azt mondja Pekerman, Riquelme a világ legjobb játékosa? Akkor én vagyok a második legjobb.... A németek ellen ez a játék semmire nem lesz elég. Főleg ha Heinze nem szedi össze magát, mert ma kritikán aluli játékot nyújtott. Remélem kiesnek, unszimpatikus csapattá váltak számomra. Csakúgy mint a Brazilok. GO EUROPE!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Június 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 24. Az állás: 1. - 52 pont Bomarr 2. - 43 pont Ody 3. - 42 pont Donát, lokatelli 5. - 36 pont MissKarrde 6. - 33 pont Lada 7. - 25 pont Kudarmubat 8. - 2 pont Oldfighter A játéknap legjobbjai: MissKarrde, Bomarr 4-4 pont Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.