MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 3. Én úgy vagyok vele, hogy mindegy, ki nyer, csak ne Hamilton És persze a legjobb, ha Alonso nyer XD Ezzel annyira egyet tudok érteni De azért én csípem ezt a brazil fiút is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 3. Most mintha csendesebb lenne. Meg aztán anyunál is szereztem jó pontokat most. Biztos nincs oka dumálni Jól van, aranyom, ezzel tuti Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2008. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 4. (szerkesztve) A sors inkább adta volna vissza Massának, amit elvett tőle, nem az ő hibájából Ő is visszakapta. Nem arra gondolok, amit a csapat miatt veszített, hanem amit a büntetések elvettek. Volt amikor olyan hiba miatt büntetnek, aminek a következménye pozícióvesztés lett plusz még büntettek is. Végül mindig egyensúlyba kerül az erő... Szerkesztve: 2008. November 4. - Szisz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Nehéz a dolga a rally versenyzőnek... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Ez az igazi navigátor! Ám lehet, hogy egy szentimentális pillanatban magam vágtam volna ki egy hajtűkanyarban a kocsiból. Gázt! Gázt! Gázt! Gázt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Rá kellene kötni a gáááázzcsőre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 17. Aki a legtöbb futamot nyeri, F1-világbajnok Hivatalos: a szezon végeztével az a bajnok, aki a legtöbb futamgyőzelmet, nem pontot szerezte. A jelenlegi 10-8-6-5-4-3-2-1-es számítás megmarad, de a több futamsiker felülírja. http://sportgeza.hu/forma1/2009/03/17/aki_...f1-vilagbajnok/ Előny: Izgalmasabb futamok, kőkemény harc az első helyért. A 2. és 3. helyezett nem elégedhet meg a dobogós helyezéssel. Nem állnak be vonatozni az első mögé. Szuper :D Hátrány: Miért nem tavaly vezették be, akkor Massa lett volna a VB Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 17. Ennek a módosításnak én is örülök! Izgalmasabb lesz a verseny! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 17. (szerkesztve) Ennek a módosításnak én is örülök! Izgalmasabb lesz a verseny! És Palik Laci még őrültebben közvetíthet A verseny végére el fog menni a hangja Szerkesztve: 2009. Március 17. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 17. Á, pont én is írni akartam erről Nekem is az jutott először eszembe erről a változtatásról, hogy most már az élmenők nem fognak megelégedni mondjuk a második hellyel, mert pontban az is elég, hanem valódi verseny lesz, az eddigi taktikázgatásnak annyi, változtatni kell Indexen olvastam, hogy a McLaren nem igazán megy jól a teszteken, mert elszúrták kissé a karosszériát A Hondát pedig megvette Ross Brawn, és Merci motorjuk van, szóval izgalmas évnek nézünk elébe Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 17. Jaja, így talán izgalmasabb lesz De igazság szerint követni kéne az Indy car series szabályait, ahol előzésért is jár pont GO KIMI! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 18. Oldie-val értek egyet. Abban meg bízom, hogy kiegyensúlyozott lesz a mezőny, mert ellenkező esetben gyorsan egyoldalúvá válhat a vb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. http://sportgeza.hu/forma1/2009/03/20/hala...zelmi_szabalyt/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. Olvastam korábban. Érdekes. Lewis "elég ha második vagyok" Hamilton is kikelt az új szabály ellen. Folytatódhat a maszatolás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. Nem vagyok oda ettől a hírtől Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. http://f1vilag.hu/cikk/20090321/Tobb_infor...enezok_2009-ben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. De f*sza kis verseny lesz ez. :S http://sportgeza.hu/forma1/2009/03/24/bojk...n_es_a_renault/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Ne is mondd, nem fog egyszerűen lezajlani az első futam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Felfoghatatlan... http://www.nemzetisport.hu/jegkorong/melto...kot-228012.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Donát igazad van. Miért mindig a legjobbak távoznak közölünk.