Hozzászólás ideje: 2010. Június 20.15 éve Jaj szegények, még mindjárt sajnálni kezdem őket Annak idején az Inter csapatát "vascsizmában" futtatták a tengerparton. A pályán ezek után repültek. Most a legtöbbjük azzal van elfoglalva, hogy hogy áll a sérójuk. Pfff...... Az Észak-Kóreaiakat pedig mezitláb futatták a fagyos hegyekben. (Erre a VB-re való felkészüléskor)
Hozzászólás ideje: 2010. Június 20.15 éve Kétszer kezelt a brazil csávó a gól előtt. Most ez akkor már kézilabda is lehetne innentől.
Hozzászólás ideje: 2010. Június 20.15 éve Nahát, ilyet is tudnak a focisták? Mondjuk egy ilyen ellenféllel szemben ez az alap.
Hozzászólás ideje: 2010. Június 20.15 éve Ezt szépen összehozták az afrikaiak. De most már maradjon ez az eredmény.
Hozzászólás ideje: 2010. Június 20.15 éve Ezt az Elefántcsontpartot összeereszteném egy skinhead válogatottal. Na ott hadonásszanak majd.
Hozzászólás ideje: 2010. Június 20.15 éve Hát ezz egyszerűen hihetetlen! Miért nem lehet videóbírót is bevetni ilyenkor? Megszünnének a Műfetrengések!!
Hozzászólás ideje: 2010. Június 20.15 éve Vicc ez a Elefántcsontpart a játékvezető meg hagyja Most mondja meg valaki miért állítatta ki (az a sz*****ó ny*morék) Keita Kakát, 3-1-nél nem mindegy mennyien vannak az ellenfélnél? Szerkesztve: 2010. Június 20.15 éve - Nabopolasszar
Hozzászólás ideje: 2010. Június 20.15 éve Megvan első három pontos tippem De ez a meccs akkor is vicc volt. Egyrészről nem volt annyira izgalmas, másrészről a játékvezetői munka egyes alá.
Hozzászólás ideje: 2010. Június 20.15 éve Megvan első három pontos tippem De ez a meccs akkor is vicc volt. Egyrészről nem volt annyira izgalmas, másrészről a játékvezetői munka egyes alá. Gratulálok! A meccset nem láttam, de gondolom már gyűlölném az afrikaiakat.
Hozzászólás ideje: 2010. Június 20.15 éve Gratulálok! A meccset nem láttam, de gondolom már gyűlölném az afrikaiakat. Kösz
Hozzászólás ideje: 2010. Június 20.15 éve Oldie! Pedig kétszer is kezezett L. Fabiano. Egyszer alkarral, egyszer felkarral. Hát a csontok tényleg majdnem törtek a Csontoktól. Könnyebben vették a brazilok, mint ahogy számítani lehetett.
Hozzászólás ideje: 2010. Június 20.15 éve Én vagyok az egyetlen, aki ma mindhárom eredményt eltalálta (1,2, vagy X), épp csak mindenhol mellé lőttem egy kicsivel. Kár.
Hozzászólás ideje: 2010. Június 20.15 éve Oldie!Pedig kétszer is kezezett L. Fabiano. Egyszer alkarral, egyszer felkarral. Nem tudom, de én úgy vettem ki, hogy vállal vette le főleg. A vétlen felkarérintést ugye nem nézik.
Hozzászólás ideje: 2010. Június 20.15 éve Én vagyok az egyetlen, aki ma mindhárom eredményt eltalálta (1,2, vagy X), épp csak mindenhol mellé lőttem egy kicsivel. Kár. No, no . Én is eltaláltam mindet...sőt az olasz meccset telibe
Hozzászólás ideje: 2010. Június 20.15 éve No, no . Én is eltaláltam mindet...sőt az olasz meccset telibe Meg a szlovák meccset is.
Hozzászólás ideje: 2010. Június 20.15 éve Az 2-0 lett Ja tényleg. Szerkesztve: 2010. Június 21.15 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2010. Június 21.15 éve Portugália - Koreai NDK: 2-0 Chile - Svájc: 1-0 Spanyolország - Honduras: 4-0
Hozzászólás ideje: 2010. Június 21.15 éve Ma este lesz majd összesítés! Portugália - Koreai NDK: 1-1 Chile - Svájc: 2-1 Spanyolország - Honduras: 2-0
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.