Donát Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Sikerült, az összefoglaló már fel is került a blogba Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 3. Mondtam már, hogy imádom az esőt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 3. Reméljük hogy holnap is esni fog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 3. A nyavalya esne inkább abba, hogy vasárnap délelőtt 10-kor kezdődik egy futam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 3. A nyavalya esne inkább abba, hogy vasárnap délelőtt 10-kor kezdődik egy futam Így is majdnem esti futam lett, hiszen 6 óra az időeltolódás Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 3. A nyavalya esne inkább abba, hogy vasárnap délelőtt 10-kor kezdődik egy futam Sajnálnám, ha nem látnád... Oldie: még a délután során megy bejegyzés a blogba az időmérővel kapcsolatban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 3. Sajnálnám, ha nem látnád... Oldie: még a délután során megy bejegyzés a blogba az időmérővel kapcsolatban Oks, még a tegnapihoz se írtam semmit, de pótolni fogom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 3. Így is majdnem esti futam lett, hiszen 6 óra az időeltolódás Igen, sejtem, hogy nem normál időben adják, ahhoz túl későn kezdődik nálunk. Az ausztrál futam sem akkor kezdődött, mint szokott. Sajnálnám, ha nem látnád... Köszi Megnézem, csak kicsit neccesen jön ki. Fix, hogy érdekes futam lesz ez is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Nem volt rossz futam, de nagyon sajnálom, hogy Alonso Ferrarija műszaki problémás volt És még így is milyen jól ment, míg meg nem adta magát a technika a végén. Na majd legközelebb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Nem volt rossz futam, de nagyon sajnálom, hogy Alonso Ferrarija műszaki problémás volt És még így is milyen jól ment, míg meg nem adta magát a technika a végén. Na majd legközelebb.Kiesett? Ó a f*szba! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Nocsak, Massa feljött az első helyre a pontversenyben, az azért nem rossz Hamilton meg hátrébb esett, no jó, azért valami jó is volt ma Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Szegény Alonso nem kellett volna a végén megpróbálnia Nyomógombot, akkor be tudva volna szerintem hozni és hát az a 2 pont jó lett volna. Massanak gratula jól ment Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Vettelnek kijár a grat. Így is háromból három győzelme lenne. Szépen vette a riadóstartot az elején Toro Rossonak grat a tökösségért, Force India meg kezd felkapaszkodni szépen, mostanra kivívva a középmezőny elejére magát. Sauber csapatra férne már rá valami eredmény. Hamilton meg egészen Sutillig szép versenyt mutatott be. Alonsonak meg meg kellett próbálnia, de én egy alapos fejmosásra késztetném a Ferrarit mind az ő, mind pedig Massa részéről. A csapat sikeresen batyta el a versenyüket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Hamiltont azért megbüntethették volna, ez tényleg nagy pofátlanság amit Petrovval művelt. Minimum boxutca áthajtás, de egy 10 másodperces megállást is bele tehettek volna. Na de csak figyelmeztetés Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Hamiltont azért megbüntethették volna, ez tényleg nagy pofátlanság amit Petrovval művelt. Minimum boxutca áthajtás, de egy 10 másodperces megállást is bele tehettek volna. Na de csak figyelmeztetés Ez versenypálya és nem autópálya Jó hogy már nem kötelezik őket irányjeladásra, hogy merről akarnak előzni. Szépen küzdöttek. Erről szól a verseny. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Ez versenypálya és nem autópálya Jó hogy már nem kötelezik őket irányjeladásra, hogy merről akarnak előzni. Szépen küzdöttek. Erről szól a verseny.Jó, de ez akkor is szabályellenes és balesetveszélyes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Jó, de ez akkor is szabályellenes és balesetveszélyes.Rosszak a szabályok. Ha ezt egy lekörözött versenyző csinálta volna, lehet, hogy azt ki is zártam volna, mert ott van vagy harminc km/h sebességkülönbség is. De itt remek fej-fej melletti küzdelem volt, a pálya meg elég széles. Petrov lehet, hogy ha nem tartotta volna így fel Hamilton, akkor az egyenes végén beleszállt volna az ő autójába. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Azért Hamilton nem hiába kapott figyelmeztetést. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Ha ez a szabály, akkor ez a szabály. Nyilván nehéz úgy megelőzni valakit, ha folyamatosan cikázik előtted, hiszen arra megy, amerre te mész, és így nem lehet megelőzni. Ezért van az, hogy csak egyszer lehet ívet váltani. Az előzések védelmében van a szabály, nagyon is helyesen, Hamiltont meg úgy ki kellett volna zavarni, mint a huzat. Csodálkoztam is, hogy nem tették. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Ha ez a szabály, akkor ez a szabály. Nyilván nehéz úgy megelőzni valakit, ha folyamatosan cikázik előtted, hiszen arra megy, amerre te mész, és így nem lehet megelőzni. Ezért van az, hogy csak egyszer lehet ívet váltani. Az előzések védelmében van a szabály, nagyon is helyesen, Hamiltont meg úgy ki kellett volna zavarni, mint a huzat. Csodálkoztam is, hogy nem tették.Továbbra se értek egyet, főleg ha egy jóval gyorsabb autó védi a helyzetét. Azzal egyetértek, hogy féktávon ne lehessen a megkezdett íven változtatni, mert az már tényleg balesetveszélyes. De itt messze nem volt veszélybe senki se. Pedrovnak nem volt akkora lendületelőnye a "Force Russia"-val. Lehet, hogy az egyenes végén valami ostobaságot csinált volna és mindketten elszálltak volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Azért megnézetem volna mit kapott volna Petrov ha ugyanazt megcsinálja Hamiltonnal Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Na jah... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 7. Nem semmi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 8. Kicsit elborult lehet a gyerek, de nagyon jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 8. (szerkesztve) hú, ez baromi jó, tud valamit a srác Szerkesztve: 2010. Április 8. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 8. Ez tényleg nagyon jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 17. Nem volt rossz az időmérő, holnap jön a futam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 17. Nem volt rossz az időmérő, holnap jön a futam Alonso jól ment! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 17. Csak holnap is jól menjen. Egyébként a borosta a divat mostanság a F1-ben? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 17. Csak holnap is jól menjen. Egyébként a borosta a divat mostanság a F1-ben? Nem láttad, de lehetséges. Amúgy ez nem újdonság szerintem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.