Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

A brazilok megérdemelten veszítettek, viszont Hollandia érdemtelenül nyert. Iszonyú gyengék voltak a végén, fatális hibák tömkelegével. Ebből 4-1 is lehetett volna.

Hozzászólás ideje:

Ekkora sz-r meccset. Hogy lehet hogy egy Hollandia kiejti a Brazilokat. És azok a mocsokságok amiket csináltak hogy húzzák az időt...ááá.

Hozzászólás ideje:
Ekkora sz-r meccset. Hogy lehet hogy egy Hollandia kiejti a Brazilokat. És azok a mocsokságok amiket csináltak hogy húzzák az időt...ááá.
Pedig itt nem volt most fél órás kirúgás mint más meccseken, se felesleges játékoscserék a hosszabításban. Még csodálkoztam is. ;)
Hozzászólás ideje:

YESSSSSSS! :);):D

Most szedtek le az infúzióról.

Nekem ez a meccs sokkal többet jelentett, mint bármelyik eddig. 16 éve vártam erre (azóta voltak képtelenek a hollandok győzni a brazilok ellen).

Kétségtelen, hogy nem játszottak jól a hollandok, de tartásuk az van, és a mai fociban ennek nagy a szerepe. Azért egy brazil csapat ellen az egyenes kiesésben jól játszani nem gyakori.

holland-német vagy holland-spanyol döntőt várok.

Hozzászólás ideje:

Szerencsére pont a gólra felébredtem, mivel olyan szinten vagyok álmos, hogy simán bealudtam a tévé előtt.

Na de az tényleg nagyon szép volt, hányszor morgok magamban, hogy néha feleslegesnek tűnően igyekeznek minél közelebb kerülni a kapuhoz, néha talán érdemesebb lenne messzebbről bepróbálni a lövést, míg el nem vesztik a labdát a kapu előtt. Hát tessék, most valaki ezt tette, és milyen jól tette ;)

Hozzászólás ideje:

Szegény Ghána :clap2: Nagyon sajnálom őket én is.

Jake, szerintem nem, de még bármi megeshet :)

Argentína-Németország: 2-1

Paraguay-Spanyolország: 0-1

Szerkesztve: - MissKarrde

Hozzászólás ideje:

Linx, így:

Igen, elnézést, tegnap nem tudtam feljönni.

Tehát: ha valaki 1-1-et tippel, az tizenegyeseket tippel. Ha 2-1-et, akkor pedig vagy 90 perc után lesz 2-1, vagy a hosszabbítás után. A lényeg, hogy a tizenegyesrúgások előtti végeredményt kell megtippelni, ha ez nem döntetlen, akkor nyilván nem is lesznek 11-esek, ha pedig x, akkor pedig jöhetnek a rúgások.

Példa:

Tipp: 2-2

Ha a rendes játékidőben 1-1 lesz, a hosszabbításban viszont 2-2-vel ér véget a meccs: 3 pontot ér a tipp.

Tipp: 1-1

Ha a rendes játékidőben 1-1 lesz a hosszabbításban 2-2-vel ér véget a meccs: 1 pont

Tipp: 1-1

Ha a rendes játékidőben 1-1 lesz, a hosszabbításban 2-1-re nyer A csapat, akkor a meccs: 0 pontot ér.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.