Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Viccelsz? Német meccs alatt pont hogy sört kell írni, jó bajor sört :DMiért nem küldtél egy rekesszel? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Miért nem küldtél egy rekesszel? Tess küldöm, remélem megfelel...a csomagolás is :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Á ez csak kép. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Cahill, ekkora hibát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. 3:0 igeeen! Bejött a tippem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Még lehet több is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Hollandia-Dania 2-0 Japan-Kamerun 2-2 Olaszo.-Paraguay 2-1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. (szerkesztve) :D Gyorsan lett is több! Szerkesztve: 2010. Június 13. - Tenel Ka Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Neee elszállt a tippmixem!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Nekem is elszállt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Hollandia - Dánia: 2-1 Japán - Kamerun: 2-1 Olaszo. - Paraguay: 2-1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Hollandia - Dánia: 3 - 2 Japán - Kamerun: 1 - 3 Olaszország - Paraguay: 0 - 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. DEUTSCHLAND ÜBER ALLES! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Én ma pontot se kapok amúgy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Nekem is elszállt Nekem már két gól óta! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Most nézzem...Mostanság már nem kötelező betűrni a pólót a nadrágba? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Most nézzem...Mostanság már nem kötelező betűrni a pólót a nadrágba?Most ahogy mondod, ez nekem is új. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. A fenebe! Nem gondoltam, hogy egy kakao-n fog elmenni a tuti tippem. Egy hetig nem iszom belöle bosszubol. Egyebkent a nemetek is jol elkorcsosodtak. A fel csapat külföldi szarmazasu: Klose, Podolski, Özil, Gomez, Cacau. Viszont vegre peldat mutattak a hozzaallasbol. Eröfociban nincs parjuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Na végre, egy csapat, akiben nem kell csalódni. Szép játék volt a németektől! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. A fenebe! Nem gondoltam, hogy egy kakao-n fog elmenni a tuti tippem. Egy hetig nem iszom belöle bosszubol. Egyebkent a nemetek is jol elkorcsosodtak. A fel csapat külföldi szarmazasu: Klose, Podolski, Özil, Gomez, Cacau. Viszont vegre peldat mutattak a hozzaallasbol. Eröfociban nincs parjuk. Miért korcsosodtak volna el? Ezek a srácok vagy ott Németországban születtek, vagy ott nőttek fel. Nem honosított emberek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Na végre, egy csapat, akiben nem kell csalódni. Szép játék volt a németektől! Én is nagyon boldog vagyok. Bár a VB csak most indul. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Mondjuk az igazi kihívás a számukra majd csak később jön. Egyenlőre nem hajtották túl magukat, illetve nem izzasztották meg őket. Az viszont tény, hogy onnantól élvezet volt nézni a játékukat ahogy átléptek az ellenfél térfelére. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Özil kimondottan jól játszott. Ody: Cacau Brazíliában született. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Özil kimondottan jól játszott. Ody: Cacau Brazíliában született. Özil tényleg jó volt, csak néha kicsit szertelen. Miriuta Laci is Romániában született. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Ezek a srácok vagy ott Németországban születtek, vagy ott nőttek fel. Én csak erre írtam. Cacaura ez nem igaz, mivel az egyetlen kötődése (gyakorlatilag) Németországhoz annyi, hogy a Stuttgartban játszik már évek óta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Én csak erre írtam. Cacaura ez nem igaz, mivel az egyetlen kötődése (gyakorlatilag) Németországhoz annyi, hogy a Stuttgartban játszik már évek óta.Én erre írtam Miriuta Lacit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Nyilvan tudjatok mire gondoltam. Csak egy pl.: Mertesacker, Friedrich kontra Özil, Gomes. Izlelgessetek csak a hangzasukat. Persze ez nem von le a gyözelem ertekebol semmit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Nyilvan tudjatok mire gondoltam.Csak egy pl.: Mertesacker, Friedrich kontra Özil, Gomes. Izlelgessetek csak a hangzasukat. Persze ez nem von le a gyözelem ertekebol semmit. A Franciákat is emlegetheted. Klasszikus példa. Amúgy meg a német csapat kulcsemberei szittya németek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. A magyar válogatott honosítson inkább pár brazilt meg afrikait, akkor lesz esélyünk kijutni vb-re Eb-re. De amíg ilyen Torgelle Sanyikák futkároznak a pályán, nem haladunk egyről a kettőre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. A magyar válogatott honosítson inkább pár brazilt meg afrikait, akkor lesz esélyünk kijutni vb-re Eb-re.De amíg ilyen Torgelle Sanyikák futkároznak a pályán, nem haladunk egyről a kettőre. Torghelle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.