Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Jaj szegények, még mindjárt sajnálni kezdem őket Annak idején az Inter csapatát "vascsizmában" futtatták a tengerparton. A pályán ezek után repültek. Most a legtöbbjük azzal van elfoglalva, hogy hogy áll a sérójuk. Pfff...... Az Észak-Kóreaiakat pedig mezitláb futatták a fagyos hegyekben. (Erre a VB-re való felkészüléskor) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Jók a Brazilok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Elefánt-Csonkpark teljsen tehetetlen... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Hol marad a brazil gólzápor? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Kétszer kezelt a brazil csávó a gól előtt. Most ez akkor már kézilabda is lehetne innentől. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Nem volt az kezezés. Amúgy szépen csinálta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Három n(y)úl Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Három n(y)úl Nahát, ilyet is tudnak a focisták? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Nagyon helyes! Tömjék csak ki a csontokat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Nahát, ilyet is tudnak a focisták? Mondjuk egy ilyen ellenféllel szemben ez az alap. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Ezt szépen összehozták az afrikaiak. De most már maradjon ez az eredmény. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Ezt az Elefántcsontpartot összeereszteném egy skinhead válogatottal. Na ott hadonásszanak majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Kakát lehúzták a budin.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Hát ezz egyszerűen hihetetlen! Miért nem lehet videóbírót is bevetni ilyenkor? Megszünnének a Műfetrengések!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Nevetséges.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. (szerkesztve) Vicc ez a Elefántcsontpart a játékvezető meg hagyja Most mondja meg valaki miért állítatta ki (az a sz*****ó ny*morék) Keita Kakát, 3-1-nél nem mindegy mennyien vannak az ellenfélnél? Szerkesztve: 2010. Június 20. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megvan első három pontos tippem De ez a meccs akkor is vicc volt. Egyrészről nem volt annyira izgalmas, másrészről a játékvezetői munka egyes alá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megvan első három pontos tippem De ez a meccs akkor is vicc volt. Egyrészről nem volt annyira izgalmas, másrészről a játékvezetői munka egyes alá. Gratulálok! A meccset nem láttam, de gondolom már gyűlölném az afrikaiakat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Gratulálok! A meccset nem láttam, de gondolom már gyűlölném az afrikaiakat. Kösz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Érik az argentin brazil döntő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Oldie! Pedig kétszer is kezezett L. Fabiano. Egyszer alkarral, egyszer felkarral. Hát a csontok tényleg majdnem törtek a Csontoktól. Könnyebben vették a brazilok, mint ahogy számítani lehetett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Én vagyok az egyetlen, aki ma mindhárom eredményt eltalálta (1,2, vagy X), épp csak mindenhol mellé lőttem egy kicsivel. Kár. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Oldie!Pedig kétszer is kezezett L. Fabiano. Egyszer alkarral, egyszer felkarral. Nem tudom, de én úgy vettem ki, hogy vállal vette le főleg. A vétlen felkarérintést ugye nem nézik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Én vagyok az egyetlen, aki ma mindhárom eredményt eltalálta (1,2, vagy X), épp csak mindenhol mellé lőttem egy kicsivel. Kár. No, no . Én is eltaláltam mindet...sőt az olasz meccset telibe Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. No, no . Én is eltaláltam mindet...sőt az olasz meccset telibe Meg a szlovák meccset is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. A franciáknál most nagyon áll a bál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Meg a szlovák meccset is. Az 2-0 lett :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. (szerkesztve) Az 2-0 lett Ja tényleg. Szerkesztve: 2010. Június 21. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 21. Portugália - Koreai NDK: 2-0 Chile - Svájc: 1-0 Spanyolország - Honduras: 4-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 21. Ma este lesz majd összesítés! Portugália - Koreai NDK: 1-1 Chile - Svájc: 2-1 Spanyolország - Honduras: 2-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.