Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Reggel 7-kor időmérő, szóval alvás Aludjon Alonso. Én nem versenyzek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Délután ismétlés. Fent lehet még maradni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Reggel 6 körül pedig TCW 2. évad kezdete Mire megnézi az ember, kezdődik a Forma-1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Már aki angolul nézni Időmérő Spoiler: Jó kis roncsderbi volt Ilyen az, ha időmérő előtt esik, és a fél mezőny nem járt még a helyszínen. Szerintetek mi lesz holnap? Fél mezőny kiesik és hasonlók, mire elég jó lesz a pálya a versenyzésre, onnan meg ereszd el a hajam. Vagy dög unalom, mert senki nem mer semmit sem kockáztatni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. A TCW elhúzódása miatt csak a Q3-at láttam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Időmérő Spoiler: A Q3-at is csak azért láthattad ezek szerint, mert csúszott az időmérő. A Q2 volt az érdekes, kétszer piros zászló, hasonlóan egy kört tudott menni mindenki, azért esett ki a Q1-ből Alonso és Rosberg, elsőre nem tudtam remek időt menni. Glock autója nem fordult egy kanyarban (úgy tűnik, valami technikai malőr lépett fel) és baromi nagy sebességgel rontott a gumifalnak, nagyon komolynak látszott a baleset, de aztán a hordágyról integetett. Előtte meg Alguersueri csapódott a gumifalnak, de ő kevésbé súlyosan, de az autót lebontotta totálisan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Karrde: Szupi Délután megnézem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Oké, nézd csak meg, úgy az igazi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Ez a pálya eszi az autókat Holnap remélem hullani fognak. Abban van némi izgalom, mert versenyzést már rég láttam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Itt is utalnék korábbi szavaimra: sokat fejlődött nagyon az autók biztonsága. Jó kis időmérő volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. De azért még Czollner Gyuszika mindig szívinfarktust kap. Legalábbis nagyon áll neki a zászló Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Páran öthelyes rajtbüntetést kaptak sárga zászlónál történt gyorshajtásért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Páran öthelyes rajtbüntetést kaptak sárga zászlónál történt gyorshajtásért.ja-jahttp://f1hirek.hu/hir/Oten_is_rajtbuntetes...an_200910031236 Kíváncsi leszek a holnapi futamra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Holnap lesz ám esemény ezerrel Legalább is én várom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Én az ismétlés ismétlését fogom majd csak tudni megnézni. Szóval nem teleszemetelni a többi topicot az olyannal, hogy Gratulálok Vettelnek, szép győzelem volt. Ö, hja...rossz topic, sorry Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Nyugi, ma is spoiler mögé írtam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. A magyar válogatott 2:0-ra vezet a világbajnokságon. Ha így marad, csoportelsőként megy tovább. Hihetetlen, jó látni hogy van magyar foci Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. A magyar válogatott 2:0-ra vezet a világbajnokságon. Ha így marad, csoportelsőként megy tovább. Hihetetlen, jó látni hogy van magyar foci Dehogy van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Dehogy van. Kikapott a Fradi az újpest ellen, mit szólsz? :P Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Sajnos ezzel az U20-as tornával kapcsolatban az az érzésem, hogy nagyobb dicsőség lemaradni (a klubbok által visszatartott játékosokra célzok), mint részt venni rajta... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Kikapott a Fradi az újpest ellen, mit szólsz? Azt, hogy nem érdemeltünk vereséget. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Most gurult el a gyógyszer... Sportklubon szanaszét vágták az időmérő ismétlését, teljesen élvezhetetlen így... De sajnálom, hogy lemaradtam az élő műsorról, de dolgom volt.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Unalmas futam volt...Ennyit elég is írni a mai versenyről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Futam Spoiler: Sajnos egyet kell értenem, unalmas volt, leginkább az ágyból csak hallgattam, sok látnivaló nem volt Ez van, a második tippem jött be Az egyetlen valamirevaló momentum élő látványáról meg lemaradtam, mert végre felkeltem és kimentem a konyhába reggeliért De a befutó nagyon tetszett, nagyon ritkán látni, hogy az egész mezőny befut egymás mögött Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Gratulálok Webbernek az első helyért. Férfiasan küzdött, csak úgy pakolgatta ki a kocsikat egymás után. Én sajnálom Hamiltont, hogy beállt elé, és így úgy félrelökte, hogy öröm volt nézni. Spoiler: Csak Oldie-t hülyítem, bravó Vettel! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Phobos, ez jó volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Karrde én csak a végét láttam, de örültem a nyertesnek. Egyébként sajnálom, hogy nem tudtátok igazán élvezni a futamot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Amin nincs mit, azt nem is lehet igazán. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Spoiler: A futam tényleg unalmas volt, úgy küzdöttem, hogy ne aludjak el. Az egészben a legszebb jelenet a hatalmas ING tábla darabokra szakadása volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. És még olyan szimbolikus is volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.