JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Meg volt a szabadedzés a Muscle Milk SCCA Trans-Am Series versenyen James Cameron AVATAR kocsi viszont csak második egyenlőre http://www.sccatrans-am.com/?p=965 Remélem az időmérőn és a versenyen első lesz. :D Szurkoljatok ti is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Szerintem nem rossz az a második hely sem, legalább is reklám szempontból Úgyis mindenki az első kettőt nézi, hátha megelőzi, kivéve, ha az első elhúz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Na most ezen az autón, hol van feltűntetve az Avatar felirat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Meg volt a szabadedzés a Muscle Milk SCCA Trans-Am Series versenyen Sajnos ez a verseny a lőtéri kutyát se érdekli. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Ne légy gonosz, csak minket nem, mivel még csak nem is ismerjük Egész jó volt a mai futam, biztos az a része is, amit csak átszuszogtam az ágyon De valóban nem volt unalmas. Kicsit megkavarodtam, honnan is van a német nagydíj, de már rémlik, hogy évente cserélik a helyszínt, tehát a tavalyi Hochemheim után idén Nürburgringen volt. Utóbbi ugye kiesett lényegében, mert az Európa nagydíj Valenciából van már. Örülök,hogy Webber végre futamot nyert még a büntetés ellenére is No és Massa a dobogón is nagyon jó hír Kicsit elszúrták gumik terén a dolgokat a Brawnok, vicces látvány volt, ahogy a pályán cikázva mentek, hogy próbálják a gumikat melegíteni Ha már Massa. Igen-igen érdekes lesz, ha összejön végül a sok pletyka után jövőre a Ferrarinál az Alonso-Massa páros, legalább is nekem, mivel eme két fiúnak szurkolok, mikor kinek jobban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. a Ferrarinál az Alonso-Massa páros Na ettől mentsen meg az ég, hogy Alonso a Ferrarinál legyen. Bár régen én is kedveltem Alonsot, de nagyon beképzelt lett Bár mostanában kezd normális lenni. Talán azért mert relatíve nem jó az autó? Massanak én is örülök. Én inkább a Kimi-Button párosra leszek kíváncsi. A mezőny 2 nagy ellentéte. Jenson a mindig mosolygó, mindennek örülő ember, Kimi szájába meg megalvad a tej típusú ember. Sosem felejtem el, hogy mikor megnyerte a VB-t, csak annyit mondott: yeah Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Nekem van egy olyan érzésem, hogy Kimi beváltja korábbi ígéretét és átmegy rallyba. A két Red Bull fantasztikus előnyre tett szert az utóbbi időbe, nem csodálkoznék ha beérnék a Brawnokat. Igazság szerint egy Alonso-Kimi páros lenne az igazi, talán Kimi némileg visszanyerné a versenyszellemét, mert amit ídén művel az sajna lófütyi. De sajna a kocsi se az igazi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Én már nem ódzkodnék annyira Alonso jövetelétől a Ferrariba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 13. AVATAR kocsi Fantasztikus és szoros küzdelemben másodikként ért célba a versenyző. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 13. Nna, így már elég feltűnő. Nem derűlt ki valami olyasmi, hogy ez az autó egy full 3D-s CGI elite real versenyszemélygépjármű csupán? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 13. AVATAR kocsi Csini a kocsi így Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 13. http://sportgeza.hu/forma1/2009/07/13/barr...att_haragudhat/ Érlelődik a Button-Raikkönen, Massa-Alonso páros. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 13. Jaja. Meg az is, hogy Barrichello lassan távozik, bár én még szurkolok neki egy évért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 13. Alonsot a Ferrariba! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 13. Úgy látszik, megszoktad már a pasit, hogy nem beszélsz annyira ellene, mint régen Mindenesetre örülök neki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 13. Úgy látszik, megszoktad már a pasit, hogy nem beszélsz annyira ellene, mint régen Mindenesetre örülök neki Sokat változott. Előnyére... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. Nem semmi befutó volt megint a Moto Gp-ben! Rossi nyert, második Lorenzo......Talma útcsó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. A hétvégén Magyar Nagydíj, aki gondolja, nézze Szegény Button forróságra számított itt (mások is), erre megkapják a nyakukba a hidegfrontot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. A hétvégén Magyar Nagydíj, aki gondolja, nézze Nem mondod? 2 napja hallgatom már a F1-es kocsik hangját Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Hú... Szegény Massa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Merem remélni, hogy Palik beadja a lemondását. Massát sajnálom, már az első visszajátszásnál gyanús volt, hogy nem reagált semmire. Gyanús nekem ennek a "berepülő" tárgynak a kiléte. Csak úgy az erdő felől nem repkednek anyacsavarok, rúgók vagy ami pontosan eltalálta a szerencsétlent. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Nem mondod? 2 napja hallgatom már a F1-es kocsik hangját Nem neked szólt Remélem, Massa hamar rendbe jön Azért vicces, hogy nem tudják a rajtsorrendet Akik nem nézték, azok kedvéért: Massa sisakját eltalálta egy repülő rugó vagy mi, nekiment a gumifalnak, koponyasérülést szenvedett és most kórházban van. Az időmérő rendszer a végére összeesett, és a pilóták egymástól kérdezgették, ki milyen időt ment Alonso mindenkit végiginterjúvolt, aztán csak összejött, hogy övé a pole No azért az első három közben csak meglett : Alonso, Vettel és Webber Nem rossz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Merem remélni, hogy Palik beadja a lemondását. Mert? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Mert? Mert úgy illik egy ilyen befejezésnél. Közvetlenül nem ő a hibás persze, hogy a rendszer összeomlott, de az ő felelősége minden. Ennyi. Elég ciki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Persze, Palik lemond, mert a nemzetközi kompjúter rendszer elromlott Gondolod, hogy ezt a Hungaroring üzemelteti? El ne hidd már, ez az FIA hivatalos időmérő rendszere, nem a pálya tartozik érte felelősséggel... A rugó Barrichello autójáról származott, a brazil megerősítette, hogy az az ő felfüggesztéséről leesett rugó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Gondolom, most neki is rossz érzés ez, de sajnos baleset volt, még ha nagyon pici is az esélye egy ilyen balesetre. Off Oldie, Te olyan negatívan reagálsz mindenre mostanában Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. OFF Az egy dolog, hogy negatívan, de ráadásul irreálisan is. Értem én, hogy szerinted nem Palik tehet róla közvetlenül, de nem minden az ő felelőssége, csupán az, ami a szerződésben benne van. Természetesen én sem olvastam a szerződést, de azt speciel tudom, hogy az időmérő rendszer nem a pálya eleme, hanem az FIA hatáskörébe tartozik, így ha elromlik, az bizony az ő felelősségük. Mivel 17 különböző pálya van, a szövetségnek kell megoldani, hogy az óra mindenhol működjön; egyébként nem ez volt az első alkalom, hogy elromlott, csak az időmérő végén romlott el most először. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Persze, Palik lemond, mert a nemzetközi kompjúter rendszer elromlott Gondolod, hogy ezt a Hungaroring üzemelteti? El ne hidd már, ez az FIA hivatalos időmérő rendszere, nem a pálya tartozik érte felelősséggel... A rugó Barrichello autójáról származott, a brazil megerősítette, hogy az az ő felfüggesztéséről leesett rugó. Akkor ki kell rúgni az FIA-t. Tényleg bosszantó volt az egész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Bosszantó volt, de ismered a mondást: ami elromolhat, az el is romlik... Egyébként Mosley ősszel távozik, ha kivételesen nem gondolja meg magát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. OffOldie, Te olyan negatívan reagálsz mindenre mostanában Mire reagáltam én negatívan ezen kívül? Érdekelne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.