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Ez a "legjobbak távoznak" szöveg butaság... de ilyen fiatalon...?! Ilyen hirtelen... Nagyon mélyen szíven ütött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Ez a "legjobbak távoznak" szöveg butaság... de ilyen fiatalon...?! Ilyen hirtelen... Nagyon mélyen szíven ütött. Sajnos nem ez volt az első eset és gyanítom nem is az utolsó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Lesznek még ilyenek szerintem is, mert egyiküknek sem jut eszébe, hogy vele is megtörténhet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Lesznek még ilyenek szerintem is, mert egyiküknek sem jut eszébe, hogy vele is megtörténhet Én sportolókra gondoltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Én is rájuk gondoltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Én is rájuk gondoltam. Bocsi' egy 'n' betűt elnéztem. De szép is a magyar nyelv. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Semmi baj Hát igen, egy betűn is mi minden múlhat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. No akkor egy kis más hír, úgyis rég írtam műkoriról Most megy éppen az idei vb Los Angelesből. Sajnos emiatt csak egy részét látom, azt is felvételről. Ez már kvalifikációs vb-nek számít, mert egy év múlva téli olimpia lesz Sajnos a magyar csapat más felállásban képviselteti magát, mivel Sebestyén Julinak kiújult egy lábgondja, így nem tud részt venni, és a jégtáncos Hoffman Nóra pár hete edzés közben bevágta a fejét, koponyatörést szenvedett, így kénytelen volt lemondani a részvételt az új párjával együtt (az az igazság, hogy még nem jegyeztem meg a fickó nevét, aki egyébként orosz; ha jól rémlik, egy éve váltotta le Elek Attilát Nóra mellől). Párosoknál a németek vitték az aranyat, mint ahogy az EB-n is, és teszik ezt már évek óta. Ami viszont érdekesebb, hogy a férfiaknál nem kis csalódásomra, jó páran nem indultak, akiket pedig szeretek nézni, pl. a tavalyi világbajnok sem (ő abbahagyta, ha jól hallottam), J. Weir, aki csak ötödik lett az amerikai bajnokságban, így nem őt indították (ami sajnálatos, főleg, hogy tavaly ő lett az ezüstérmes a vb-n, és még helyi is), no és persze az egyik kedvencem sem indult, a svájci S. Lambiel (egy fél mondat erejéig hallottam, hogy ő is abbahagyta, de ezt nem igazán hiszem el) Mindenesetre így a tavaly sérülés miatt nem indult másik kedvencem, Evan Lysacek lett a világbajnok Eddig is többször volt dobogós, de most már ővé lett a legfelső Még hátravannak a lányok meg a táncosok, utóbbiaknál az utolsó menet előtt az egyik orosz páros vezet Drukkolok nekik, mint mindig mostanában Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 28. Azta a mindenit..... érdekes időmérő volt Azért sajnáltam, hogy nem Rosberg indul az első kockából, szerettem volna kedvenc csapatom az élen látni, de talán ez még előfordulhat a szezon során. Legalább is bízom benne. És nem minden a másfajta diffúzor, mert akkor nem Vettel lett volna a harmadik, sokat számít a versenyző meg az autó többi része is Igazán kíváncsi vagyok, hogy fog menni a Brawn az év többi részében is. Mondjuk azt olvastam, hogy már akkor nekiálltak a 2009-es autó fejlesztésének, mikor látszott, hogy a 2008-as semmit nem ér. Rendesen átszabták az autókat, nem is emlékszem, mikor volt ennyi változás autók terén. Aki nem látta, legalább képen nézze meg őket. Meg arra sem emlékszem már, mikor láttam slick gumis F1-es futamot Egyszóval izgalmas évnek nézünk elébe Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 28. Én is felkeltem (sőt mi több: az időmérő után vissza is aludtam, szóval most ébredtem...), és tetszett, bár elég idegen Brawn nevű autókat látni az élen. Czolner meg hozta a formáját, az egekig magasztalta Rubenst, aki nyilván nem felejtett el eddig sem versenyezni, csak végre normális kocsi van alatta (ezzel szerintem Villeneuve, Wurz, Sutil, de talán még Sato is gyorsan menne). Button pole-jának meg örülök, és bízom benne, hogy a McLaren és a Ferrari összekapja (összefejleszti...) magát annyira, hogy kihívói lehessenek a Brownnak. Addig is: hajrá Vettel! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.