Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Már aki angolul nézni :D

Időmérő

Spoiler:

Jó kis roncsderbi volt :evil: Ilyen az, ha időmérő előtt esik, és a fél mezőny nem járt még a helyszínen. Szerintetek mi lesz holnap? Fél mezőny kiesik és hasonlók, mire elég jó lesz a pálya a versenyzésre, onnan meg ereszd el a hajam. Vagy dög unalom, mert senki nem mer semmit sem kockáztatni :D

Hozzászólás ideje:

Időmérő

Spoiler:

A Q3-at is csak azért láthattad ezek szerint, mert csúszott az időmérő. A Q2 volt az érdekes, kétszer piros zászló, hasonlóan egy kört tudott menni mindenki, azért esett ki a Q1-ből Alonso és Rosberg, elsőre nem tudtam remek időt menni. Glock autója nem fordult egy kanyarban (úgy tűnik, valami technikai malőr lépett fel) és baromi nagy sebességgel rontott a gumifalnak, nagyon komolynak látszott a baleset, de aztán a hordágyról integetett. Előtte meg Alguersueri csapódott a gumifalnak, de ő kevésbé súlyosan, de az autót lebontotta totálisan.

Hozzászólás ideje:

Én az ismétlés ismétlését fogom majd csak tudni megnézni. Szóval nem teleszemetelni a többi topicot az olyannal, hogy Gratulálok Vettelnek, szép győzelem volt. Ö, hja...rossz topic, sorry :)

Hozzászólás ideje:

Most gurult el a gyógyszer...

Sportklubon szanaszét vágták az időmérő ismétlését, teljesen élvezhetetlen így...

De sajnálom, hogy lemaradtam az élő műsorról, de dolgom volt..

Hozzászólás ideje:

Futam

Spoiler:

Sajnos egyet kell értenem, unalmas volt, leginkább az ágyból csak hallgattam, sok látnivaló nem volt :( Ez van, a második tippem jött be :P Az egyetlen valamirevaló momentum élő látványáról meg lemaradtam, mert végre felkeltem és kimentem a konyhába reggeliért :P De a befutó nagyon tetszett, nagyon ritkán látni, hogy az egész mezőny befut egymás mögött :P

Hozzászólás ideje:

Gratulálok Webbernek az első helyért. Férfiasan küzdött, csak úgy pakolgatta ki a kocsikat egymás után. Én sajnálom Hamiltont, hogy beállt elé, és így úgy félrelökte, hogy öröm volt nézni.

Spoiler:

Csak Oldie-t hülyítem, bravó Vettel!

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.