Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Szerintem nem rossz az a második hely sem, legalább is reklám szempontból :lol: Úgyis mindenki az első kettőt nézi, hátha megelőzi, kivéve, ha az első elhúz :D

Hozzászólás ideje:

Ne légy gonosz, csak minket nem, mivel még csak nem is ismerjük :D

Egész jó volt a mai futam, biztos az a része is, amit csak átszuszogtam az ágyon :D

De valóban nem volt unalmas. Kicsit megkavarodtam, honnan is van a német nagydíj, de már rémlik, hogy évente cserélik a helyszínt, tehát a tavalyi Hochemheim után idén Nürburgringen volt. Utóbbi ugye kiesett lényegében, mert az Európa nagydíj Valenciából van már.

Örülök,hogy Webber végre futamot nyert még a büntetés ellenére is :lol: No és Massa a dobogón is nagyon jó hír :?

Kicsit elszúrták gumik terén a dolgokat a Brawnok, vicces látvány volt, ahogy a pályán cikázva mentek, hogy próbálják a gumikat melegíteni :D

Ha már Massa. Igen-igen érdekes lesz, ha összejön végül a sok pletyka után jövőre a Ferrarinál az Alonso-Massa páros, legalább is nekem, mivel eme két fiúnak szurkolok, mikor kinek jobban :D

Hozzászólás ideje:
a Ferrarinál az Alonso-Massa páros

Na ettől mentsen meg az ég, hogy Alonso a Ferrarinál legyen. Bár régen én is kedveltem Alonsot, de nagyon beképzelt lett :lol: Bár mostanában kezd normális lenni. Talán azért mert relatíve nem jó az autó? :D

Massanak én is örülök. :D

Én inkább a Kimi-Button párosra leszek kíváncsi. A mezőny 2 nagy ellentéte. Jenson a mindig mosolygó, mindennek örülő ember, Kimi szájába meg megalvad a tej típusú ember.

Sosem felejtem el, hogy mikor megnyerte a VB-t, csak annyit mondott: yeah :D

Hozzászólás ideje:

Nekem van egy olyan érzésem, hogy Kimi beváltja korábbi ígéretét és átmegy rallyba.

A két Red Bull fantasztikus előnyre tett szert az utóbbi időbe, nem csodálkoznék ha beérnék a Brawnokat.

Igazság szerint egy Alonso-Kimi páros lenne az igazi, talán Kimi némileg visszanyerné a versenyszellemét, mert amit ídén művel az sajna lófütyi. De sajna a kocsi se az igazi. :lol:

Hozzászólás ideje:

A hétvégén Magyar Nagydíj, aki gondolja, nézze :lol: Szegény Button forróságra számított itt (mások is), erre megkapják a nyakukba a hidegfrontot :P

Hozzászólás ideje:

Merem remélni, hogy Palik beadja a lemondását.

Massát sajnálom, már az első visszajátszásnál gyanús volt, hogy nem reagált semmire. Gyanús nekem ennek a "berepülő" tárgynak a kiléte. Csak úgy az erdő felől nem repkednek anyacsavarok, rúgók vagy ami pontosan eltalálta a szerencsétlent.

Hozzászólás ideje:
Nem mondod? :lol: 2 napja hallgatom már a F1-es kocsik hangját :P

Nem neked szólt :P

Remélem, Massa hamar rendbe jön :D

Azért vicces, hogy nem tudják a rajtsorrendet :P

Akik nem nézték, azok kedvéért: Massa sisakját eltalálta egy repülő rugó vagy mi, nekiment a gumifalnak, koponyasérülést szenvedett és most kórházban van.

Az időmérő rendszer a végére összeesett, és a pilóták egymástól kérdezgették, ki milyen időt ment :P Alonso mindenkit végiginterjúvolt, aztán csak összejött, hogy övé a pole :P

No azért az első három közben csak meglett : Alonso, Vettel és Webber :D Nem rossz :D

Hozzászólás ideje:
Mert?

Mert úgy illik egy ilyen befejezésnél. Közvetlenül nem ő a hibás persze, hogy a rendszer összeomlott, de az ő felelősége minden. Ennyi. Elég ciki.

Hozzászólás ideje:

:lol:

Persze, Palik lemond, mert a nemzetközi kompjúter rendszer elromlott :D Gondolod, hogy ezt a Hungaroring üzemelteti? El ne hidd már, ez az FIA hivatalos időmérő rendszere, nem a pálya tartozik érte felelősséggel...

A rugó Barrichello autójáról származott, a brazil megerősítette, hogy az az ő felfüggesztéséről leesett rugó.

Hozzászólás ideje:

Gondolom, most neki is rossz érzés ez, de sajnos baleset volt, még ha nagyon pici is az esélye egy ilyen balesetre.

Off

Oldie, Te olyan negatívan reagálsz mindenre mostanában :lol:

Hozzászólás ideje:

OFF

Az egy dolog, hogy negatívan, de ráadásul irreálisan is. Értem én, hogy szerinted nem Palik tehet róla közvetlenül, de nem minden az ő felelőssége, csupán az, ami a szerződésben benne van. Természetesen én sem olvastam a szerződést, de azt speciel tudom, hogy az időmérő rendszer nem a pálya eleme, hanem az FIA hatáskörébe tartozik, így ha elromlik, az bizony az ő felelősségük. Mivel 17 különböző pálya van, a szövetségnek kell megoldani, hogy az óra mindenhol működjön; egyébként nem ez volt az első alkalom, hogy elromlott, csak az időmérő végén romlott el most először.

Hozzászólás ideje:
:lol:

Persze, Palik lemond, mert a nemzetközi kompjúter rendszer elromlott :D Gondolod, hogy ezt a Hungaroring üzemelteti? El ne hidd már, ez az FIA hivatalos időmérő rendszere, nem a pálya tartozik érte felelősséggel...

A rugó Barrichello autójáról származott, a brazil megerősítette, hogy az az ő felfüggesztéséről leesett rugó.

Akkor ki kell rúgni az FIA-t. :D Tényleg bosszantó volt az egész.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.