Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 17. Argentína - Dél-Korea: 2-0 Görögo. - Nigéria: 0-1 Franciaország - Mexikó: 2-2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 17. Argentina-South-Korea 1-0 Greece-Nigeria 0-0 France-Mexico 1-2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 17. Argentína - Dél-Korea: 2-0 Görögország - Nigéria: 0-1 Franciaország - Mexikó: 1-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2010. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 17. Argentína-Dél - Kórea:2-0 Görögország-Nigéria: 0-1 Franciaország-Mexikó: 2-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2010. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 17. Most akkor mégse privibe megy a dolog? Argentína-Dél-Korea 3-0 Görögország-Nigéria 1-2 Franciaország-Mexikó 2-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 17. Argentína-Dél-Korea 3-1 Görögország-Nigéria 1-1 Franciaország-Mexikó 1-1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 17. Én semmiképp sem írhatom privátban, hiszen nem tudnátok ellenőrizni, hogy mit tippeltem. Egyesek privátban küldték el nekem, mások ideírták, mindkettő lehetséges, de csak az egyiket válassza az adott körben mindenki. Ha nem akarjátok, hogy mások lássák, mit tippeltetek, küldjétek el privátban, ha pedig nem zavar titeket, ide is nyugodtan beírhatjátok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 17. Donát, holnap már priviben küldöm, csak ma bezavart a sok beírás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 17. Végre, végre, végre! Foci van a vb-n Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 17. A görög győzelmet szerintem mindenki bebukta Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2010. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 17. Én sajnos bebuktam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 17. Végre, végre, végre! Foci van a vb-n Sajnos ma egyik meccset se láttam. na majd az estit! A görög győzelmet szerintem mindenki bebukta Telibe találtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 17. Klassz a közvetítés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 17. Ezt már szeretem gyerekek. Hajtás van. Mexico marha jól kihasználja a lehetőségeit és gyors kontrákkal rohamoz, míg a franciák a sok passzolgatással cseszik el az esélyeiket. Mondjuk a gól mindkét félben benne van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 17. Klassz a közvetítés.ZDF -en nincs hiba. Németek... Egyébként Mexicoban érzem a gólt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 17. Így van, egyedül Ody találta el a görög meccset, viszont az argentínra csak 0-0-t mondott Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 17. Így van, egyedül Ody találta el a görög meccset, viszont az argentínra csak 0-0-t mondott Nem gondoltam, hogy Korea az első forduló parádéja után ennyire kikap. Egyébként szégyen, hogy Anelka még mindig válogatott lehet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 17. B*ssza meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 17. B*ssza meg. Duplán. Ezzel Domenechnek vége. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 17. Meg is érdemli Mexico a győzelmet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 17. Meg is érdemli Mexico a győzelmet.Mondtam, hogy bennük van a gól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 17. Meg is érdemli Mexico a győzelmet. egyetértek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 17. Azt nem értem, hogy Henry mit keres a kispadon bazz. H*lye ez a edző. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 17. Azt nem értem, hogy Henry mit keres a kispadon bazz. H*lye ez a edző.Mennie kell. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 17. Hát itt igen komoly bajok vannak. Szinte megismétlődött az mint a múltkori vb-n. Az "ászok" a kispadon maradnak és veszít a csapat. Franciaország meg is érdemelné ezek után, hogy ne jusson tovább. Mexico előtt meg le a kalappal. Kérek egy holnapi programlistát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 17. Hát itt igen komoly bajok vannak. Szinte megismétlődött az mint a múltkori vb-n. Az "ászok" a kispadon maradnak és veszít a csapat. Franciaország meg is érdemelné ezek után, hogy ne jusson tovább. Mexico előtt meg le a kalappal.És azt se feledjük miként jutottak ki.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2010. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 17. Nagyszerű! Ma két eredményt is eltaláltam... csak rossz irányból. Franciák megismétlik a 2002-es blamát? (3 meccs 0 gól) Viszont nagy pozitívum lett a második kör eddig. Sok gól, nagyobb iram. Ez kell a népnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 17. Szép meccs volt ez az esti Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 17. Viva la Mexico!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 17. 1.Ody - 17 pont 2.Jake - 14 pont 3.Donát 13 pont 4.Dj Norbi - 11 pont 5.Barnez ? 10 pont Tenel Ka Oldie 8.Lada - 9 pont Nabopolasszar 10.Rog? 8 pont 11.MissKarrde - 6 pont 12.Frenkie - 5 pont 13.Jinx - 3 pont 14.Coce 0 - pont Kudar A holnapi program: 2010.06.16. 13:30 Németország - Szerbia 2010.06.16. 16:00 Szlovénia - USA 2010.06.16. 20:30 Anglia - Algéria Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.